ErvaringenSite

  Ervaringen Prana

  Door de komst van steeds meer online shops worden ook de commentaren en ervaringen van andere klanten steeds belangrijker. Zij schrijven in reviews over hoe zij behandeld zijn, wat zij vinden van de service die een bedrijf verleent en hoe betrouwbaar een site is. Je vindt dit soort reviews voor jouw gemak op onze website. Door aandachtig deze recensies van klanten te lezen wordt je gewezen op de plus- en minpunten van de vele webshops die er te bezoeken zijn. Je krijgt uiteindelijk zicht op de meest betrouwbare shop en kunt daarna zonder moeite een bestelling plaatsen. De kans dat je een miskoop doet is op die manier uiterst klein. Mocht het toch fout gaan dan kun je daar vanzelfsprekend over schrijven in een eigen review.

  Over Prana

  Prana is zoals veel andere bedrijven in Californië opgericht in een garage. Het begon in 1992 toen Beaver en Pam kleding begonnen te maken voor klanten met een actieve lifestyle. De naam van het bedrijf komt uit het Sanskriet, betekend adem en wordt tegenwoordig veel geassocieerd met een gezonde levensstijl. Wil je meer weten over de naam van het bedrijf, de producten of bestellingen? Dan kun je op de site gebruik maken van de helpdesk waar je contact kunt opnemen met medewerkers en de meest gestelde vragen beantwoord ziet staan. Heb je meer interesse om te weten hoe andere klanten over Prana denken? Lees dan hun ervaringen die zij op onze website hebben geplaatst.

  How to do online shopping in Nepal | List of online shopping sites in Nepal| Daraz

  De producten en diensten van Prana

  Bij Prana kunnen dames en heren shoppen voor kleding die geschikt is voor sportieve activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld yoga broeken, shirts en korte broeken in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Voor dames zijn er verder ook nog tops en bh's verkrijgbaar. Ook biedt deze online shop meerdere accessoires zoals hoeden, tassen, hoofdbanden en sjaals. Hoe kun je de aangeboden producten veilig bij Prana bestellen? Door gebruik te maken van je creditcard of PayPal zijn al je aankopen gewaarborgd. Tijdens het bestellen krijg je bovendien te zien hoeveel bezorgkosten je moet betalen en wanneer je jouw producten thuis mag verwachten. Heb je klachten over de ontvangen producten van Prana? Dan heb je zestig dagen de tijd om de artikelen waar je niet tevreden over bent terug te sturen.

  Reviews en tips over Prana

  Wil jij als klant van Prana andere consumenten vertellen hoe betrouwbaar jij deze online shop vindt? Of wil je delen hoe jouw klachten en bezwaren zijn behandeld? Wat je ook wilt delen, je kunt het doen door een beoordeling over deze online shop op onze website te plaatsen. Met zo'n review help je ons een duidelijk beeld van de werkwijze van deze aanbieder te laten zien. Jouw ervaring en commentaar over de betrouwbaarheid, de kwaliteit en de service helpt anderen een stap in de goed richting. Zonder jouw review is het voor nieuwe klanten moeilijk om te bepalen wat hen te wachten staat bij Prana. Wacht daarom niet langer en neem een paar minuten de tijd om jouw recensie te plaatsen.

  Prana
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Prana

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Prana een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Prana. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Prana actief?

  Prana is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Prana gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.