patırtı

Alle reviews

patırtı

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

patırtı

Op zoek naar een nieuwe kledingzaak met leuke kleding voor zowel mannen als vrouwen? En liefst ook in andere tinten? Neem een kijkje op de website van ErvaringenSite en ontdek daar diverse kledingzaken, waaronder Patirti. Dit is een kledingzaak die vooral in Turkije bekend is. Als u meer over de producten en diensten wilt weten van Patirti dan kunt u de revieuws van klanten lezen, die reeds ervaring hebben met dit bedrijf. Na het lezen van hun ervaring beslist u zelf of u voldoende geïnspireerd bent om hun website te bezoeken.

Over Patirti
Patirti begon als een kleine winkel in 2007 en volgens hun homepage zijn ze uitgegroeid tot een betrouwbare winkel, die een economisch beleid hanteert. Het bedrijf verkoopt diverse soorten kleding en heeft sinds 2013 een webshop die niet onbekend is in Turkije. Het bedrijf zegt te streven naar kwaliteit en een economische manier van kleden en probeert zich ook aan dit beleid te houden. Zijn slogan is: ‘klanttevredenheid garanderen’.

Producten en diensten van Patirti
Op de website van Patirti kunt u kiezen uit de opties: wat is nieuw vandaag, best verkochte items, vrouwen – en mannen kleding, plus size, couple outfits, ondergoed en campagnes. Ook kunt u uw eigen account aanmaken en in aanmerking komen voor deals. Mocht u zelf kleding willen verkopen, dan kan dit ook via de website. Dat kunt u doen door te bellen op 0850-840-0048 of een mail te sturen naar ortak@patirti kunt u het bedrijf meer vertellen over het product dat u wenst te verkopen. Het bedrijf neemt contact op met u en gaat na of ze uw kleding voor u willen of kunnen verkopen. Mocht u nog vragen hebben, dan heeft de website enkele opties waar veelgestelde vragen worden beantwoord door het bedrijf zelf. 

Verzending, garantie en betaling bij Patirti
Patirti geeft aan hun producten naar verschillende landen te verzenden. Bij hun optie ‘wereldwijde levering’ kunt u lezen hoe lang het duurt voordat uw bestelling geleverd wordt. Het bedrijf probeert de bestellingen binnen 10 dagen te leveren. Ook bieden ze gratis levering bij de aanbesteding van een bepaald bedrag. Mocht u een bestelling geplaatst hebben, maar bevalt deze u om bepaalde redenen toch niet, dan kunt u uw bestelling retourneren. Dit kan maximaal 7 dagen na uw aankoop nog. Als het product goed is, maar u vindt het niet leuk dan komen er wel leveringskosten bij voor het retourneren. In geval het product defect is, dan is de levering geheel en al op kosten van het bedrijf. Let er wel op dat u de prijskaart en label niet verwijderd van het artikel, omdat het bedrijf dit anders niet meer zal aannemen.

Voor betalingen van artikelen hanteert het bedrijf diverse bankrekeningnummers voor de verschillende valuta’s.

Complimenten en tips voor Patirti
Op ErvaringenSite wordt uitgekeken naar uw ervaring met het bedrijf. Laat u ons weten wat u van de website vond? Hoe ervaarde u de klantenservice? Heeft u lang moeten wachten op uw bestelling? Waren de kledingstukken naar wens? Door het delen van uw bevindingen in reviews kunt u toekomstige klanten wegwijs maken mochten zij ook een bestelling willen plaatsen bij het bedrijf.

Bent u nieuwsgierig geworden wat u kunt verwachten van Patirti? Lees dan de klantenbeoordelingen van anderen hier op ErvaringenSite.