ErvaringenSite

  Ervaringen Red Rickshaw

  Door het internet heb je makkelijk toegang tot onbekende culturen en de daarbij behorende producten. Je kunt behalve boeken en muziek tegenwoordig ook heel makkelijk gerechten en ingrediënten uit andere landen bestellen. Er zijn online shops die zich specialiseren in de verkoop van producten uit een land of gebied waar je alles vindt wat je nodig hebt als je een uitheems gerecht wilt bereiden. Vaak zijn deze webshops in het buitenland gevestigd en weet je niet goed wat je te wachten staat. Wil je dat wel weten? Lees dan reviews van klanten die dit soort online winkels al kennen op onze website. Op die manier kom je erachter wat zij te zeggen hebben en hoe zij deze webshops waarderen. Je weet op die manier precies wat je kunt verwachten van een shop die je interesseert.

  Over Red Rickshaw

  Red Rickshaw is de grootste online supermarkt in het Verenigd Koninkrijk voor Aziatische producten, kruiden en specerijen die vanuit alle delen van de wereld komen. Er worden niet alleen producten voor thuis in de keuken verkocht, zelfs restaurants met een Michelin ster behoren tot de klanten die van de site gebruik maken als groothandel. Red Rickshaw levert de aangeboden artikelen naar bijna alle landen in Europa en ver daarbuiten. De site probeert voornamelijk producten in te kopen die niet uit de massaproductie komen. Voor antwoorden op bepaalde vragen kun je de website raadplegen, als het antwoord er niet tussen staat dan kun je via het contactformulier met de medewerkers van de klantenservice in contact komen.

  How I Made My Online Store FREE In 2021 (DONT USE SHOPIFY!)

  De producten van Red Rickshaw

  Er zijn naast losse ingrediënten om lekkere Aziatische gerechten klaar te maken ook speciale Feestboxen. In deze boxen zitten alle producten in de hoeveelheden die je nodig hebt om 14 dagen lang heerlijke gerechten te bereiden. Als je al bekend bent met dit soort gerechten dan kun je natuurlijk op zoek naar de specifieke producten die je nodig hebt. Zo zijn er bij Red Rickshaw onder andere wereldse kruiden en specerijen zoals koriander- en kurkumapoeder verkrijgbaar net als amandelolie, rijst, verschillende soorten Indische Dal en diverse soorten bloem. Natuurlijk zijn er ook verse groenten, fruit en vlees te koop. Je kunt bij iedere bestelling die je plaatst sparen voor kortingspunten en afrekenen doe je makkelijk met veilige methodes zoals PayPal en je creditcard.

  Reviews over Red Rickshaw

  Ben jij als liefhebber van Aziatische producten ook klant van Red Rickshaw? Laat dan een review achter op onze website. Op die manier help je ons om andere consumenten te laten weten hoe het gesteld staat met de service en kwaliteit die deze Engelse online supermarkt te bieden heeft. Je weet waarschijnlijk net als wij dat het lezen van reviews voor klanten steeds belangrijker wordt en alleen daarom al is het van belang dat jij een beoordeling over Red Rickshaw publiceert. Door over jouw ervaring te schrijven geef je antwoord op vragen die consumenten die deze online shop nog niet kennen nu nog hebben. Zonder dat je het weet wordt jouw review over Red Rickshaw nu al op prijs gesteld.

  Red Rickshaw
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Red Rickshaw

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Red Rickshaw een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Red Rickshaw. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Red Rickshaw actief?

  Red Rickshaw is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Red Rickshaw gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.