ErvaringenSite

  Ervaringen Pranayur

  Ben je een fan van ayurvedische producten en op zoek naar een webshop die dit type producten aanbiedt? Dan zou Pranayur iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review te schrijven. Zo voorzie je andere potentiële klanten van dit bedrijf van waardevolle informatie en geef je hen de opportuniteit om voor zichzelf te beslissen of Pranayur aansluit bij hun persoonlijke wensen en voorkeuren. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Pranayur

  Pranayur maakt als online Ayurveda-winkel voor consumenten deel uit van Holisan Health Products. Je kunt er onder andere producten voor wellness bij je thuis, natuurlijke verzorgingsproducten, yoga-items en talrijke andere ayuverdische artikelen kopen. Doorheen de jaren zou dit bedrijf zich ontwikkeld hebben als een van de meest bekende importeurs en verdelers van massageolie, kruidenpreparaten en ayurvedische kruiden. Hierbij mag je van de ayurvedische producten dezelfde kwaliteit verwachten als van de producten van Holisan Health Products. Bij Pranayur zijn ook de biologische lijnen gemaakt volgens de hoogste standaarden, waarbij labels als C'BIO, Fajah skincare en Cosmo Naturel aan de strengste regels voor keurmerken en natuurlabels voldoen. Alle biologische ingrediënten worden in het zuiden van Frankrijk geteeld en verwerkt.

  24 hour Online Shopping Challenge

  Producten en diensten van Pranayur

  Op de website van Pranayur kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Ayurveda, Aromatherapie, Verzorging, Voeding, Yoga, Zuurbalans, Toepassingen en Clark. De meeste van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat de kans groter is dat je het gewenste artikel vindt. Als je al een idee hebt waarnaar je op zoek bent, kun je een bepaalde term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Verder is er ook een overzicht van interessante producten, en kun je je via de site ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Pranayur. Volgens de informatie op de website kun je bij deze online winkel rekenen op gratis verzending binnen Nederland vanaf € 20, 100% natuurlijke Ayurveda en biologische producten. Heb je nog vragen voor het team van dit bedrijf? Dan kun je de klantenservice telefonisch of via het contactformulier op de website contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Pranayur

  Heb je in het verleden al één of meerdere producten bij Pranayur besteld? Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zou je dan eventueel bereid zijn om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw ervaring met deze webshop te schrijven? De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg interessant zijn voor de bezoekers van onze website en hen de mogelijkheid geven om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van Pranayur iets voor hen zou kunnen zijn. Klopt het dat je profiteert van gratis verzending binnen Nederland vanaf € 20, ben je tevreden over de kwaliteit van je gekochte producten en is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Pranayur
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pranayur

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pranayur een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pranayur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pranayur actief?

  Pranayur is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pranayur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.