ErvaringenSite

  Ervaringen Outdoor Element

  Als je van buitenactiviteiten en -avonturen houdt en je vaak in het bos te vinden bent, dan weet je vast als geen ander hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap of uitrusting bij je te hebben. Ieder kampeertocht die je maakt kom je wel achter iets wat je vergeten bent of handig geweest zou zijn als je dat bij je zou hebben. Maar waar ga je heen als je nieuwe spullen wilt kopen? Welke outdoorzaken kun je vertrouwen? Helemaal als het gaat om bedrijven op internet is dat lastig in te schatten. Het bedrijf Outdoor Elements is een bedrijf dat online zoals ze zelf zeggen unieke uitrusting op de markt brengt voor outdoor activiteiten. Voor u als consument is het fijn dat u via Ervaringensite.be kunt achterhalen wat de ervaringen en meningen van anderen over dit bedrijf zijn. Mocht u op het punt staan om een product via hun website te bestellen dan kunt u op basis van de reviews die u over Outdoor Elements op onze site kunt lezen voor u zelf bepalen wat u van ze mag verwachten op basis van de gedeelde informatie.

  Over Outdoor Elements

  Outdoor Elements is opgericht door Michael Mojica in 2013 in Colorado. Het bedrijf brengt producten op de markt die zoals de naam van het bedrijf al suggereert gericht zijn op buitenactiviteiten. Michael is een opgeleid Mechanisch Ingenieur die een groot deel van zijn carrière in de vliegtuigbouw en in het leger werkzaam is geweest. Zijn passie voor de outdoor en ontwerpen heeft hij als ondernemer kunnen combineren in het bedrijf Outdoor Elements. Hij was vastberaden om unieke en nieuwe uitrusting op de markt te brengen die de outdoor avonturen compleet zouden moeten maken. Door de jaren is Outdoor Elements in staat geweest om dit ook te doen en veel tijd en energie van de werknemers zit in het uittesten van prototypes. In 2020 en 2021 hebben ze de Mavs 100 Award gewonnen op basis van hun algehele bedrijfsvoering.

  Online Shop Up: Vestiaire Collective | Fashion Haul | Trinny

  Producten en Diensten Outdoor Elements

  De producten van Outdoor Elements zijn online verdeeld in de volgende groepen; Multitool Carabiners, Accessoires, Armbanden & Touwen, Messen, Entrepreneur ondersteuning, Buitenkeuken en Titanium. Alle producten die Outdoor Elements aanbiedt zijn allemaal ontworpen in Colorado en men is blijvend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. In het producten gamma zijn artikelen te vinden die een goede hulp en ondersteuning kunnen zijn bij buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen of bijvoorbeeld bergbeklimmen.

  Review, beoordeling, ervaring, mening, tip en klachten Outdoor Elements

  Bent u vaak buiten te vinden met een van de producten van Outdoor Element? Heeft u een aantal producten van Outdoor Elements standaard in uw rugzak zitten als u naar buiten gaat? Heeft u onlangs iets via de website van Outdoor Elements besteld? We horen dan graag van u. We willen u vragen om uw ervaringen en mening met ons te delen en dit te doen door een review te schrijven van het bedrijf. Hoe meer u deelt hoe meer anderen in staat zijn om een duidelijk beeld van Outdoor Elements te krijgen. U helpt ons een beeld te creëren wat objectief is en wat voor uw mede belg betrouwbaarder is dan enkel en alleen aft e gaan op dat wat de website van het bedrijf zelf vermeld.

  Outdoor Element
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Outdoor Element

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Outdoor Element een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Outdoor Element. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Outdoor Element actief?

  Outdoor Element is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Outdoor Element gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.