Priceelf

Alle reviews

Priceelf

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

Priceelf

Houdt je ook zo van online winkelen in een Chinese webshop? Wij wel, want ze bieden vaak een groot assortiment voor een laag tarief. De vraag is alleen welke website betrouwbaar is. Als je twijfelt over de webwinkel van PriceElf blijf dan lezen want op deze pagina schrijven klanten hun ervaring en review over deze winkel. 

PriceElf is een online warenhuis waar je terecht kunt voor de aankoop van een verscheidenheid aan producten. Denk hierbij aan elektronische apparaten, gadgets, decoratie voor in en om huis, maar ook sportspullen en gereedschap. 

Heb jij wel eens iets besteld in de online shop van PriceElf dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. We willen je dan ook vragen om die ervaring op te nemen in een review. Die review kan anderen namelijk helpen om te bepalen of deze online winkel de beste optie is. 

Over PriceElf
PriceElf is een Chinees bedrijf dat zich richt op online aankopen. Het hoofdkantoor van deze online winkel is gevestigd in Hong Kong. Daarnaast hebben ze afdelingen en warenhuizen in Beijing, Shanghai en Shenzen.

De naam PriceElf heeft te maken met de prijzen die het bedrijf rekent. Ze geven aan dat ze lage prijzen kunnen hanteren omdat ze zelf contact onderhouden met de fabrieken die de producten maken. De meeste fabrieken staan naast de plekken waar de producten verstuurd worden, dit maakt het transport makkelijker, en de verwerkingstijd korter. PriceElf werkt samen met Hong Kong Post, China Air Mail, en EMS zodat ze tegen gereduceerd tarief pakketten kunnen verzenden

PriceElf zend producten uit China naar meer dan 50 landen in de wereld. Voordat de producten verzonden worden ondergaan ze een laatste inspectie. Dit inspectieproces begint al bij de inkoop en verloopt in een paar stappen.

Producten en diensten van PriceElf
Bij PriceElf kun je terecht voor een verscheidenheid aan producten, onder andere op het gebied van telefonie. Een aantal voorbeelden zijn sporthoesjes voor tijdens het hardlopen, een batterypack voor op je telefoon, beschermers voor het scherm van je telefoon, airpod-hoesjes en meer. 

Ook op het gebied van mode zijn er producten beschikbaar. Niet alleen kun je er kleding kopen voor mannen en vrouwen, je kunt er ook accessoires vinden zoals zonnebrillen, piercings, sokken, leggings en verschillende soorten pruiken. 

Mocht je op zoek zijn naar accessoires of onderdelen voor je auto dan kun je die kopen bij PriceElf. Je kunt hierbij denken aan artikelen die je auto kunnen opfleuren zoals stickers, sierverlichting en hoezen voor bijvoorbeeld je stuur. Maar ze hebben ook essentiële onderdelen voor je auto zoals autolak, lampen, gordels en spiegels. 

Ervaringen, klachten en tips over PriceElf
Deel jouw ervaring op deze pagina om anderen een goed een objectief beeld te geven van dit bedrijf. We zijn heel benieuwd wat jij vindt van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Heb je de artikelen in goede orde ontvangen en voldeden die producten aan je wensen? We zijn heel benoemd wat je daarover te zeggen hebt, jouw ervaring zal anderen helpen om een goed beeld te vormen van deze shop.