Refurbished-iphone.shop

Alle reviews

Refurbished-iphone.shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Refurbished-iphone.shop

 

 

Je telefoon laten vallen of verloren? Niet iedereen heeft geld om direct een vervangend toestel te kopen. De gemiddelde prijs van een nieuwe smartphone zonder abonnement ligt rond de 300 euro. Omdat de markt van de Smartphones en digitale elektronica zich razendsnel beweegt komen er steeds meer bedrijven die zich specialiseren in het refurbishen van dergelijke apparaten. Het online bestellen van een tweedehands toestel kan helaas nog wel eens op een teleurstelling uitdraaien. Daarom mag deze bedrijfstak op ErvaringenSite dan ook zeker niet ontbreken. Om het kaf van het koren te kunnen onderscheiden hebben wij uw hulp nodig. Want geen vergelijkingssite is bruikbaar zonder echte, originele en eerlijke reviews. Heeft u ervaring met het bedrijf Refurbished-Iphone.shop? Dan hopen wij dat u uw review bij ons wilt achterlaten. Met elkaar bouwen we een platform voor en door consumenten. 

Over Refurbished-Iphone.shop
De webshop Refurbished-Iphone.shop is in 2021 opgericht door liefhebbers van Apple producten die zich gespecialiseerd hebben in het repareren van alle soorten Apple apparaten om ze zo een tweede kans te geven in onze wegwerpmaatschappij. Op de website wordt aangegeven dat het hier niet om defecte toestellen of afgekeurde producten gaat, maar om toestellen die afkomstig zij van betrouwbare leveranciers en repareren deze licht defecte toestellen met originele kwaliteitsonderdelen. Helaas is er verder geen informatie over de bedrijfsvoering van deze webshop te vinden of over de mensen achter dit bedrijf. 

Producten en diensten van Refurbised-Iphone.shop
Zoals de naam al doet vermoeden bestaat het aanbod uit gerefurbishde Apple producten zoals de iPhone, de iPad, iMac en MacBook. De kleine verzameling accessoires bestaat voornamelijk uit USB-kabels, batterijen en earplugs. Vandaag besteld is morgen in huis. De apparaten worden geleverd met drie jaar garantie. Behalve verkoop van deze tweedehands toestellen kan men ook bij dit bedrijf terecht voor reparaties of inkoop van het eigen toestel. De verzending is gratis en voor reparaties of inkoop kan een afspraak gemaakt worden om het toestel bij u thuis op te halen. 

Complimenten, Klachten en Tips over Refurbished-Iphone.shop
Zonder smartphone tel je in de wereld van vandaag haast niet meer mee. De maatschappij verwacht dat we overal en altijd te bereiken zijn. Je zou verwachten dat dergelijke noodzakelijke producten voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zouden zijn, maar de prijs van de nieuwe apparaten kan nog wel eens voor budgetproblemen zorgen. Voor mensen met een kleinere portemonnee en mensen die zich afzetten tegen de wegwerpcultuur die in de westerse wereld lijkt te overheersen is het gebruik van tweedehands materialen en producten de ideale oplossing. Maar is de aankoop van gerefurbishde telefoons en laptops wel aan te raden? Het antwoord op deze vraag laten wij graag aan u over! Meld u aan en beschrijf uw eigen persoonlijke ervaring met dit bedrijf. Heeft u wel eens iets gekocht of uw toestel voor reparatie aangeleverd? Wat is uw mening over de service, de prijs en de kwaliteit van het door u aangeschafte product? Uw review helpt mee om een beter inzicht te krijgen welke webshops wel te vertrouwen zijn en welke niet.