ErvaringenSite

  Ervaringen Partywinkel

  Is het weer tijd voor een feestje? Dan wil je natuurlijk wel dat alles helemaal op en top geregeld is e het feest een succes wordt. Daarvoor heb je natuurlijk de juiste feestartikelen bij nodig. Die kun je krijgen bij Partywinkel. Maar wat zal de kwaliteit van hun kostuums zijn? Zul je er echt de juiste kleding voor Carnaval kunnen krijgen? Zal die versiering kinderen nou echt aanspreken? Zal je enge pruik wel op tijd binnen zijn voor Halloween als je het laat bezorgen door Partywinkel’s bezorgservice? En hoe zal de klantenservice van Partywinkel ermee omgaan als de ballonnen al bij het opblazen kapot blijken te gaan? Alleen mensen die al eens een feestje hebben gegeven met feestartikelen van Partywinkel kunnen je hierover inlichten. lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe Partywinkel werkt. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen zullen je laten zien wa je nou echt van Partywinkel kunt verwachten.

  Over Partywinkel

  Partywinkel is een feestwinkel die, natuurlijk, feestartikelen aanbiedt. Je kunt bij ze terecht voor alles voor je volgende kinderfeestje of vrijgezellenfeest. Bij Partywinkel houden ze zelf van een feestje maar zagen ze door alle aanbieders het feestbos niet meer. Daarom hebben ze een eigen winkel gecreëerd. Dat was in 2012. Nu zijn daar al zijn meer dan 7000 producten te vinden. Je kunt in hun winkel terecht voor ballonnen en slingers in alle kleuren. Hierbij horen natuurlijk ook ballonnenpompen, gewichten en ballonkaartjes. Mocht je gek willen doen dan kun je een helium tank aanschaffen en de ballon met helium vullen in plaats van met lucht. Voor themafeesten hebben ze artikelen voor feesten van verschillende thema’s. Voorbeelden zijn Hollywod, Regenboog & Pride Amsterdam, Landen, Toppers, Hawaii & Tropisch en Rock & Roll, Mocht de gelegenheid een verjaardag zijn dan kunnen je versiering met een specifiek jaar erop vinden. Kinderen vinden feestjes altijd extra speciaal. Ze vinden het dan ook geweldig als het feest in het thema staat van hun favoriete personages. Partywinkel speelt hierop in met versiering van Bob de Bouwer, Boerderijdieren, Avengers, Belle en het Beest, Barbie, Angry Birds en Batman. Voor volwassenen is er dan weer Carnaval waarvoor je vast wel een Carnavalskostuum wilt hebben. Misschien wil je wel verkleed als bokser, boef, ballerina, dier of hippie. Andere feestdagen waar Partywinkel extra aandacht aan besteed zijn Oktoberfest, Halloween, Kerst, Koningsdag en Sint Maarten. Je kunt je look helemaal afmaken met wat accessoires. Daaronder vallen haarverf, body paint, hoeden, petten, haarbanden, feestbrillen, bretels, boa’s en nog veel meer. En als laatste zijn er dan nog wat artikelen voor speciale dagen. Denk hierbij aan een jubileum, geboorte, huwelijk of diploma.


  Een van de kostuums van Partywinkel.

  Diensten van Partywinkel

  Alle kostuums en andere feestartikelen kunnen worden thuisbezorgd via de bezorgservice van Partywinkel. Ook heeft Partywinkel een eigen klantenservice om je te assisteren als je wat advies of hulp nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Partywinkel

  Natuurlijk willen wij alles weten over het feestje dat jij met feestartikelen van Partywinkel hebt georganiseerd. Laat een review achter en deel jouw ervaring en mening met anderen die benieuwd zijn naar Partywinkel.

  Partywinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Partywinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Partywinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Partywinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Partywinkel actief?

  Partywinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Partywinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.