Priceplunge

Alle reviews

Priceplunge

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Priceplunge

 

Vindt u het leuk om op internet verschillende webpagina’s af te gaan op zoek naar de beste aanbiedingen? Dan is misschien een bezoek aan de website van Priceplunge een goede aanrader. Althans als u de website mag geloven. Ze beweren in hun webwinkel unieke deals en aanbiedingen voor diverse producten te hebben die dagelijks veranderen. Voor u als consument is het vaak lastig bepalen, of hetgeen er op een website vermeld staat, ook in werkelijk klopt. Kunt u het bedrijf Priceplunge vertrouwen? Hoe staat het met de kwaliteit van de aangeboden artikelen? Hoe zit het met de gecommuniceerde levertijden? Hier op ErvaringenSite helpen we u met het beantwoorden van deze vragen en leest u reviews van consumenten die bekend zijn met het bedrijf. U leest hier ervaringen en meningen die u kan helpen in het verkrijgen van een helder beeld van Priceplunge en haar producten. Hetgeen u hier leest kunt u met een gerust hart gebruiken om uw keuze op te baseren om al dan niet zaken met het bedrijf te doen.

Over Priceplunge
Het bedrijf Priceplunge is opgericht in 2011 in Ohio, Verenigde Staten en is een onderdeel van het bedrijf SpaceBound dat sinds 1987 bestaat. De naam Priceplunge is letterlijk vertaald prijsdaling en dat is wat men in de webwinkel wil bewerkstelligen. Ze bieden diverse producten aan, met scherpe prijzen. Op de website hebben ze slechts een aantal producten staan met bijbehorende korte omschrijving en de aangeboden prijs. Iedere dag hebben ze nieuwe artikelen in de aanbieding en wanneer een artikel uitverkocht is dan komt deze ook niet meer terug. Je kunt op de website een account aanmaken om je bestellingen te volgen, maar ook bijvoorbeeld om op de hoogte te blijven van de nieuwe dagelijkse aanbiedingen. Wanneer u een artikelen koopt kunt u tevens punten sparen, zogeheten Plunge Points. Iedere punt is een cent waard en bij toekomstige aankopen kunt u die dan inwisselen tegen korting.

Producten en diensten Priceplunge
De aangeboden artikelen op de webwinkel van Priceplunge zijn erg divers. Het aanbod loopt van broodrooster tot waterfles, van powerbank tot douchekop. Ze hebben dagelijks een tiental producten die uitgebreid omschreven worden. Naast de aangeboden prijs vermelden ze ook de standaard verkoopprijs, in welke conditie het product zich verkeerd en hoeveel Plunge Points u met de aankoop verkrijgt. Ieder product wordt met meerdere foto’s weergeven en volledig beschreven. De specificaties en kenmerken van het product staan opgesomd en u kunt tevens lezen wat er extra meegeleverd wordt. Om het shoppen te vergemakkelijken heeft Priceplunge ook een app ontwikkeld, waarmee u ook onderweg de nieuwste deals kunt blijven volgen.

Ervaringen, mening, feedback Priceplunge
Bent u reeds bekend met het bedrijf Priceplunge en haar producten? Dan zouden wij van ErvaringenSite u willen vragen om hier op onze site een review achter te laten. Uw mening en ervaringen zijn erg nuttig om te lezen voor mensen die op het punt staan om iets via de webwinkel van Priceplunge te bestellen. Misschien heeft u feedback voor het bedrijf of zelfs wel klachten, dan horen wij ook dit graag. Bij voorbaat dank voor uw genomen moeite.