ErvaringenSite

  Ervaringen Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl

  De voorbereidingen voor de kerstperiode hoeft geen stress met zich mee te brengen als men een duidelijk overzicht heeft van hoe men het feest voor het jaar wilt aankleden. Vooraf plannen en voorbereiden wat men graag wenst tijdens de feestdagen, vergemakkelijkt uw zoektocht naar de juiste kerstboom. Wilt u graag nog aanvullende en deskundig advies over de aankoop van een kunstkerstboom en de kerst versieringen? Kijk dan hier op ErvaringenSite! De site die u de gelgenheid biedt rustig en op uw tijd de juiste keuze te maken uit het aanbod van de diverse kerstwinkels. Wij van Evaringensite.be helpen u graag op weg. Royal Christmas is een producent van kerstartikelen en verkoopt in zowel het warenhuis als online. Bekijk hier de reviews en laat ook uw eigen verhaal van uw bezoek Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl achter!

  Over Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl
  Bij Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl kunt u binnen wandelen voor de aankoop van kunstkerstbomen in alle soorten en maten om uw woning en tuin gereed te maken voor de feestdagen. Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl, opgericht in 1936, is de poducent van kunstkerstbomen en kerstartikelen van PE, PVC, Flock, PP en met LED-verlichting. Zij verkoopt wereldwijd hun producten richting groothandels in tuincentra, decoratiebedrijven, online verkoop en de doe-het-zelfers. Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl is BSCI-proof en REACH-gecertificeerd. De belangrijkste verkoopitems zijn de kunstkerstbomen, kerstslingers en kerstkransen. In 2020 hebben zij de slimme kerstboomadapter geïntroduceerd, die werkt met de Royal Christmas-app voor iOS en Android.

  Producten en diensten van Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl
  In de winkel van Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl kan men terecht voor diverse modellen kunstbomen, kransen, guirlandes, kerstversieringen en kerstverlichting voor binnen en buiten. Artikelen die makkelijk kunnen worden bediend met de slimme adapter. De slimme adapter is te gebruiken voor kerstartikelen met geïntegreerdewarme LED-verlichting, zoals kunstkerstbomen, guirlandes, kransen, miniboompjes etc. Hun voorraad aan kerstbomen beslaat onder meer uit de Promo Tree Line, Premium Tree Line, PPP/ PV Tree Line, Flock Tree Line, Color Tree Line, Deluxe Line/ Fast Build in, Giant Tree Line, Garlands Line, Wreaths Line en de Upside down Ceiling trees line. Ook hebben zij beschikbaar de Christmas Tree Storage Line, christmas Led Lighting, Christmas balls.

  Complimenten, klachten en tips voor Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl
  De kerstartikelen geproduceerd door Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl voldoen aan de gestelde brand- enveiligheidsvoorschriften (KEMA/TÜV, NEN EN71-2). Royal Christmas biedt de zekerheid dat al haar verkoopartikelen mogen worden gecatogoriseerd als te zijn hoogste topkwaliteit en perfecte verpakking. De dienstverlening moet de aansluiting zijn voor de klant om bij hun te kunnen beschikken over het perfect samengestelde kerstpakket. Betalen kan via alle bekende betaalmethoden en bestellingen voor 13: 00uur worden dezelfde dag afgehandeld.

  Bent u al in de gelegenheid geweest de kerstwinkel van Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl binnen te stappen? Zijn de artikelen werkelijk van topkwaliteit zoals wordt geadverteerd? Was men correct en duidelijk in de uitleg over het product van uw interesse? Laat ons weten! We kijken uit naar uw compliment, klacht of aanbevelingen op onze website.

  Nog geen bezoek gebracht aan Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl en wenst u meer te weten te komen over de producten en de dienstverlening? Doorloop dan hier de reviews op onze ErvaringenSite en heb u eerste kennismaking met ze!

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl actief?

  Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.