ErvaringenSite

  Ervaringen Reluxer

  Spelen digitale toestellen een grote rol in jouw leven en ben je op zoek naar een online winkel die computerbrillen verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij Reluxer. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze onderneming. Grijp in dat geval de kans om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven. Dit geeft andere mensen de gelegenheid om voor zichzelf uit te maken of het aanbod van Reluxer aansluit bij hun wensen en behoeften. Het maakt hierbij helemaal niet uit of jouw verslag positief of negatief is, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Reluxer

  Reluxer is een Nederlands bedrijf dat heeft opgemerkt dat we in dit digitale tijdperk meer dan ooit tevoren toegang hebben tot technologie. Volgens hen betekent de snelle toename in het aantal digitale toestellen dat onze kostbare ogen steeds meer worden blootgesteld aan blauw licht. Dit zou schadelijk en belastend voor onze ogen zijn. Dit bedrijf gelooft dat een goed zicht een van de meest waardevolle geschenken van het leven is, omdat je ogen niet kunnen worden vervangen. Hun missie is dan ook om de ogen van hun klanten te beschermen tegen alle mogelijke negatieve effecten van digitale schermen. De brillen van Reluxer zouden 99% schadelijk blauw licht blokkeren dankzij de blue-cut-technology. Deze is verwerkt in de lenzen, zou jouw ogen beschermen en deze helpen te ontspannen wanneer je naar een beeldscherm kijkt.

  Square Online - Set Up Online Shopping for Retail

  Producten en diensten van Reluxer

  Op de website van Reluxer kun je bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën: 'Shop', 'Wat is blauw licht', 'Wat is een computerbril' en 'Our story'. Als je wat naar beneden scrollt, kun je er ook voor kiezen om alle brillen van dit bedrijf in één oogopslag te bekijken. Verder is er ook een overzicht van de meest populaire modellen. Volgens de informatie op deze website kun je bij Reluxer rekenen op gratis verzending naar alle landen van de Europese Unie, gratis omwisselen binnen 30 dagen en een proefperiode van 30 dagen. Als je nog vragen voor het team van deze onderneming hebt, kun je in eerste instantie een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen. Vind je je vraag en een bijhorend antwoord hier ook niet terug? Dan kun je de klantenservice contacteren door het formulier op de website in te vullen.

  Complimenten, klachten en tips voor Reluxer

  Heb je ooit al een product via deze online winkel gekocht? Dan zouden we het oprecht waarderen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring met Reluxer te schrijven. Klopt het dat bestellingen gratis worden verzonden naar alle landen van de EU? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? Hoe verliep de online bestel- en betaalprocedure? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar een verslag van jouw ervaring! En als je graag wilt weten wat onze bezoekers zoal over andere bedrijven schrijven, kun je hier klikken.

  Reluxer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Reluxer

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Reluxer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Reluxer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reluxer actief?

  Reluxer is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reluxer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.