ErvaringenSite

  Ervaringen Pullup & Dip

  Misschien heb je ooit van calisthenics gehoord. Een vorm van sporten waarbij je je eigen lichaamsgewicht met name gebruikt bij verschillende oefeningen om ze sterker en fitter te worden. Je gebruikt je gewicht als weerstand en hebt daardoor minimale instrumenten nodig. Bekendste voorbeelden hiervan zijn opdrukken, optrekken en buikspieroefeningen. Als je het hebt of calisthenics dan sport men doorgaans buiten in openbare plekken zoals parken of schoolpleinen. Het is vaak een sociaal gebeuren waarbij je vaak nieuwe mensen leert kennen. Calisthenics richt zich op het vergroten van spiermassa, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Het bedrijf Pullup & Dip levert producten voor calisthenics. Voordat je overgaat tot het bestellen van producten van een bedrijf is het fijn om van te voren te weten wat de ervaringen en meningen van anderen zijn. Hier bij Ervaringensite.be kun je reviews lezen over Pullup & Dip die jou betrouwbare informatie geven over het bedrijf en haar producten. Zowel positieve als negatieve ervaringen en meningen kun je vinden.

  Over Pullup & Dip

  Het bedrijf Pullup & Dip is opgericht in 2016 door twee Duitse vrienden, Michael en Johannes, met allebei een achtergrond in industrieel ontwerp. Het bedrijf begon met het ontwikkelen van een verplaatsbare stang om aan op te trekken en waar je ook zogeheten dips op kon doen. Na verschillende prototypes zijn ze eind 2016 er in geslaagd om door middel van een crowdfunding campagne de eerste lichting Pullup & Dip stangen de wereld in te sturen. Vanaf dat moment zijn beide heren door blijven ontwikkelen en bleef het bedrijf groeien. Verschillende producten werden toegevoegd aan het assortiment en de achtergrond in industrieel ontwerp is meerdere malen van pas gekomen. Ze leveren wereldwijd en zijn ondertussen een bekende naam in de calisthenics wereld.

  ONLINE SHOP WITH ME FOR SPRING/SUMMER 2021 TRENDS | buying my dream wardrobe, shopping spree, trendy

  Producten Pullup & Dip

  Het belangrijkste en meest verkochten product voor het bedrijf Pullup & Dip is de gelijknamige stang die ze in eigen beheer ontwikkeld hebben. Ze noemen het de Pullup & Dip bar. Ze bieden de stang los aan of in een bundel met onder anderen weerstand banden en verlengstukken. Als je de losse producten in de bundel bij elkaar qua prijs zou optellen je een bepaalde korting krijgt. De Pullup & Dip stang heb je in een variant voor binnen, maar ook een mobiele versie voor buiten. Naast deze stang hebben ze ook nog andere producten ontwikkeld en in de verkoop. Zo hebben ze in hun assortiment; ringen, weerstandsbanden, opdruk stangen, parallettes en verschillende andere attributen met betrekken tot calisthenics.

  Ervaringen, meningen, tips en klachten Pullup & Dip

  Heeft een zo’n Pullup & Dip stang thuis aan de muur hangen? Of heeft u gekozen voor juist de mobiele variant? Dan horen we in beide gevallen graag waarom. Uw ervaring en mening lezen we graag terug in een review die je hier kan achterlaten. Op onze site geven we u de mogelijkheid om tips, maar klachten te delen en daar mee andere mensen helpt een goed beeld te krijgen van het bedrijf Pullup & Dip. Alles wat u denkt dat een ander zou moeten weten over het bedrijf laat het alsjeblieft horen. Onze dank is groot.

  Pullup & Dip
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pullup & Dip

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pullup & Dip een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pullup & Dip. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pullup & Dip actief?

  Pullup & Dip is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pullup & Dip gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.