Redmagic

Alle reviews

Redmagic

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Redmagic

Lezen is altijd goed. Door te lezen kun je ontdekken wat anderen te zeggen over ervaringen die ze door de jaren heen hebben opgelopen. Zeker als je een mobiel online wil kopen met een game, is het handig andere hun ervaringen te lezen. Op zoek gaan naar de juiste mobiele telefoon is in de meeste gevallen een uitdaging. Dit kan uit de wereld geholpen worden als je probeert bij Redmagic. Velen zijn je al voor geweest. Op onze website kun je hun ervaring lezen over dit bedrijf. Ga verder met lezen!

Over Redmagic
Al zeker in oktober 2017 heeft Redmagic zich gevestigd als de gaming- tak van Nubia. Het bedrijf heeft op zo een manier geprobeerd om hun vaardigheden om te zetten, door smartphones te ontwerpen en te combineren met vastberadenheid. Gamers kunnen bij dit bedrijf hierdoor een hoogwaardige gameplay bereiken. Tot op dit moment is Redmagic de officiële e-commerce marktplaats voor producten van REDMAGIC. Met een goed team van medewerkers wordt er gewerkt aan kwaliteit van de producten en groei van het bedrijf.

Producten en diensten van Redmagic
Redmagic biedt de meest complete ervaring op het gebied van game op mobiel. Wat wordt er verteld over deze apparaten die dit bedrijf aanbiedt? De apparaten van Redmagic vinden de balans tussen strakke, ergonomische hardware. Ze zijn allemaal geoptimaliseerd met de bijbehorende software. De Gaming-smartphones zijn volgens het bedrijf allemaal krachtig en duurzaam en voelen koel aan. Uit de verschillende Redmagic- smartphone kun je kiezen uit Redmagic 6R, Redmagic 6 Pro, Redmagische 6, Redmagic 5S, Redmagic 5G, Redmagic 3S en Redmagische 3. Het accessoire is uitgebreid op de website van Redmagic en kun je zo gemakkelijk jouw eigen keuze maken. Het bedrijf geeft ook de mogelijkheid om te verdienen door Redmagic in te wisselen, zo kun je besparen op producten van het bedrijf. Mocht je al een keuze hebben gemaakt voor een product op de website? Dan mag je weten dat je mag betalen met Amex, Diners Club, Discover, JCB, maestro, mastercard, Paypall en Visa. Voor telefonische contact opnemen met het bedrijf, kan dat via verschillende social media kanalen, die op de website staan. Voor telefonisch contact, kan er gebeld worden van maandag tot zondag van 9.00- 18.00 uur. Het bedrijf geeft ook de mogelijkheid een email te sturen naar de klantenservice, die binnen 36 uur contact met je zal opnemen.

Complimenten, klachten en tips voor Redmagic
Heb je al gebruik gemaakt van de producten van Redmagic? Wat vond je van de dienstverlening? Heeft de klantenservice daadwerkelijk in 36 uren contact met je opgenomen? Is het helemaal goed verlopen met jouw bestelling? Heb je de antwoorden op deze vragen? Dan zijn wij benieuwd naar jouw review. Je kunt deze achterlaten op onze websiteErvaringenSite. Velen zijn op zoek naar informatie over de diensten van Redmagic. Dit kan hen zeker helpen, als ze nog geen juiste informatie hebben over het bedrijf. Op zo een manier kan de keuze van iemand veranderen. Velen komen langs op onze website en zijn op zoek naar een review of beoordeling. Help zo iemand uit een duistere weg, door jou ervaring te delen.