ErvaringenSite

  Ervaringen Plasma discounter

  Als u op zoek bent naar een nieuwe televisie dan zijn er waarschijnlijk een aantal dingen die u wilt: hij moet mooi beeld geven, hij moet een flink formaat hebben en als het even kan niet te veel kosten. Maar hoe vindt u nu een goede televisie? Plasma-discounter.be heeft een groot aanbod televisies.

  Over Plasma-Discounter


  Plasma Discounter is de aanbieder van een groot aantal soorten televisies. Wie de naam van het bedrijf leest zou misschien verwachten dat het bedrijf alleen plasma televisies aanbiedt, maar dat is niet het geval. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het leveren van LED-tv’s, OLED-tv’s en nog tal van andere soorten televisies.

  Plasma-Discounter.be staat niet op zichzelf. Het bedrijf is onderdeel van Create2Fit. Create2Fit heeft nog meer activiteiten. Zo houdt het bedrijf zich bezig met het verkopen van stofzuigers, wasmachines en barbecues. Het bedrijf verkoopt veel online, maar heeft ook een showroom in Naarden en organiseert daar ook speciale demo-dagen.

  Een uitleg van plasma discounter, over de Panasocnic ET60 (productvideo)

  Diensten


  Plasma Discounter levert een groot aantal televisies. Een goedkope televisie vinden op de site van dit bedrijf is mogelijk, maar ook de nieuwste en meest uitgebreide televisies zijn bij dit bedrijf te verkrijgen. Van een simpele LED-TV of Ultra HD TV. Er zijn altijd wel producten te vinden die met fikse kortingen worden verkocht, dus een goedkope tv vinden behoort altijd wel tot de mogelijkheden.
  Wie voor 21:00 een product bij Plasma-Discounter bestelt, heeft deze morgen al in huis. Daarnaast mag u er 2 weken over nadenken of u het product wilt houden. De verzending is gratis, dus daar hoeft men het kopen van een goedkope tv bij dit bedrijf ook niet voor te laten. Het bedrijf claimt zelf dat het de scherpste prijzen van België heeft, dus een goede en goedkope televisie scoren moet mogelijk zijn.

  Klachten Plasma-Discounter.be


  Klachten over Plasma-Discounter kunt u op verschillende manieren kenbaar maken. Allereerst is het natuurlijk mogelijk om te bellen met het bedrijf. Dit kan echter alleen via een 0900-nummer en kost €0,80 per minuut. Dat is best fors. Als u liever niet wilt bellen, dan is het mogelijk om een mail te sturen. Plasma-Discounter geeft aan dat het binnen 1 week uitsluitsel zal geven over de klacht. Als u actief bent op Social Media, dan is het ook mogelijk om via die kanalen uw klacht kenbaar te maken. Plasma-Discounter is actief op Twitter, Facebook en Google+. Uiteraard is gewoon fysiek langsgaan in de showroom ook mogelijk!

  Er wordt weleens gezegd: Goedkoop is duurkoop. Maar is dat ook zo? Als u in het verleden al eens een product bij dit bedrijf heeft gekocht, deel dan alstublieft op deze site uw ervaringen. Op deze manier kunnen andere mensen beter bepalen of zij ook een product bij Plasma Discounter moeten kopen, of juist niet.

  Denkt u over een televisie, laptop of flatscreen te kopen bij plasma-discounter? Lees eerst ervaringen van consumenten over kwaliteit, service en garantie. Zodat u weet waar u koopt!

  Plasma discounter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Opruimkelder vol sale honderden euro's korting

  Tip: kijk eens in de opruimkelder.
  Daar staan de wat verouderde modellen maar die zijn echt stukken goedkoper dan de nieuwe modellen en niet eens zo oud.

  Ik wil best honderden euro's korting als ik daarmee een model koop dat maar een paar maanden ouder is!!

  Door: Hanno Donk23-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  500 euro korting tv scherm

  Serieus 500 euro korting op een tv sherm!
  Echt niet normaal, blij dat ik nog even ben gaan rondkijken op internet voor ik dat ding aanschafte.

  Door: Saber02-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  korting maar duurder

  Ze geven korting maar zijn nog steeds duurder dan Media Markt.

  Door: Vlieger19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over Plasma discounter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Plasma discounter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Plasma discounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Plasma discounter actief?

  Plasma discounter is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Plasma discounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.