ErvaringenSite

  Ervaringen Rien de Wolf

  Ben jij het liefst de hele dag omringd door de natuur? Kijk jij er elke zomer weer naar uit om te kamperen in de Ardennen? Dan ben je bij Rien de Wolf aan het juiste adres. De webshop heeft alles op het gebied van outdoor, watersport, kamperen, werkkleding en tenten. Met de producten ben je altijd goed voorbereid voor je volgende kampeertocht. Wat hun klanten zelf van de webshop en de artikelen vinden, lees je natuurlijk hier op ErvaringenSite. Wij hebben de reviews van hun klanten verzameld, zodat jij altijd weet wat je van de webshop kunt verwachten. Bekijk de beoordelingen en ontdek alles over de ervaringen van klanten met Rien de Wolf.

  Geschiedenis Rien de Wolf

  In 1970 maakte Rien de Wolf een beslissing die zijn leven voor altijd zou veranderen. Van de een op de andere dag besloot hij zijn lompenhandel te sluiten en een dumpstore te beginnen, de eerste in België. In die tijd verkochten dumpstores oude legerartikelen. In het begin verkocht Rien dan ook voornamelijk legerartikelen, maar had ook al een klein assortiment met kampeerartikelen en gereedschappen. De winkel was een groot succes en moest al snel uitbreiden. Er werden nu ook watersportartikelen en kleding verkocht. Uiteindelijk moest het bedrijf verhuizen en sinds 2006 is Rien de Wolf in Amsterdam-noord aan de Papaverweg te vinden.


  Voor net dat extra beetje veiligheid!

  Diensten Rien de Wolf

  Het assortiment is sinds de opening van de dumpstore verder uitgebreid. Je kunt bij Rien de Wolf onder andere terecht voor rugzakken, slaapzakken, hangmatten en klamboes voor je volgende kampeertocht, maar ze hebben ook alles voor de hengelsport. Verder verkopen ze ook boten, tenten, reddingsmiddelen en nog veel meer. Je kunt alles op één plek vinden. Verder worden bestellingen voor 15:00 nog dezelfde dag verzonden. De levering bij Rien de Wolf is namelijk binnen 24 uur. Vanaf 59,- is de verzending overigens geheel kosteloos en ook ruilen kan binnen gratis in de winkel.

  Klachten Rien de Wolf

  Is er iets misgegaan met de levering? Of heb je vragen over de artikelen in de webshop? Neem dan contact op met de klantenservice en zij helpen je graag verder. Op de website van Rien de Wolf vind je de verschillende contactgegevens van het bedrijf. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer en e-mailadres, maar het is natuurlijk ook mogelijk om langs te gaan in de winkel. Je kunt gratis parkeren bij de winkel, maar neem wel altijd even een kijkje bij de openingstijden voordat je in de auto stapt. Heb jij al contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review over jouw ervaringen!

  Wat vind jij van Rien de Wolf?

  Heb jij afgelopen zomer door de outback in Australië gereisd met de artikelen van Rien de Wolf? Of heb jij met de familie in een tent op de camping in Frankrijk gekampeerd? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten wat zij van de webshop kunnen verwachten. Wat vind je van de kwaliteit van de artikelen? Zijn de artikelen duur? En worden bestellingen op tijd geleverd? Geef jouw beoordeling en vertel over jouw ervaringen met Rien de Wolf!

  Kun je veilig outdoor kamperen met de artikelen van Rien de Wolf? Zijn de watersportartikelen en werkkleding veilig? Lees hier reviews en ervaringen!

  Rien de Wolf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rien de Wolf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rien de Wolf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rien de Wolf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rien de Wolf actief?

  Rien de Wolf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Kantoor, hobby & feest, Wonen, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rien de Wolf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.