ErvaringenSite

  Ervaringen Roetgerink

  Zoeken naar een goede kwaliteit schoenen en kleding kan soms een vervelend proces worden. Waar zou u dan allemaal kunnen kijken? Hoe gaat u door het oerwoud nou de bomen zien? Bij ErvaringenSite bent u terecht voor informatie over kledingzakenals Roetgerink, die kleding op de markt aanbieden. U bent hier terecht voor het lezen van reviews, waarin ook de plus- en minpunten van bedrijven worden neergepend.

  Over Roetgerink
  Roetgerink Mode en Schoenen is sinds 1854 een familiebedrijf, die nu al 165 jaar openstaat voor een goede en gastvrije service. U bent bij dit bedrijf terecht voor zowel dames als heren merkkleding en schoenen voor uw heel gezin. Roetgerink is gevestigd in Enter, Nederland en biedt u nu ook de mogelijkheid uw bestellingen online te plaatsen op de website van het bedrijf.

  Producten en diensten van Roetgerink
  Roetgerink is een kleding en schoenenzaak waar u langs kunt voor Nederlandse en internationale merken zoals Carl Cross, Casa Moda, Expresso, Hugo Boss en G-Star. Roetgerink biedt op hun website ook de laatste modetrends, waar u interesse in zou kunnen hebben. Het assortiment bestaat verder uit dagelijkse kleding, casual, maar ook zakelijke en feestkleding. Naast de kledingafdeling, kunt u ook op de schoenenafdeling een kijkje nemen.

  Bij Roetgerink bent u ook nog terecht voor het passend maken van kleding die heeft gekocht, maar waarvan u achteraf toch iets aan wilt veranderen. Deze worden dan voor u vermaakt in het atelier van het bedrijf. Roetgerink Mode en Schoenen biedt een ruim assortiment aan kleding en schoenen, waarbij zowel jong als oud aan hun trekken kunnen komen. Verder heeft u als klant bij Roetgerink de volgende mogelijkheden: verzending en levering, terugsturen bij ontevredenheid en makkelijke betalingswijzen. Op de website van Roetgerink vindt u een breed aanbod van kleding en schoenen, thuiswinkel waarborg en de mogelijkheid om uw bestelling de volgende dag te krijgen als u die heeft besteld.

  Complimenten, klachten en tips voor Roetgerink
  Volgens Roetgerink heeft een tevreden klant de voorkeur. U bent gastvrij om langs te lopen voor het inkopen van uw kleding en schoenen te Dorpsstraat 148, maar u kunt ook vanuit uw luierstoel uw bestelling plaatsen en uw bezorging afwachten. Bent u niet tevreden of is uw bestelling niet compleet, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice, die 24/7 bereikbaar is via klantenservice@roetgerink.nl, WhatsApp: 06- 868 892 60, Facebook en Instagram. Verder kunt u het bedrijf rechtstreeks spreken via het telefoonnummer 0547- 381766. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Mocht u langslopen vergeet de niet coronamaatregelen (zoals uw mond- en neusbedekking en handen desinfecteren) in acht te nemen.

  Roetgerink is lid van de Thuiswinkel.org die onder andere valt onder de Nederlandse wet- en regelgeving en bezit een Thuiswinkel Waarborg- certificaat.

  ErvaringenSite nodigt graag de ervaren consumenten van Roetgerink uit voor het plaatsen van een review over uw ervaring, zodat de toekomstige klanten een beeld kunnen krijgen over het bedrijf.

  Wilt u meer informatie over Roetgerink kleding en schoenen en de online service? Neem dan een kijkje hier op ErvaringenSite.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Roetgerink
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Roetgerink

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Roetgerink een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Roetgerink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Roetgerink actief?

  Roetgerink is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Roetgerink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.