ErvaringenSite

  Ervaringen Reisbench

  Wil je graag comfortabel met je kat of hond op reis en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte reisbench? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Reisbench. Of ben je al vertrouwd met de producten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met dit bedrijf zou willen schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij Reisbench te plaatsen.

  Over Reisbench

  Reisbench is een Nederlandse onderneming die werd opgericht in 2012 en is gevestigd in Steenwijk in de provincie Overijssel. Deze webshop maakt deel uit van Kelders Kooien en zou gespecialiseerd zijn in benches voor puppy's en honden en je kunt er terecht voor een breed scala aan reisbenches, hondenbenches, puppyrennen en talrijke andere benodigdheden voor honden. De medewerkers van dit bedrijf zouden van top tot teen gepassioneerd zijn door honden en een hond als huisdier hebben. Hierdoor zouden ze over de nodige expertise beschikken om jou optimaal te kunnen adviseren en eventuele vragen te beantwoorden. Reisbench zou zijn website, producten en dienstverlening voortdurend verbeteren om jou als klant zo goed mogelijk verder te kunnen helpen.

  Online Shop Up: Space NK | Beauty Haul | Trinny

  Producten en diensten van Reisbench

  Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je in het zoekvenster bovenaan de website merk, type of afmetingen ingeven. Daarnaast kun je ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, waaronder bijvoorbeeld Aanbiedingen, Hond op reis, Hond in en om het huis, Hond en fiets, Hond in auto, Trainingsartikelen en werpkisten. Sommige van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je makkelijk door het menu kunt navigeren. Volgens de informatie op deze website zou je er bij Reisbench op kunnen rekenen dat artikelen de volgende werkdag worden verzonden als ze voor 16.00 uur worden besteld. Heb je een vraag of opmerking voor het team van dit bedrijf? Dan kun je een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen of telefonisch, per e-mail of via WhatsApp contact opnemen met de klantenservice van Reisbench.

  Complimenten, klachten en tips voor Reisbench

  Heb je ooit al een bestelling bij dit bedrijf geplaatst en ben je dus al vertrouwd met hun producten en dienstverlening? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Reisbench te schrijven. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte producten? Hoe was jouw ervaring met de bestel- en betaalprocedure? Kun je bij deze onderneming rekenen op een vlotte en vriendelijke communicatie met de klantenservice als je vragen of opmerkingen hebt? Hoelang duurt het voordat bestellingen worden geleverd? Of misschien heb je nog andere nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier toe!

  Reisbench
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Reisbench

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Reisbench een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Reisbench. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reisbench actief?

  Reisbench is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reisbench gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.