ErvaringenSite

  Ervaringen Pukka Berlin

  Bent u opzoek naar een mooie nieuwe ring voor uw partner, maar vindt u niet alleen de kwaliteit en ontwerp van het sierraad belangrijk, maar ook dat deze op een zo eerlijk en duurzaam mogelijke manier geproduceerd wordt? Dan is de kans groot dat u in uw zoektocht op internet uitkomt bij de webwinkel van Pukka Berlin. Op hun website claimen ze namelijk exact dat aan te bieden en ook nog eens voor een scherpe prijs. Maar hoe kunt u nu erachter komen dat dat wat ze claimen ook daadwerkelijk waar is zonder er een bestelling te plaatsen? Hier op Ervaringensite.be bent u aan het juiste adres om erachter te komen hoe anderen dit bedrijf waarderen en leest u reviews waarin ervaringen en meningen die met u gedeeld worden. Op basis van wat u hier leest moet u in staat zijn om een conclusie te trekken met betrekking tot het al dan niet zaken doen met Pukka Berlin.

  Over Pukka Berlin

  Pukka Berlin is opgericht door drie vrienden in 2017 in Berlijn. Alle drie uit andere landen en bijbehorende culturen, te weten Duitsland, India en Kenia. Het bedrijf bestaat uit een online webwinkel en een fysieke winkel in Berlijn en Nairobi. Pukka Berlin verkoopt handgemaakte sieraden en probeert de kloof te dichten tussen fine jewelry en fashion jewelry. De sieraden worden zelf ontworpen en zijn zoals ze zelf zeggen minimalistisch en geïnspireerd op de diversiteit van de drie oprichters. Men heeft het doel om zelf ontworpen, handgemaakte sieraden aan te kunnen bieden met materialen van hoge kwaliteit, die duurzaam en eerlijk geproduceerd zijn. Door zoveel mogelijk in eigen beheer te houden en de toeleveringsketen sterk te vereenvoudigen zijn ze instaat dit alles te doen tegen een scherpe prijs. Pukka Berlin zegt zelf producten op de markt te brengen die je er goed doen uit laten zien, maar waar je je ook goed door gaat voelen.

  Producten en Diensten Pukka Berlin

  De producten van Pukka Berlin zijn onder te verdelen in armbanden, oorbellen, hangers en ringen. Naast deze indeling hebben ze verschillende lijnen waarin sieraden worden aangeboden. Zo heb je speciaal voor mensen die gaan trouwen een speciale Bridal Line. Ze hebben een uitgebreide serie speciaal voor verlovingsringen. Tevens hebben ze de Fine Line, de Lab Line en de Pret Line. De laatste groep bevat de relatief goedkopere sieraden, door ook goedkopere materialen in de sieraden te verwerken als keramiek en minder hoeveelheden goud. De Lab Line bevat sieraden waarin diamanten verwerkt zijn die in laboratorium zijn gegroeid. De Fine Line, bevat kwalitatief de hoogwaardigere sieraden, gemaakt van de relatief gezien duurdere materialen. Op de website van Pukka Berlin kun je producten sorteren op prijs, populariteit en datum van uitgave.

  Mening, review, ervaringen, suggesties en klachten Pukka Berlin

  Heeft u misschien sieraden van Pukka Berlijn? Of heeft u in het verleden wel eens iemand een sieraad van Pukka Berlijn kado gedaan? Ben u misschien onlangs in hun winkel in Berlijn geweest? Wanneer u bekend bent met het bedrijf en haar producten dan willen we u vragen op onze site een review achter te laten. Door uw ervaringen en mening te delen met de bezoekers van onze website helpt u hen in het krijgen van een duidelijk beeld van Pukka Berlijn en haar producten. Daarvoor bij voorbaat dank!

  Pukka Berlin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pukka Berlin

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pukka Berlin een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pukka Berlin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pukka Berlin actief?

  Pukka Berlin is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pukka Berlin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.