ErvaringenSite

  Ervaringen River Woods

  Voor sommigen is kleding gewoon kleding, maar voor anderen is kleding een bron van inspiratie en passie. River Woods ontstond uit deze passie voor kleding en de liefde voor de Amerikaanse stijl. Het kledingmerk zal bij de meesten misschien al bekend zijn, maar voor iedereen die meer wil weten over de ervaringen van hun klanten, zijn op ErvaringenSite beoordelingen te vinden. Wat vinden zij namelijk van de kwaliteit van het merk? Krijg je altijd waar voor je geld? En worden bestellingen snel geleverd? Je ontdekt het allemaal in hun reviews. Neem dus een kijkje en misschien heb jij binnenkort een nieuwe outfit van River Woods in de kast hangen.

  Over River Woods

  In je jonge jeugdjaren al reizen door Amerika met je familie, er is geen betere plek om inspiratie te vinden voor de mode. Zo begon het dan ook allemaal voor het kledingmerk. De reizen begonnen in het bruisende New York en gingen door het natuurlijk Maine waar familie en vrienden het allerbelangrijkste zijn. Al deze kenmerken worden in de kleding van River Woods gecombineerd. In 1995 werd de eerste herencollectie verkocht, maar al snel volgde ook de vrouwencollectie en de kindercollectie. Nu kun iedereen in de webshop kleding en accessoires vinden.


  Bekijk de nieuwe collectie van River Woods.

  Diensten River Woods

  Het ruime assortiment heeft voor iedereen wat wils. Je kunt zelf een hele outfit samenstellen of inspiratie opdoen in het lookbook. Om klanten ook te helpen met het vinden van de juiste maten, heeft River Woods in de webshop een uitgebreide maattabel voor de verschillende kleding. Je kunt aan de hand van je afmetingen snel een eenvoudig jouw maten vinden. Je hoeft na het bestellen ook nooit lang op de levering te wachten. Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen geleverd en soms heb je alles de volgende dag al in huis. Retourneren is binnen 14 dagen na ontvangst ook altijd nog mogelijk. Betalingen gaan veilig en snel met creditcard, PayPal of iDeal.

  Klantenservice River Woods

  Het merk hecht niet alleen veel waarde aan kwaliteit en comfort, ook de beste service is belangrijk. Ze willen klanten altijd het gevoel geven dat ze contact kunnen opnemen. Ze hebben daarom een uitgebreide klantenservice voor alle klanten met vragen en klachten en voor iedereen die op zoek is naar kledingadvies. De contactgegevens van River Woods zijn op de website te vinden. Er is een e-mailadres en telefoonnummer voor zowel algemeen contact als de klantendienst. Neem je liever via Social Media contact op? Dan kun je een kijkje nemen op Facebook, Instagram of Twitter.

  Wat vind jij van River Woods?

  Heb jij net je bestelling uit de webshop binnen? Of zit jij nu in een outfit van River Woords voor de computer? Schrijf dan een review over de winkel en laat andere klanten weten wat ze van de kleding kunnen verwachten. Krijg je luxe en de beste kwaliteit? Is de kleding comfortabel? En wat vind je van de prijzen? Geef jouw beoordeling en vertel alles over jouw ervaringen met het kledingmerk.

  Is de kleding duur? Worden bestellingen snel geleverd? Wat zijn de ervaringen van klanten met River Woords? Lees hier de reviews en beoordelingen.

  River Woods
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over River Woods

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is River Woods een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over River Woods. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is River Woods actief?

  River Woods is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van River Woods gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.