ErvaringenSite

  Ervaringen Partly

  Draag je aandacht voor het milieu hoog in het vaandel en ben je op zoek naar een onderneming die onder andere refurbished smartphones verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Partly. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf, en ben je op zoek naar een platform om een korte review te schrijven? Jouw informatie kan namelijk ontzettend waardevol zijn voor andere potentiële klanten. Zo weten zij snel en makkelijk of deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt trouwens helemaal niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Partly

  Partly is een Nederlands bedrijf dat in 2013 is begonnen met het repareren van smartphones. Een volgende logische stap was dus om ook relevante onderdelen online te gaan verkopen. Deze activiteit zet Partly tot op de dag van vandaag ook nog verder, maar doorheen de tijd zijn er ook talrijke accessoires, zoals opladers en hoesjes, en refurbished producten aan het assortiment toegevoegd. Het succes van dit bedrijf leek groot, want zowel in 2016 als in 2019 is Partly bij gebrek aan ruimte moeten verhuizen naar een groter pand in Breukelen. De website van deze onderneming beschikt al een vijftal jaar over het kwaliteitslabel Thuiswinkel Waarborg, wat betekent dat deze webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg.

  getting ready for my online shop opening

  Producten en diensten van Partly

  Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je dit in het zoekvenster bovenaan ingeven. Uiteraard kun je ook klikken op een van de beschikbare categorieën, zoals onderdelen, refurbished, accessoires, hoesjes en gereedschap. Elke categorie is onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je heel gericht naar een specifiek product kunt zoeken. Volgens de informatie op deze website heb je je bestelling de volgende dag al in huis als je voor 23.59 uur je bestelling plaatst. Verder kun je ook profiteren van achteraf betalen, gratis verzending en 14 dagen bedenktijd. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Partly en vind je het antwoord niet terug bij het overzicht met veelgestelde vragen? Dan kun je de klantenservice bereiken via telefoon, chat, e-mail, Whatsapp of Facebook.

  Complimenten, klachten en tips voor Partly

  Ben je in een ver of recent verleden al klant geweest bij Partly? Dan zouden we het enorm appreciëren als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou gunnen om op deze pagina een bondige, informatieve review over deze onderneming te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling bij Partly te plaatsen. Klopt het dat bestellingen snel en gratis worden verzonden? Kun je rekenen op correcte, vriendelijke hulp van de klantenservice als je een vraag of opmerking hebt? Of heb je nog andere tips voor onze bezoekers? Wij kijken alvast uit naar een verslag van jouw persoonlijke ervaring! Ben je benieuwd wat mensen zoal schrijven over een bedrijf dat min of meer dezelfde producten en diensten aanbiedt? Op deze pagina ontdek je of het aanbod van Green Mobile beter bij je zou kunnen passen!

  Partly
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Partly

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Partly een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Partly. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Partly actief?

  Partly is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Partly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.