ErvaringenSite

  Ervaringen Praxis

  Bent u op zoek naar een betrouwbare winkel voor gereedschap? Of heeft u plannen om een schuur te bouwen en zoekt u naar inspiratie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Praxis, één van de grootste en meest erkende doe-het-zelfketens in de Benelux. Op de ErvaringenSite kunt u lezen wat onze andere bezoekers te zeggen hebben over de Praxis en is het ook mogelijk om hierop te reageren. Praxis is een plek waar u allerlei artikelen kunt vinden om zelf iets te creëren. Daarom heeft Praxis ook de passende slagzin “voor de makers”.

  Over Praxis
  Praxis was opgericht in 1987 in de Limburgse stad Venlo. Na haar oprichting is Praxis snel gegroeid tot één van de grootste en meest bekende doe-het-zelfketens in de Benelux. Het assortiment van Praxis bestaat uit meer dan 60.000 artikelen, verder hebben ze ongeveer 4300 personeel in dienst die grotendeels werken in de 193 winkels in de Benelux. De producten van Praxis zijn niet alleen geschikt voor beginnende doe-het-zelvers, maar ook professionele klussers. De visie van Praxis is om iedereen aan het klussen te zetten door ze te assisteren, inspireren en motiveren om iets zelf te creëren. Overigens was Praxis voor 24 jaar de hoofdsponsor van de RTL-show Eigen Huis & Tuin, een programma waarin doorsnee Nederlands aan het klussen worden gezet.

  Diensten van Praxis
  Praxis heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor de alledaagse doe-het-zelver en de professionele klusser met producten van bekende A-merken en goedkopere huismerken. De producten van Praxis kunt u vinden in de verschillende winkels die ze hebben. Ten eerste is er de Praxis City, dit zijn kleinere stadswinkels met een toegankelijk basisassortiment voor kleine klussen. Vervolgens zijn er de gewone Praxis en de Praxis Megastore & Tuin met een groter assortiment aan artikelen. In deze winkels kunt u alles vinden voor reparaties, onderhoud, renovatie- en decoratieprojecten. Tenslotte kunt u de producten van Praxis ook online bestellen en laten bezorgen via de website. Op Praxis.nl kunt u terecht bij een uitgebreid assortiment aan producten en aanbiedingen. Als u niet zeker bent welke producten u nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice om inspiratie op te doen.

  Garantie
  Praxis hanteert de wettelijke garantie voor alle producten die ze verkopen, verder heeft Praxis ook zijn eigen garantieregelingen voor haar huismerk producten. De garantietermijn gaat in op de dag van aankoop.

  Klantenservice
  De klantenservice van Praxis is elke werkdag telefonisch te bereiken om 08:00 tot 20:00 en zaterdag om 09:00 tot 17:00. Het is ook mogelijk om contact te leggen via e-mail. Verder biedt Praxis ook een platform aan waar u uw klusvragen kunt stellen aan een expert.

  Uw Mening over Praxis
  Heeft u recent iets besteld op Praxis.nl? Of heeft u weleens contact gehad met de klantenservice? Dan willen wij u graag uitnodigen om een review te schrijven op deze website. Hiermee kunt u onze bezoekers inlichten wat ze kunnen verwachten bij deze winkel.

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  Praxis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Praxis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Praxis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Praxis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Praxis actief?

  Praxis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Sport & Outdoor, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Praxis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.