ErvaringenSite

  Ervaringen PlayerAuctions

  Er is in de afgelopen jaren veel veranderd voor games. De werelden van de spellen worden steeds groter, wat betekent dat ook de echte wereld onderdeel wordt van de games. Het is namelijk mogelijk om met geld extra items, skins en gold te krijgen. Veel gamers hebben al vele uren in een game zitten en zoveel items in hun bezit, dat ze bereid zijn hun items aan andere gamers te verkopen. Hier wil PlayerAuctions een handje bij helpen. Het online platform is een marktplaats voor gamers. Ze kunnen hun items aanbieden en verkopen. PlayerAuctions zorgt ervoor dat de ruil veilig verloopt en niemand opgelicht wordt, maar is het platform betrouwbaar? Dat ontdek je hier in de reviews van andere gamers!

  Over PlayerAuctions

  In 1999 werd het platform voor het eerst opgericht. Op kleine schaal hielpen ze gamers om met elkaar in contact te komen en elkaar te helpen. In de afgelopen 10 jaar hebben ze echter een grote groei meegemaakt. Verkopers en kopers van game items worden samengebracht op het platform. Op dit moment heeft het online platform meer dan 220 duizend kopers, 205 duizend verkopers en bezoeken bijna 4 miljoen gamers de website. Er worden jaarlijks 300 duizend transacties volbracht. De items die verkocht worden, zijn in-Game aankopen, Game Items, Skins, Accounts, CD Keys, Redeem Codes, Gaming Gear en Power leveling, Coaching en Boosting.

  Bekijk het promotiefilmpje van PlayerAuctions 

  Hoe werkt het?

  PlayerAuctions noemt zichzelf een marktplaats voor gamers. Ze verkopen zelf geen producten, maar brengen kopers en verkopers met elkaar in contact. De verkoop verloopt vervolgens in zes stappen.
  1. De verkoper plaats zijn items, gold of skins op de website.
  2. De koper maakt vervolgens een bod en betaalt voor de producten aan PlayerAuctions.
  3. PlayerAuctions laat de verkoper weten dat zijn producten verkocht zijn.
  4. De verkoper levert zijn producten aan de koper.
  5. De koper bevestigt dat de producten geleverd zijn.
  6. PlayerAuctions betaalt de verkoper.


  Klachten PlayerAuctions

  De website heeft een uitgebreide Support voor alle klanten met vragen of klachten. Op de contactpagina op de website staan alle veelgestelde vragen vermeld om klanten meteen te helpen. De vragen zijn verdeeld in verschillende categorieën. Mocht je vraag nog altijd niet beantwoord zijn of als er andere problemen zijn, dan kun je het contactformulier invullen. Vul alle gegevens van het contactformulier in en je zult zo snel mogelijk een reactie krijgen. PlayerAuctions is ook actief op Social Media. Je kunt dus ook contact opnemen via Facebook of Twitter.

  Schrijf een review over PlayerAuctions

  Heb jij items verkocht via het online platform? Of zoek jij op PlayerAuctions altijd naar de nieuwste Skins? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over het platform. Is PlayerAuctions betrouwbaar? Zijn de transacties veilig? Krijg je altijd waar voor je geld? Laat het in jouw review allemaal weten en vertel over jouw ervaringen met PlayerAuctions. Kunnen andere gamers zonder problemen items verkopen en kopen via het online platform?

  Is het veilig om WOW en RuneScape Gold te ruilen? Zijn de CD Keys betrouwbaar? Lees hier reviews en ervaringen van andere gamers over PlayerAuction.

  PlayerAuctions
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PlayerAuctions

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PlayerAuctions een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PlayerAuctions. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PlayerAuctions actief?

  PlayerAuctions is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen, Kantoor, hobby & feest, Electronica, Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PlayerAuctions gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.