ProbeerNu.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,8

Totaal

7,8

Bestellen

8,2

Service

7,4

Prijs

8,4

Leveren

7
13 rating70 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

29-09-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Gerard Smits

ProbeerNu.nl - Louche business!

1 keer iets besteld hier, nooit weer. Abonnement nooit aangekomen, bedrijf geeft geen thuis. Louche business!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


26-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Geesje_

ProbeerNu.nl - Steeds een nieuw proef abonnement

om de zoveel tijd neem ik een ander abonnement via probeernu

gaat meestal goed. soms duurt de levering wat langer, maar dat ligt dan meestal aan het tijdschrift zelf, niet aan probeernu en wordt ook altijd goed opgelost.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-06-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Karina

ProbeerNu.nl - gratis ipad bij telegraaf

je moet geluk hebben met net toevallig een goede aanbieding
volgens mij stond er eerst meer op toch?
maar toevallig had ik dus geluk want mijn moeder wil al heel lang een ipad en die krijg je nu bij de telegraaf via probeernu, dan hebben we allebei wat :)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-02-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Thea Terburg

ProbeerNu.nl - Duurt lang maar goede aanbieding

Het duurde wel erg lang voor ik het eerste nummer van LINDA thuis kreeg, maar het was een goede aanbieding dus ik ben wel tevreden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Stefanie G.

ProbeerNu.nl - Abonnementen uitproberen voor goedkoop

Goede dienst
Abonnementen zijn echt vele malen goedkoper dan in de winkel of een normaal abonnement
En meestal hoef je niet eens op te zeggen, want dat gaat dan automatisch
Ik kies gewoon steeds een nieuw blad, daar is dit dus heel geschikt voor
Linda, Margriet, Elle, zelfs de Hitkrant en de Donald Duck, ik heb al van alles geprobeerd hier!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Elvira Bakker

ProbeerNu.nl - Tijdscrift NIET geleverd

Ik sloot een proefabonnement af bij probeernu voor drie keer de Flow voor 17,50. Krijg het blad 1x en daarna niet meer! En zo vaak verschijnt hij niet, dus ik moest heel lang wachten. Bij nabellen bleek dat ze het verkeerde abonnement hadden aangevinkt ofzo, maar ik had wel het volle pond betaalt. Het werd wel nagezonden, maar toen waren we natuurlijk al maanden verder :(

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: lezerinnetje

ProbeerNu.nl - Alle tijdschriften proberen voor een prikkie!

Ik houd niet van vastigheid en laat me graag verrassen met steeds een abonnement op een ander blaadje. Leuk, toch? En goedkoper dan jaarabonnementen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Stefano

ProbeerNu.nl - slechte deal

Keuze is te beperkt, aanbiedingen vallen mij toch tegen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dennie

ProbeerNu.nl - Handig

Wie gaat er nou nog een volledig aboonemnent afsluiten voor het volle pond als je gewoon de hele tijd proefabonnenmentjes kan afsluiten? Kun je nog wisselen van blad ook telkens, superhandig.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Saida

ProbeerNu.nl - handig!

Fijne websiute, ik koop hier altijd cadeaus voor mensen, altijd leuk zo'n proefabonnementje en origineel ook nog. en helemal niet duur :)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over ProbeerNu.nl

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij ProbeerNu.nl?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen ProbeerNu.nl

ProbeerNu.be: Ervaringen
Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een proefabonnement af te sluiten. Bovendien bespaar je dan flink op de kosten, want de kortingen lopen vaak hoog op. Aanbieders willen jou natuurlijk kennis laten maken met hun bladen, opdat je verleid wordt en nooit meer zonder hun blad wil (al blader je het maar zelden in). Via ProbeerNu.be kun je kennismaken met een groot en bovendien veranderend aanbod en zo een proefabonnement afsluiten. Klinkt goed, maar hoe werkt dat in de praktijk? Zijn de abonnementen gemakkelijk opzegbaar, is de levering stipt en correct, zijn de kortingen wel echt de moeite waard? En is het aanbod aantrekkelijk genoeg?

Over ProbeerNu.be
ProbeerNu.be laat klanten voordelig kennismaken met een gevarieerd aanbod van proefabonnementen en andere aanbiedingen. Het aanbod wijzigt voortdurend. Via de website kunnen klanten alfabetisch of in één van de prijscategorieën (€0, tot €5, €5-€10, €10-€20 of hoger dan €20) een tijdschrift naar keuze selecteren en hun gegevens invullen. De aanvraag wordt dan direct doorgestuurd naar de uitgeverij. ProbeerNu.be biedt veel bekende bladen, magazines en tijdschriften aan, zoals Vrij België, Privé, Libelle, Flow, Historia, Radar+, Hitkrant, Runner’s World, Quote, Maxima, Cosmopolitan, Quest, Elsevier, 360 Magazine, Denksport, ELLE, Vogue, Playboy, Griekenland Magazine, Psychologie Magazine, Tina, Margriet, de Groene Amsterdammer, Landleven en Flair. Ook allerlei gidsen bieden hun waar met korting aan via ProbeerNu.be, zoals de VPRO Gids, Veronica, de TV krant, VARAgids, TROS kompas, NCRV-. En wat dacht je van proefabonnementen op de bekende kranten? De Volkskrant, Telegraaf, het Parool, het AD, de Trouw, de Stentor en andere regionale kranten: je kunt uit deze en nog meer een keuze maken. Probeer er bijvoorbeeld meerdere een paar weken uit, voordat je een keuze maakt voor een langere periode. Maar je kunt er ook terecht voor andere abonnementen en aanbiedingen, zoals voor cursussen bij NHA en goede doelen als de Clini Clowns en de Sophia-Vereeniging. Maar de focus ligt bij ProbeerNu.be toch duidelijk op het uitproberen van bladen.

één van de vele dingen die u nu moet proberen!

Diensten van ProbeerNu.be
Via ProbeerNu.be kun je iemand ook een blad of tijdschrift cadeau doen in de vorm van een (proef)abonnement. De factuur wordt in dat geval naar de aanvrager gestuurd, het abonnement zelf naar een persoon (en adres) naar keuze. Iedere aanbieding die op ProbeerNu.be is te vinden, is ook mogelijk als cadeau-abonnement. Een nieuwsbrief laat aanmelders snel kennismaken met het nieuwste aanbod en aanbiedingen. Adverteerders kunnen via de website hun producten en diensten aanbieden op ProbeerNu.be.

Klachten over ProbeerNu.be
ProbeerNu.be is een initiatief van daisycon dat werkzaam is op het gebied van online reclame. Op de contactpagina op de website van ProbeerNu.be word je doorverwezen naar een contactformulier van daisycon; daar kun je een vraag of klacht achterlaten. Ook kan er direct contact worden gelegd: telefonisch, via email of door langs te gaan bij hun kantoor in Almere. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!