Passiontec

Alle reviews

Passiontec

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Passiontec

Bent u op zoek naar handige gereedschappen, die u bij elk gelegenheid kunt gebruiken? Zoekt u misschien ook naar betrouwbare bedrijven voor het investeren in uw gereedschappen? Dan moet u bij ErvaringenSite zijn voor het vergaren van handige informatie. Bij ErvaringenSite bent u terecht voor reviews, die u heel wat op weg kunnen helpen, om zo uw zoektocht niet op lange baan te houden. Hier bent u terecht voor informatie over gereedschappenbedrijf zoals Passiontec, de tips en de tops van de bedrijven, maar ook hun klantenservice en hun aangeboden producten.

Over Passiontec
Passiontec is een webshop, waar u terecht bent voor een ruime selectie aan gereedschappen, apparaten en toebehoren voor huis en tuin. Passiontec is sinds 2000 opgericht en is gevestigd in Nederland. Particuliere, maar ook werkende individuen zijn bij Passiontec terecht voor entertainment- en huis- en tuinproducten, die u snel en handig kunt bestellen en ontvangen. Alle producten en diensten staan voor u vermeld op de website van Passiontec.

 

Producten en diensten van Passiontec
Passiontec biedt u een ruim assortiment aan elektronische artikelen. U kunt bij Passiontec een keus maken onder de categorieën gereedschappen en huis & tuin. Bij de categorie huis en tuin bent u terecht voor producten zoals radiotoestellen, draadloze compressor en robotmaaiers. Verder bent u terecht voor uw alleszuigers, bladzuigers, dakboxen, fietsdragers, grasmaaiers, heggenscharen, hogedrukreiniger en stofzuigers. En bij de gereedschappen assortiment bent u terecht voor accu producten zoals de beitelhamer, cirkelzagen, slijpmachines gipszaag, kitpistolen, trackers en ventilatoren.

Voor de klanten van Passiontec zijn de volgende diensten mogelijk gemaakt. Ten eerste zijn hun de betalingsmogelijkheden geregeld via PayPal. Het bedrijf geeft aan dat het zeer belangrijk is dat alle transacties veilig geschieden. Mocht er in de tussentijd een probleem zijn ontdekt, dan bestaat voor u de mogelijkheid dat u uw geld terugkrijgt. Ten tweede worden alle bestellingen binnen 2 dagen geleverd en krijgt u een identificatiecode via het track & trace systeem van het leveringsbedrijf, om zo uw bestelling op de voet te kunnen volgen. Mocht uw bestelling van buiten Nederland plaatsvinden, dan kunt u voor een goed verloop de klantenservice contacten.

Complimenten, klachten en tips voor Passiontec
Klanttevredenheid stelt Passiontec zeer op prijs, daarom biedt Passiontec u de gelegenheid uw vragen of klachten door te geven aan de klantenservice, die telefonisch bereikbaar is op het nummer 022902049, maar ook via mail op suport@passiontec.com. De openingstijden zijn van maandag – vrijdag van 8.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag van 9.00 uur – 20.00 uur. Verder is het bedrijf in het bezit van een veiligheid en klantengerichtheid certificaat en een EHI EU-label voor elektronische aankopen.

Bent u al een klant van Passiontec? Wij van ErvaringenSite zijn benieuwd naar uw ervaring. Deel u ervaring in een review met ons en andere mensen, die klant willen worden van Passiontec op onze website. Deel uw goede punten, maar ook minder goede punten, uw ervaring met de klantenservice, maar ook uw ervaring met de producten van het bedrijf. U helpt andere klanten een beter beeld krijgen over het bedrijf Passiontec.

Wilt u ook zelf meer weten over het bedrijf Passiontec? Laat ErvaringenSite u verder helpen en lees hier de reviews.