ErvaringenSite

  Ervaringen Reisboekwinkel de Zwerver

  Reisboekenwinkel de Zwerver: Reisgidsen en kaart voor waar je reis ook heengaat.
  Wil jij het liefst in een boek lezen en kijken als je je reis voorbereidt? Dan kun je je hart ophalen bij Reisboekenwinkel de Zwerver. Benieuwd wat anderen vinden van deze winkel? Blijf dan verder lezen.

  Reisboekenwinkel de Zwerver: deskundig, enthousiast en ervaren

  De Zwerver in Groningen is een specialist op het gebied van kaarten en reisgidsen in het noorden van België. Of je nou een bezoekje wilt brengen aan een van de mooie Hollandse streken, Europa wilt verkennen of verder de wereld in wilt trekken: je vindt bij deze reisboekenwinkel wat je zoekt. De medewerkers van Reisboekenwinkel de Zwerver zijn deskundig, enthousiast over reizen en hebben zelf de nodige reizen gemaakt. Of je nou gaat werken in Nieuw Zeeland, fietsen langs de Moesel, wandelen in Noorwegen of een rondvaart gaat maken op de Binnendieze in Den Bosch: ze kunnen je er alles over vertellen. Je kunt offline in de winkel de medewerkers alles vragen, maar ook online. Er is een forum van deze reisboekenspecialist waar jij je gerichte vraag kunt stellen en mensen met je meedenken en meekijken naar het antwoord.


  Een portret van Thijs Buiting van Reisboekhandel de Zwerver in Groningen 

  Ook online reis je met Reisboekenwinkel de Zwerver

  Wellicht woon je niet in Groningen, maar wil je wel gebruik maken van het enorme aanbod wat deze specialist in huis heeft. In dat geval hoef je het hoge noorden niet op te zoeken. Al is Groningen hartstikke leuk, je kunt gewoon online bij ze terecht in de webshop. Je kunt er direct afrekenen met creditcard en iDeal, waarna je artikelen binnen een paar dagen worden opgestuurd. Bijna alles is uit voorraad leverbaar, dus je hoeft er nooit lang op te wachten. Dus ook voor je last minute vakanties kun je gewoon nog even de nodige informatiegidsen bestellen bij deze winkel.

  On- en offline op zoek naar contact met Reisboekenwinkel de Zwerver

  Voor vragen over reisgidsen, een opmerking over een kaart of beoordelingen van bepaalde reisboeken kun je zowel offline als online terecht. In de winkel kun je medewerkers het hemd van het lijf vragen met alles wat je bezig houdt. Ze zullen je met je mee zoeken naar een antwoord tot je tevreden bent. Online vind je forum waar veel vragen en antwoorden te vinden zijn en ook jij terecht kunt met je gerichte vraag. Heb je een andere vraag, een klacht, opmerking of suggestie? Je kunt Reisboekenwinkel de Zwerver bereiken per mail of per telefoon. Ze willen je overal mee helpen, dus schroom vooral niet om contact op te nemen.

  Jouw ervaring met Reisboekenwinkel de Zwerver

  Heb jij voor je vakantie naar Colombia advies ingewonnen bij deze reisboekenspecialist? Of hebben ze je geholpen om een keuze te maken uit het enorme aanbod reisgidsen over New York? En hoe is dat bevallen? Dat willen wij en andere mensen weten. Help zoveel mogelijk mensen om de beste informatie te vinden voor de mooiste reizen en deel hier jouw ervaringen.

  Online reisgidsen kopen bij Reisboekwinkel de Zwerver? Lees recensies, ervaringen en reviews van hun klanten!

  Reisboekwinkel de Zwerver
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Reisboekwinkel de Zwerver

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Reisboekwinkel de Zwerver een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Reisboekwinkel de Zwerver. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reisboekwinkel de Zwerver actief?

  Reisboekwinkel de Zwerver is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reisboekwinkel de Zwerver gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.