ErvaringenSite

  Ervaringen Reell Jeans

  We zijn allemaal op zoek naar trendy kleding die ook altijd lekker zit. De laatste jaren staat fashion bijna gelijk aan ongemakkelijke kleding. Bij Reell Jeans hebben ze daar verandering in gebracht. Ze hebben kleding die er goed uitziet en je de vrijheid geeft om je te bewegen. De streetwear kleding wordt speciaal ontworpen voor alle jonge mannen die er goed uit willen zien. Reell Jeans is trots op de kleding de ze verkopen, maar wat vinden de klanten zelf? Wat hebben de jonge mannen die de kleding echt dragen te zeggen over het merk? Je leest het hier in hun reviews. Want worden de beloftes van Reell Jeans ook echt waargemaakt?

  Over Reell Jeans

  In 1997 begon Reell Jeans met de verkoop van spijkerbroeken. Ze wilden broeken produceren die kwalitatief goed waren, maar ook een een eerlijke prijs hadden. Het merk was in het begin alleen gericht op de Duitse markt, maar wilde verder groeien. In de afgelopen 20 jaar is dat gelukt. Het merk is nu ook beschikbaar in België en verkoopt nu niet langer alleen spijkerbroeken. Ze hebben allerlei kleding en accessoires in het assortiment. Het merk richt zich op streetwear die comfortabel, functioneel maar ook stijlvol is. Ze ontwerpen alle kleding zelf en vinden inspiratie uit de urban communities. Twee keer paar jaar wordt het hele assortiment veranderd en wordt een nieuwe collectie uitgebracht.


  Reclame van Reell Jeans.

  Categorieën Reell Jeans

  – Jeans
  – Pants
  – Shorts
  – Tops
  – Jackets
  – Headwear
  – Accessoires

  Diensten Reell Jeans

  De kleding van Reell Jeans wordt in meer dan 600 winkels in Europa verkocht, maar alleen in de webshop is het hele assortiment te vinden. De webshop heeft altijd meteen de nieuwste kleding en heeft ook altijd aanbiedingen en kortingen voor klanten. Het is bij online winkelen wel lastig om de juiste maten te vinden, daarom heeft Reell Jeans een Virtusize Virtual Fit Guide App gemaakt om gemakkelijk je maten voor de kleding te meten. Alle bestellingen bij Reell Jeans worden overigens altijd binnen 2 werkdagen thuis geleverd en je kunt de kleding gratis retourneren. Voor klanten die lid worden van de Reell Customer Club zijn ook de verzendkosten altijd gratis.

  Klachten Reell Jeans

  Contact opnemen met de webshop gaat eenvoudig met het contactformulier op de website. Vul eenvoudig je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en schrijf daarna jouw bericht. Reell Jeans kan je het snelst helpen als je duidelijk uitlegt wat je klacht precies is. Je kunt het formulier ook gebruiken voor vragen, opmerkingen of tips. Reell Jeans hoort je feedback graag. Je kunt het merk ook volgen op Social Media. Je ziet op Facebook en Instagram altijd de nieuwste aanbiedingen en kortingen.

  Wat vind jij van Reell Jeans?

  Koop jij al je kleding bij Reell Jeans? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met het merk. Wat vind je van de kwaliteit van de kleding en accessoires? Zijn de prijzen van de kleding altijd eerlijk? Kun je makkelijk bestellen in de webshop? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Nieuwe klanten willen graag weten wat jouw mening is.

  Wat vinden klanten van de kleding van Reell Jeans? Is de kleding comfortabel? Hoe is de kwaliteit? Lees reviews en beoordelingen over hun ervaringen.

  Reell Jeans
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Reell Jeans

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Reell Jeans een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Reell Jeans. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reell Jeans actief?

  Reell Jeans is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reell Jeans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.