Printwinkel

Alle reviews

Printwinkel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

P
Pieter Print
De toner heeft zijn werk gedaan (zelfs terwijl ze moesten schudden om HP bij te houden terwijl ze probeerden alle niet-HP toner ongeldig te maken...) De klantenservice was vriendelijk en reageerde ...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Printer toners

  De toner heeft zijn werk gedaan (zelfs terwijl ze moesten schudden om HP bij te houden terwijl ze probeerden alle niet-HP toner ongeldig te maken...) De klantenservice was vriendelijk en reageerde snel zodra ik contact met hen op moest nemen. Je moet wel op passen met HP printers want dit merk probeert derde merk toners ongeldig te maken met ‘beveiligingsupdates’ in hun printer. Ik vond dit heel vervelend maar inmiddels lijken de toners weer te werken. Ik kan printwinkel in elk geval aan iedereen aanbevelen. Heel goede winkel, snelle levering, goede prijs en prima inkt ook! Mijn brieven knallen weer de printer uit.


Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Inktwereld

1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

TVC Mall merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kinderen & baby producten

TVC Mall

1 reviews

Op het internet stikt het van de webshops die elektronica aanbieden. Nieuwe mobieltjes vliegen als warme broodjes over de toonbank en iedere dag vi...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

HEMA

1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Printwinkel

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijvoorbeeld je cartridges leeg te zijn. Een probleem dat we allemaal al eens tegen zijn gekomen. Printwinkel is een online leverancier van printer supplies van eigen merk en ieder origineel merk. Dit alles voor heel erg scherpe prijzen en door de hele Benelux. De ervaringen van mensen die al eerder iets bij Printwinkel hebben besteld, kun je lezen op ErvaringenSite!

Over Printwinkel 
Printwinkel gaat alweer een tijdje mee. Sinds 2006 zijn ze in de Benelux bekend als top leverancier van allerlei printer supplies van eigen merk en originele merken. Zij leveren producten zoals toner en inktcartridges, maar ook labels en labelprinters. Niet alleen tegen heel erg scherpe prijzen maar ook van hoge kwaliteit. Printwinkel is een Belgisch bedrijf en is ISO gecertificeerd.

Diensten 
Printwinkel levert printer supplies van alle merken die je maar kunt bedenken. Een aantal van deze bekende merken zijn:

 • Apple
 • Brother
 • Samsung
 • Xerox
 • Toshiba
 • Etc.

Alle producten van verschillende merken heeft Printwinkel in meerdere categorieën ondergebracht, namelijk: cartridges, toners, navulsets, faxrollen, inktlinten, labels, papier en 3D-printers. Betalen via deze site gaat veilig. Het betalen kan naast iDeal ook met PayPal, creditcard of op rekening gebeuren. Onder de rubriek FAQ vind je verscheidene tips en trucs voor cartridges, navulsets en meer en zijn er ook allerlei handleidingen te vinden. Tevens is het mogelijk hier drivers voor verschillende printers te downloaden. Je wordt dan direct naar de juiste pagina gebracht. Geplaatste bestellingen heb je binnen 1 dag na het plaatsen al in huis. Daarnaast is Printwinkel ook actief op social media, waar je ook tal van informatie kunt vinden. Zo zijn ze te vinden op Facebook, Twitter, Foursquare, Google+, LinkedIn, Pinterest en Youtube en ze hebben een WordPress weblog.

Klachten 
Op de klantenservice pagina van Printwinkel staat een enorme waslijst aan onderwerpen. Je kunt op je gemak kijken waar je naar op zoek bent en je vindt direct alle informatie die je nodig hebt. Eigenlijk wordt alle informatie al aan je gegeven en er zijn ook meerdere probleemoplossingen die je allemaal uitgebreid door kunt nemen. Als je klachten hebt, dan kun je via de mail met hen in contact treden. Dit kan via info@printwinkel.nl. De klachtenservice is beschikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Deel je ervaringen over Printwinkel 
Misschien heb je al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Printwinkel en zou je daar meer over willen vertellen? Hoe snel is het leveren gegaan en hoe zijn de prijs/kwaliteitsverhoudingen? Of heb je andere ervaringen met Printwinkel? Door ze hier achter te laten help je andere bezoekers en potentiële klanten een heel eind op weg.

Ooit al eens printer supplies bij Printwinkel gekocht? Hoe is je dat bevallen? Zijn er dingen die je echt goed vindt, of zijn er verbeterpunten nodig?