ErvaringenSite

  Ervaringen Rijwiel Cash en Carry

  Nederland is een fietsland, daar valt niet over te twijfelen! Nederlanders fietsen rond de 15 miljard kilometer per jaar. Hierdoor is er een grote markt voor fietsen, en je kunt er zeker van zijn dat die competitief is. Als je met de fiets rijdt, wil je immers zeker zijn dat je fiets van kwaliteit is, en dat je er jarenlang mee op de weg kunt. Bij Rijwiel Cash en Carry heb je een aanbod aan allerlei soorten fietsen. Als je eraan denkt om een fiets bij hen aan te kopen, is het wel belangrijk dat je op voorhand goed polst naar wat andere mensen van dit bedrijf denken. Op ErvaringenSite vind je een heleboel reviews van klanten van Rijwiel Cash en Carry, dus lees die zeker goed door!

  Over Rijwiel Cash en Carry
  Rijwiel Cash en Carry is een Nederlandse fietsenwinkel die al meer dan veertig jaar bestaat. De fietsenwinkel bevindt zich in Eindhoven. Tot 2012 was dat de enige locatie waar je fietsen kon kopen. Hierna kwam er een webshop bij, waar het volledige assortiment te vinden is. Je kunt Rijwiel Cash en Carry bereiken via de live chat op de website, in hun winkel te Eindhoven, per telefoon en per e-mail.

  Producten en diensten van Rijwiel Cash en Carry
  Bij Rijwiel Cash en Carry kun je terecht voor allerlei soorten fietsen. Je kunt die bestellen via de webshop of kopen op locatie in de winkel in Eindhoven. In hun aanbod hebben ze stadsfietsen (moederfietsen, sportieve stadsfietsen, crosshybrides, enzovoort), kinderfietsen in verschillende maten, sportfietsen (mountainbikes, hybrides, racefietsen) en elektrische fietsen. Binnen deze segmenten zijn er nog meer onderverdelingen. Hiernaast kun je ook fietsaccessoires aankopen, denk aan fietsmanden, ringsloten, spatborden, voor- en achterzitjes, zadels, enzovoort. Wat betreft merken kun je bij Rijwiel Cash en Carry onder andere Giant, Sparta, BSP, Alpina, Popal, Loekie Ghost en Giant vinden.

  De levertijd van de fietsen ligt tussen 1 en 3 werkdagen. De meeste fietsen zijn op voorraad in de winkel en kunnen bezorgd worden doorheen Nederland en België. Alle fietsen vanaf 22 inch kunnen volledig rijklaar worden geleverd. Het is mogelijk om via Rijwiel Cash en Carry fietsverzekeringen bij ANWB Fietsverzekeringen af te sluiten. Op de webshop kun je betalen via iDeal, Creditcard, Paypal, Bancontact en Overboeking. Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen. In de winkel in Eindhoven kun je met cash geld betalen, of pinnen. Ook een Nationale Fietsbon, een VVV-kaart en Fietsplan/WKR behoren tot de opties. Je krijgt altijd garantie op een fiets bij dit bedrijf, maar het hangt af van merk tot merk wat de voorwaarden en termijnen zijn. Tot slot kun je ook je fiets voor service en onderhoud bij Rijwiel Cash en Carry binnen steken.

  Klachten, complimenten en tips voor Rijwiel Cash en Carry
  Ben je zelf al eens op weg gegaan met een fiets van Rijwiel Cash en Carry? Dan zijn we erg benieuwd hoe je dit ervaren hebt. Deel jouw ervaringen met anderen hier op ErvaringenSite, zo kunnen ze zich beter inbeelden of het een goed idee is om een fiets te kopen bij Rijwiel Cash en Carry of niet! Jouw mening is belangrijk voor anderen.

  Online Shop စလုပ်တော့မယ်ဆို သိထားသင့်တဲ့အချက် (၅)ချက်

  Rijwiel Cash en Carry
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rijwiel Cash en Carry

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rijwiel Cash en Carry een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rijwiel Cash en Carry. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rijwiel Cash en Carry actief?

  Rijwiel Cash en Carry is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rijwiel Cash en Carry gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.