ErvaringenSite

  Ervaringen Red Magic

  Gamen op je mobiele telefoon wordt steeds populairder. Daarom zijn er dus ook steeds meer mensen die behoefte hebben aan gadgets en accessoires om de ervaring ermee zo optimaal mogelijk te maken. Red Magic is een bedrijf dat je hierbij wil helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun smartphone speciaal voor gamen zijn? Zal het gamen er echt zoveel leuker mee worden? Zal je lang moeten wachten tot de nieuwe mobiele telefoon door de Red Magic klantenservice bij je thuis wordt bezorgd? En zal de Red Magic klantenservice je wel helpen als er een technisch probleem lijkt te zijn met je gaming smartphone? Alleen mensen die al wat spelletjes op een smartphone van Red Magic hebben geïnstalleerd kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe Red Magic in elkaar steekt. Hun meningen, cijfers, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Red Magic kunt verwachten.

  Over Red Magic

  Red Magic is een bedrijf dat mobiele telefoons voor gaming aanbiedt. Het bedrijf is in 2017 opgericht. Ze zijn met het bedrijf begonnen omdat ze smartphone design willen combineren met de hoge prestaties die een gamer verwacht. Het ontwerp van het apparaat moest volgens hen slank en ergonomisch zijn. De software willen ze juist volledig geoptimaliseerd hebben zodat het alle spellen van nu en de nabije toekomst aan zal kunnen. Je kunt op de mobiele telefoon jouw favoriete apps met games downloaden. Het apparaat dat ontstaan is hebben ze de Red Magic Mars genoemd. Maar ze hebben meer dan alleen de mobiele telefoon. Er is ook nog accessoires om jouw smartphone te beschermen. Denk hierbij aan een skin, rubber omhulsel of screen protector. Ook voor het gamen zelf hebben ze dan nog wat accessoires in het assortiment. Denk hierbij aan powerbanks, oordopjes, T-shirts, gamepads, laders en nog veel meer. Ze willen je dus van alles voorzien om jou spelletjes op je mobiele telefoon te laten spelen.

  Het uitpakken van een gaming smartphone van Red Magic.

  Diensten van Red Magic

  Je kunt via de website van Red Magic gemakkelijk een gaming smartphone of accessoires ervoor bestellen. Hier de gamepad of oordopjes die je wilt en plaats een bestelling via je account en winkelwagentje. Dan zal de Red Magic klantenservice je nieuwe screen protector of hoesje bij je thuis komen bezorgen zodat je geen tijd verliest met ophalen. En dan is er nog de Red Magic klantsnservice die je kan helpen als de oplader toch niet goed wil werken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Red Magic

  Heb je wel eens gegamed met een smartphone van Red Magic? Ook als je alleen wat van de accessoires hebt willen wij graag horen wat jij over dit bedrijf te zeggen hebt. Is zo’n gaming smartphone nou echt zoveel beter als een gewone? Passen de oordopjes goed bij het apparaat of heb je een klacht over het geluid? Duurde het lang voor de gamepad bij je thuis werd bezorgd? En hoe ging de Red Magic klantenservice met je om toen je een vraag voor ze had? Laat je eigen Red Magic review achter en vertel ons wat jouw mening over deze winkel voor smartphone gaming is.

  Red Magic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Red Magic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Red Magic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Red Magic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Red Magic actief?

  Red Magic is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Red Magic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.