ErvaringenSite

  Ervaringen PadelCasa

  Ben jij al een fervent padel speler of begin je er net mee? In beide gevallen ben je hier op het juiste adres. Als jij al een tijdje padel speelt heb je mogelijk producten bestelt bij PadelCasa. Als dit zo is willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen zodat anderen die nog niet bekend zijn met dit bedrijf weten of dit de juiste plek is voor hun eerste padelset. Ben je nieuw, lees dan dus ook verder om te ontdekken of PadelCasa voor jou is.

  PadelCasa is het huis waar je alles kunt kopen voor de in populariteit stijgende sport padel. Koop je rackets, ballen en andere accessoires op deze website.

  We zijn benieuwd hoe jouw aankoop bij deze online webwinkel voor Padel-artikelen verliep. Was het eenvoudig om het juiste artikel te kiezen en was het eenvoudig om die vervolgens te bestellen en ontvangen. Wij horen het graag want jouw antwoorden op de belangrijkste vragen kunnen twijfels bij nieuwe klanten wegnemen en helpen bij de besluitvorming.

  Over PadelCasa
  PadelCasa heeft een aantal partners. Dit zijn ofwel merken die ze graag verkopen, of bedrijven die ze aanraden. Denk hierbij aan het merk Wilson, een van de grootste merken in de racketsport, maar ook Dunlop voor squash rackets en Head voor rackets waar veel topsporters mee spelen. Daarnaast raden ze de padelbaan B. in Amsterdam aan als goede plek om een indoorbaan en eventueel een padeltrainer in te huren.

  PadelCasa vind duurzaamheid heel belangrijk zeggen ze. Bij het inkopen van de producten houden ze hier dan ook rekening mee. Naar eigen zeggen onderzoeken ze goed hoe producten geproduceerd worden en welke materialen dit gebeurd.

  Om er zeker van te zijn dat je het juiste racket bestelt willen ze je graag uitnodigen om een racket te testen op locatie. Allereerst kijken jullie samen waar je voorkeur ligt. Heb je bijvoorbeeld het liefst dat de balans in de top, midden, of begin zit. Jullie kiezen samen 3 of 4 rackets die jullie op de baan gaan uitproberen.

  Producten en diensten van PadelCasa
  Bij PadelCasa kun je terecht voor alles op het gebied van de sport padel. Van rackets, tot ballen en toebehoren. De medewerkers van dit bedrijf helpen je graag bij het kiezen van het juiste racket, maar je kunt dit zelf ook op de website doen. Houd bij het kiezen van je racket rekening met het gewicht, de balans, en de stijfheid. Er zijn rackets voor elk niveau, van beginner tot gevorderde. Bij alle rackets staat vermeld voor wie het racket het beste geschikt is, waar hij van gemaakt is, hoeveel hij weegt en waar de balans ligt.

  Andere producten die je kunt kopen zijn tassen, ballen en grips om ervoor te zorgen dat je het racket goed vast kunt houden.

  Ervaringen, reviews, klachten en tips over PadelCasa
  We zijn heel benieuwd wat jij vind van de service die dit bedrijf levert. Heb je bijvoorbeeld gebruik gemaakt van het gratis testen van een racket dan zijn we heel benieuwd hoe dat verliep en of je een goede keuze hebt kunnen maken dankzij de hulp van de medewerker. Deel jouw ervaring met ons zodat de keuze voor anderen makkelijker wordt.

  ZEBAISH ORNAMENTS / FARSHE KUNDAN DROP EARINGS/ ONLINE SHOP

  PadelCasa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PadelCasa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PadelCasa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PadelCasa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PadelCasa actief?

  PadelCasa is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PadelCasa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.