Praxis

Alle reviews

Praxis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Praxis

Bent u op zoek naar een betrouwbare winkel voor gereedschap? Of heeft u plannen om een schuur te bouwen en zoekt u naar inspiratie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Praxis, één van de grootste en meest erkende doe-het-zelfketens in de Benelux. Op de ErvaringenSite kunt u lezen wat onze andere bezoekers te zeggen hebben over de Praxis en is het ook mogelijk om hierop te reageren. Praxis is een plek waar u allerlei artikelen kunt vinden om zelf iets te creëren. Daarom heeft Praxis ook de passende slagzin “voor de makers”.

Over Praxis   
Praxis was opgericht in 1987 in de Limburgse stad Venlo. Na haar oprichting is Praxis snel gegroeid tot één van de grootste en meest bekende doe-het-zelfketens in de Benelux. Het assortiment van Praxis bestaat uit meer dan 60.000 artikelen, verder hebben ze ongeveer 4300 personeel in dienst die grotendeels werken in de 193 winkels in de Benelux. De producten van Praxis zijn niet alleen geschikt voor beginnende doe-het-zelvers, maar ook professionele klussers. De visie van Praxis is om iedereen aan het klussen te zetten door ze te assisteren, inspireren en motiveren om iets zelf te creëren. Overigens was Praxis voor 24 jaar de hoofdsponsor van de RTL-show Eigen Huis & Tuin, een programma waarin doorsnee Nederlands aan het klussen worden gezet.

Diensten van Praxis
Praxis heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor de alledaagse doe-het-zelver en de professionele klusser met producten van bekende A-merken en goedkopere huismerken. De producten van Praxis kunt u vinden in de verschillende winkels die ze hebben. Ten eerste is er de Praxis City, dit zijn kleinere stadswinkels met een toegankelijk basisassortiment voor kleine klussen. Vervolgens zijn er de gewone Praxis en de Praxis Megastore & Tuin met een groter assortiment aan artikelen. In deze winkels kunt u alles vinden voor reparaties, onderhoud, renovatie- en decoratieprojecten. Tenslotte kunt u de producten van Praxis ook online bestellen en laten bezorgen via de website. Op Praxis.nl kunt u terecht bij een uitgebreid assortiment aan producten en aanbiedingen. Als u niet zeker bent welke producten u nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice om inspiratie op te doen.

Garantie
Praxis hanteert de wettelijke garantie voor alle producten die ze verkopen, verder heeft Praxis ook zijn eigen garantieregelingen voor haar huismerk producten. De garantietermijn gaat in op de dag van aankoop.

Klantenservice
De klantenservice van Praxis is elke werkdag telefonisch te bereiken om 08:00 tot 20:00 en zaterdag om 09:00 tot 17:00. Het is ook mogelijk om contact te leggen via e-mail. Verder biedt Praxis ook een platform aan waar u uw klusvragen kunt stellen aan een expert.

Uw Mening over Praxis
Heeft u recent iets besteld op Praxis.nl? Of heeft u weleens contact gehad met de klantenservice? Dan willen wij u graag uitnodigen om een review te schrijven op deze website. Hiermee kunt u onze bezoekers inlichten wat ze kunnen verwachten bij deze winkel.