ErvaringenSite

  Ervaringen patırtı

  Op zoek naar een nieuwe kledingzaak met leuke kleding voor zowel mannen als vrouwen? En liefst ook in andere tinten? Neem een kijkje op de website van ErvaringenSite en ontdek daar diverse kledingzaken, waaronder Patirti. Dit is een kledingzaak die vooral in Turkije bekend is. Als u meer over de producten en diensten wilt weten van Patirti dan kunt u de revieuws van klanten lezen, die reeds ervaring hebben met dit bedrijf. Na het lezen van hun ervaring beslist u zelf of u voldoende geïnspireerd bent om hun website te bezoeken.

  Over Patirti
  Patirti begon als een kleine winkel in 2007 en volgens hun homepage zijn ze uitgegroeid tot een betrouwbare winkel, die een economisch beleid hanteert. Het bedrijf verkoopt diverse soorten kleding en heeft sinds 2013 een webshop die niet onbekend is in Turkije. Het bedrijf zegt te streven naar kwaliteit en een economische manier van kleden en probeert zich ook aan dit beleid te houden. Zijn slogan is: ‘klanttevredenheid garanderen’.

  Producten en diensten van Patirti
  Op de website van Patirti kunt u kiezen uit de opties: wat is nieuw vandaag, best verkochte items, vrouwen – en mannen kleding, plus size, couple outfits, ondergoed en campagnes. Ook kunt u uw eigen account aanmaken en in aanmerking komen voor deals. Mocht u zelf kleding willen verkopen, dan kan dit ook via de website. Dat kunt u doen door te bellen op 0850-840-0048 of een mail te sturen naar ortak@patirti kunt u het bedrijf meer vertellen over het product dat u wenst te verkopen. Het bedrijf neemt contact op met u en gaat na of ze uw kleding voor u willen of kunnen verkopen. Mocht u nog vragen hebben, dan heeft de website enkele opties waar veelgestelde vragen worden beantwoord door het bedrijf zelf.

  Verzending, garantie en betaling bij Patirti
  Patirti geeft aan hun producten naar verschillende landen te verzenden. Bij hun optie ‘wereldwijde levering’ kunt u lezen hoe lang het duurt voordat uw bestelling geleverd wordt. Het bedrijf probeert de bestellingen binnen 10 dagen te leveren. Ook bieden ze gratis levering bij de aanbesteding van een bepaald bedrag. Mocht u een bestelling geplaatst hebben, maar bevalt deze u om bepaalde redenen toch niet, dan kunt u uw bestelling retourneren. Dit kan maximaal 7 dagen na uw aankoop nog. Als het product goed is, maar u vindt het niet leuk dan komen er wel leveringskosten bij voor het retourneren. In geval het product defect is, dan is de levering geheel en al op kosten van het bedrijf. Let er wel op dat u de prijskaart en label niet verwijderd van het artikel, omdat het bedrijf dit anders niet meer zal aannemen.

  Voor betalingen van artikelen hanteert het bedrijf diverse bankrekeningnummers voor de verschillende valuta’s.

  Complimenten en tips voor Patirti
  Op Ervaringensite.be wordt uitgekeken naar uw ervaring met het bedrijf. Laat u ons weten wat u van de website vond? Hoe ervaarde u de klantenservice? Heeft u lang moeten wachten op uw bestelling? Waren de kledingstukken naar wens? Door het delen van uw bevindingen in reviews kunt u toekomstige klanten wegwijs maken mochten zij ook een bestelling willen plaatsen bij het bedrijf.

  Bent u nieuwsgierig geworden wat u kunt verwachten van Patirti? Lees dan de klantenbeoordelingen van anderen hier op ErvaringenSite.

  24 hour Online Shopping Challenge

  patırtı
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over patırtı

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is patırtı een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over patırtı. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is patırtı actief?

  patırtı is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van patırtı gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.