ErvaringenSite

  Ervaringen Rootsmann

  Hoe je jouw huis decoreert zegt veel over het belang dat je hecht aan een prettige leefomgeving. Vooral dan het meubilair is belangrijk, want dat gebruik je dagelijks. Maar als je eens iets anders wil dan meubels van dertien in een dozijn, is het niet altijd gemakkelijk om iets naar smaak te vinden. Rootsmann heeft een aanbod aan meubels die zich in het meer alternatieve segment van de markt bevinden. Ze richten zich immers op “industriële karaktertrekken”. Denk je erover om een dergelijk product een kans te geven? Dan moet je zeker eerst eens goed nalezen wat andere mensen zoal schrijven over Rootsmann! Zijn ze veelal tevreden over hun keuze? Of zijn er veel reviews te vinden waarbij mensen het zich berouwen? Leer van de ervaringen van anderen, hier op ErvaringenSite, en maak een gerichte, persoonlijke en goed geïnformeerde keuze over Rootsmann!

  Over Rootsmann
  Rootsmann.nl is de Nederlandse tak van het Duitse Rootsmann.de. De Besloten Vennootschap Rootsmann B.V. is statutair gevestigd in Apeldoorn en heeft het hoofdkantoor in Utrecht. Je kunt Rootsmann bereiken per telefoon of e-mail, of via het contactformulier op de website. Je kunt hen ook volgen op Facebook, Instagram en Pinterest. Rootsmann heeft in Nederland een aantal vestigingen. Naast het hoofdkantoor in Utrecht zijn er ook loodsen in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam.

  Producten en diensten van Rootsmann
  Bij Rootsmann kun je terecht voor allerlei meubels met een industrieel karakter. Denk aan geleefde houten planken, metalen stellingen, en new vintage meubels. Rootsmann is in feite een interieurlabel. De producten kun je vinden in de categorieën Kasten, Lockers, Boekenkasten, Buffetkasten, Dressoirs, Drankkkasten, Bureaus Ladekasten, Stellingkasten, TV-kasten en Tafels. Hiernaast is er ook een aanbod aan allerlei andere producten, zoals ladders trapjes, boomstamtafels, krukjes, sleutelkasten, enzovoort. Het is mogelijk om de producten te komen bekijken in alle vestigingen van Loods5.

  Wat betreft betaalmogelijkheden kun je ervoor kiezen om te betalen met PayPal, VISA, Bancontact/Mister Cash, MasterCard, Maestro, iDeal, Klarna, giropay, Sofort banking, ING homepay, of gewoon via bankoverschrijving.

  Je kunt je producten ophalen bij één van de zes vestigingen of laten leveren bij je thuis. De producten van Rootsmann worden gratis bezorgd vanaf een bepaalde ordergrootte. De levertijd bedraagt meestal 1 tot 2 weken als het product op voorraad is. Leveren in België is mogelijk maar dat duurt een week langer. Je krijgt dertig dagen bedenktijd na aankoop en je kunt het product tot 14 dagen na ontvangst retourneren.

  Klachten, complimenten en tips voor Rootsmann
  Bij het aankopen van producten met een industrieel karakter, is het mogelijk dat mensen meteen hun bedenkingen hebben. Is dat allemaal wel van goede kwaliteit? Hoe zit het met de leeftijd van dergelijke producten? Heb je zelf al wat ervaringen met het aanbod van Rootsmann? Dan kun je andere mensen een groot plezier doen door Rootsmann een eerlijke beoordeling te geven op ErvaringenSite. Deel jouw mening over dit bedrijf, of die nu positief of negatief uitvalt. Zo kunnen andere mensen die erover denken om een product aan te schaffen bij Rootsmann, zich een goed beeld vormen van wat ze precies kunnen verwachten. Wat je over het bedrijf denkt is belangrijk, dus aarzel zeker niet en schrijf jouw ervaringen hier neer!

  cheap clothing stores online *aesthetic*

  Rootsmann
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Boekenkast en Werkkast

  Mooie producten.
  We hadden al een kast van Rootsmann meubelen en deze bevalt zeer goed.
  Daarom voor in de werkkamer een boekenkast met hout en werkkast met hout besteld. Super mooi alleen ik vond het blad vd werkkast niet zo mooi staan bij de boekenkast . Gebeld
  Geen probleem, kon kiezen ophalen en geld terug,andere kast of ander werkblad. Omdat ik de kast mooi en apart vindt gekozen voor een zwart werkblad. Binnen 1 week keurig netjes vervangen.
  Ze denken met je mee en geven advies.
  Zijn vriendelijk en persoonlijk.
  Netjes afgeleverd en op zijn plek gezet.
  Complimenten!
  Kom zeker nog eens terug!

  Door: Angela12-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Rootsmann

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rootsmann een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Rootsmann. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rootsmann actief?

  Rootsmann is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rootsmann gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.