Prestarrs

Alle reviews

Prestarrs

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Prestarrs

 

 

Shoppen op het internet met behulp van ErvaringenSite is niet alleen ontspannend, maar kan je ook nog eens een hoop geld besparen! Waar anders vind je zoveel kleding, cadeauideeen, of verzekeringsbedrijven in één oogopslag? Het voordeel van een bedrijf kiezen via onze website is dat je, voordat je overgaat tot iets bestellen via het internet, al wat te weten kunt komen over het bedrijf door de reviews en persoonlijke beoordelingen die andere shoppers hebben achtergelaten te lezen. Vooral met internationale bedrijven kan het enorm handig zijn om van tevoren iets te weten te komen over de kwaliteit van de geleverde producten, de betalings- en retourneringsmogelijkheden en de te verwachten levertijd. Laat u niet verrassen en kijk op ErvaringenSite welke bedrijven een goede review hebben ontvangen en goed scoren, en welke bedrijven een minder goede beoordeling van onze bezoekers hebben ontvangen. Zelf uw persoonlijke review achterlaten wordt enorm gewaardeerd! 

Over Prestarrs
Prestarrs is een online kledingwinkel, waar modieuze en betaalbare dameskleding wordt verkocht. De zeer overzichtelijke website is gemakkelijk te bedienen en is gemaakt is 2021. Alhoewel we de indruk hebben dat dit bedrijf al sinds een geruime tijd bestaat hebben wij hiervoor geen enkel bewijs kunnen vinden. Over de personen achter dit bedrijf of waar het bedrijf gevestigd is staat niet op de website vermeld en is ook niet ergens anders op het internet terug te vinden. Het feit dat er voor informatie over het intellectuele eigendomsrecht verwezen wordt naar een derde partij waarbij een legale zoekmachine wordt gebruikt, en er spelfouten worden gemaakt op de website doet het vermoeden rijzen dat het hier om een wellicht Chinees of anderzijds buitenlands bedrijf gaat. Op de site bevinden zich direct-links naar de sociale media accounts opgenomen, maar die lijken niet te werken. 

Producten en Diensten van Prestarrs
Prestarrs is een  online shop voor moderne en betaalbare dameskleding. De kleding is verkrijgbaar in alle maten. Naast jurkjes, broeken, rokken en topjes worden ook schoenen, tassen en andere accessoires te koop aangeboden. Wanneer je van bloemmotief houdt en een beetje conservatieve kleding zit je hier zeker goed. 
Er is een speciale categorie voor de nieuwste binnenkomers en voor de goederen die in de aanbieding zijn. Er zijn ook verschillende betalingsmogelijkheden opgenomen en er is een trackingsysteem waarmee je in de gaten kunt houden waar je bestelling op dat moment is. De pagina is in verschillende talen in te stellen. De prijzen zijn weergegeven in Amerikaanse dollars. 

Complimenten, Klachten en Tips over Prestarrs
Internetbedrijven zoals Prestarrs kunnen een beetje een verwarrende indruk bij de bezoekers achterlaten. Enerzijds ziet de website er zeer overzichtelijk uit. Het beeldmateriaal, de prijzen, alles wijst voor zich, maar het gebrek aan achtergrondinformatie over de mensen achter het bedrijf en waar hun magazijn of winkel gevestigd is roept toch wat wantrouwen op. Daarom willen wij u verzoeken om uw persoonlijke review bij ons achter te laten. Heeft u wel eens wat gekocht bij deze online shop? Is het allemaal goed gekomen met uw bestelling? Vertel ons uw persoonlijke ervaringen zodat andere shoppers aan de hand van uw review een overwogen beslissing kunnen nemen.