ErvaringenSite

  Ervaringen PetCare Supplies

  Als u een hond of een kat thuis heeft bent u het vast er mee eens dat het hebben van een huisdier veel om handen heeft. Iedere dag dient u voer en water beschikbaar te hebben. Daarnaast dienen ze op gezette tijden hun behoeftes te doen. Maar zeker ook als het gaat om de verzorging van het dier kan er veel bij komen kijken en is vaak een dure aangelegenheid. Het bedrijf PetCare Supplies biedt via haar online webwinkel producten aan voor de verzorging van uw huisdier. Hier op Ervaringensite.be kunt u door middel van het lezen van reviews over PetCare Supplies erachter komen wat voor een soort bedrijf het is en hoe ze door klanten beoordeeld worden. Door ervaringen van anderen te lezen kunt u voordat u daadwerkelijk zaken met een bedrijf gaat doen erachter komen wat u van hen kunt verwachten.

  Over PetCare Supplies

  PetCare Supplies is gevestigd in de Verenigde Staten en heeft zichzelf als doel gegeven om de goedkoopste te zijn als het gaat om verzorgingsproducten voor huisdieren. Ze zetten dit kracht bij door een geld terug garantie, wanneer honderd procent overeenkomstige producten ergens anders goedkoper zijn krijgt men hun geld terug. PetCare Supplies koopt merken internationaal in zodat men ze over het algemeen goedkoper dan de concurrent kan verkopen. De inhoud van de producten zijn hetzelfde echter de verpakkingen kunnen er anders uitzien aangezien ze wellicht voor een ander land bestemd waren. Doordat producten vanuit het buitenland ingekocht worden kan het zijn dat de levertijd oploopt tot maximaal achtentwintig dagen, duurt het echter langer dan krijgt u als klant uw geld terug. Het online shoppen bij PetCare Supplies is beveiligd door Norton en ze zorgen er onder andere voor dat uw gegevens als klant beschermd worden tegen hackers.

  ASMR packing orders, info keperluan online shop

  Diensten en Producten PetCare Supplies

  De producten van PetCare Supplies zijn zoals gezegd voor de verzorging van uw huisdieren. Ze hebben producten voor zowel honden als katten. U moet dan denken aan, middelen tegen vlooien en teken, huidverzorgingsproducten, producten om wonden te behandelen of voor gewrichten. Maar ook bijvoorbeeld producten om het gedrag van uw huisdier te beïnvloeden, zoals kalmeermiddelen. PetCare Supplies werkt met de gerenommeerde namen uit de branche die net als ze zelf kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Naast een onderscheid te maken in producten voor honden en katten hebben ze bij PetCare Supplies ook Homeopathische producten en verschillende accessoires op de website vermeld staan, zoals bijvoorbeeld kammen, borstels en divers speelgoed. PetCare Supplies biedt de mogelijkheid om bepaalde producten op een bepaalde tijdsinterval te laten bezorgen. Dus heeft u bijvoorbeeld iedere 2 maanden hondenshampoo nodig dan kunt u dat zo regelen dat ze dit periodiek bij u afleveren.

  Beoordeling, review, ervaringen, mening, klachten, tips PetCare Supplies

  We willen degene die reeds contact hebben gehad met het bedrijf PetCare Supplies vragen om hier op onze site een review achter te laten. Heeft u in het verleden producten via de website van PetCare Supplies besteld? Dan horen we graag van u. Heeft u misschien een periodieke bezorgregeling getroffen met het bedrijf voor bepaalde producten? Dan zijn we nieuwsgierig naar uw ervaringen hiermee. Misschien heeft u wel tips voor of klachten over het bedrijf dan is dat erg bruikbare informatie voor consument die proberen te achterhalen of PetCare Supplies hun toekomstige leverancier kan worden voor hun trouwe viervoeter.

  PetCare Supplies
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PetCare Supplies

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PetCare Supplies een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PetCare Supplies. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PetCare Supplies actief?

  PetCare Supplies is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PetCare Supplies gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.