ErvaringenSite

  Ervaringen PLAYMOBIL

  Kinderen hebben vaak een rijke fantasie en vinden het geweldig om hun eigen kleine wereld te creëren waar ze al hun verhalen uit kunnen spelen en de personages kunnen laten doen wat zij willen. Maar wat voor een speelgoed kan je kind bij dit fantasiespel gebruiken? Een van de meest bekende en populaire speelmaterialen is PLAYMOBIL. Maar wat kunnen jouw kinderen doen met dit speelgoed? Op welke leeftijd wordt het voor hen leuk om met PLAYMOBIL te spelen? Hoe zal de bezorging in zijn werk gaan? En wat voor een klantenservice zullen de mensen bij PLAYMOBIL aanbieden aan hun klanten die met een probleem, vraag of klacht zitten? Dit zijn allemaal dingen waarover echte klanten van PLAYMOBIL je kunnen informeren. Lees hun reviews gevuld met hun echte ervaringen en eerlijke meningen en bepaal zelf of PLAYMOBIL klinkt als het soort speelgoed waar jij en je kind met plezier mee zullen spelen.

  Over PLAYMOBIL

  PLAYMOBIL is een speelgoedbedrijf dat speelgoed voor fantasiespel aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1974. Ze bieden één soort fantasiespeelgoed aan, maar dit speelgoed komt in verschillende vormen en soorten. In het midden van hun speelgoed zijn altijd de 7.5 grote figuurtjes en de dieren en gebouwen die daarbij horen. Wel zijn ze onderverdeeld in verschillende collecties. Hun collectie genaamd city action bevat allerlei soorten situaties en gebouwen die je ook in de echte stad kunt tegenkomen. Kinderen kunnen dus spelen met een politieagent op een politiebureau maar ook als een brandweerman, bouwmedewerker, ruimtereiziger enzovoort. Als dat niet echt iets voor je kind is dan hebben ze ook de sport & action collectie waar je figuurtjes vind die een piloot, ijshockey scheidsrechter of iets anders afbeelden. Voor wat meer huiselijke kinderen hebben ze een afdeling family fun speelgoed. Wat meer exotisch zijn hun historische figuurtjes gebaseerd op het oude Egypte of Rome. Ze hebben ook nog ridders, piraten, prinsessen, koningen, koninginnen, feeën, boeren, dierentuinmedewerkers, dierverzorgers en andere populaire poppetjes. En dan hebben ze ook nog een collectie met figuurtjes van speelwerelden als Hoe Tem Je een Draak, Dino’s, Spirit en Ghostbusters. Behalve hun fysieke poppetjes hebben ze ook nog online spelen, kleurplaten, activiteitenplanners en meer.


  Een filmpje helemaal gemaakt met poppetjes van PLAYMOBIL.

  Diensten van PLAYMOBIL

  De fysieke speeltjes, kleurplaten en activity planners van PLAYMOBIL kunnen via hun website besteld worden. Maar ze hebben ook een app waarmee je kinderen online wat spelletjes kunnen spelen op je computer, smartphone of tablet.

  Klachten, Complimenten en Tips voor PLAYMOBIL

  Heb jij al eens eerder iets via de website van PLAYMOBIL besteld? Zelfs als je alleen met PLAYMOBIL in aanraking bent geweest toen je er als kind nog mee speelde willen wij graag weten wat jouw mening over dit bedrijf en hun fantasiespeelgoed is. Hoe is de bezorgservice in zijn werk gegaan? Hoe denk jij over het speelgoed zelf? Hoe stevig zijn die poppetjes en gebouwen? En wat deed PLAYMOBIL’s klantenservice toen je ze vroeg een probleem op te lossen? Laat een persoonlijke PLAYMOBIL review achter hier op ErvaringenSite en vertel ons en potentiële klanten van PLAYMOBIL wat jouw ervaring met dit speelgoed is.

  PLAYMOBIL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Auto

  Aankoop geen probleem.
  Bij klachten of terugzending geen reactie, keer op keer geen reactie.

  Door: Bram Van de Maele14-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over PLAYMOBIL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PLAYMOBIL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over PLAYMOBIL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PLAYMOBIL actief?

  PLAYMOBIL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PLAYMOBIL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.