Outdoor Element

Alle reviews

Outdoor Element

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Outdoor Element

Als je van buitenactiviteiten en -avonturen houdt en je vaak in het bos te vinden bent, dan weet je vast als geen ander hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap of uitrusting bij je te hebben. Ieder kampeertocht die je maakt kom je wel achter iets wat je vergeten bent of handig geweest zou zijn als je dat bij je zou hebben. Maar waar ga je heen als je nieuwe spullen wilt kopen? Welke outdoorzaken kun je vertrouwen? Helemaal als het gaat om bedrijven op internet is dat lastig in te schatten. Het bedrijf Outdoor Elements is een bedrijf dat online zoals ze zelf zeggen unieke uitrusting op de markt brengt voor outdoor activiteiten. Voor u als consument is het fijn dat u via ErvaringenSite kunt achterhalen wat de ervaringen en meningen van anderen over dit bedrijf zijn. Mocht u op het punt staan om een product via hun website te bestellen dan kunt u op basis van de reviews die u over Outdoor Elements op onze site kunt lezen voor u zelf bepalen wat u van ze mag verwachten op basis van de gedeelde informatie.

Over Outdoor Elements
Outdoor Elements is opgericht door Michael Mojica in 2013 in Colorado. Het bedrijf brengt producten op de markt die zoals de naam van het bedrijf al suggereert gericht zijn op buitenactiviteiten. Michael is een opgeleid Mechanisch Ingenieur die een groot deel van zijn carrière in de vliegtuigbouw en in het leger werkzaam is geweest. Zijn passie voor de outdoor en ontwerpen heeft hij als ondernemer kunnen combineren in het bedrijf Outdoor Elements. Hij was vastberaden om unieke en nieuwe uitrusting op de markt te brengen die de outdoor avonturen compleet zouden moeten maken. Door de jaren is Outdoor Elements in staat geweest om dit ook te doen en veel tijd en energie van de werknemers zit in het uittesten van prototypes. In 2020 en 2021 hebben ze de Mavs 100 Award gewonnen op basis van hun algehele bedrijfsvoering.

Producten en Diensten Outdoor Elements
De producten van Outdoor Elements zijn online verdeeld in de volgende groepen; Multitool Carabiners, Accessoires, Armbanden & Touwen, Messen, Entrepreneur ondersteuning, Buitenkeuken en Titanium. Alle producten die Outdoor Elements aanbiedt zijn allemaal ontworpen in Colorado en men is blijvend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. In het producten gamma zijn artikelen te vinden die een goede hulp en ondersteuning kunnen zijn bij buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen of bijvoorbeeld bergbeklimmen.

Review, beoordeling, ervaring, mening, tip en klachten Outdoor Elements
Bent u vaak buiten te vinden met een van de producten van Outdoor Element? Heeft u een aantal producten van Outdoor Elements standaard in uw rugzak zitten als u naar buiten gaat? Heeft u onlangs iets via de website van Outdoor Elements besteld? We horen dan graag van u. We willen u vragen om uw ervaringen en mening met ons te delen en dit te doen door een review te schrijven van het bedrijf. Hoe meer u deelt hoe meer anderen in staat zijn om een duidelijk beeld van Outdoor Elements te krijgen. U helpt ons een beeld te creëren wat objectief is en wat voor uw mede belg betrouwbaarder is dan enkel en alleen aft e gaan op dat wat de website van het bedrijf zelf vermeld.