Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl

Alle reviews

Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl

De voorbereidingen voor de kerstperiode hoeft geen stress met zich mee te brengen als men een duidelijk overzicht heeft van hoe men het feest voor het jaar wilt aankleden. Vooraf plannen en voorbereiden wat men graag wenst tijdens de feestdagen, vergemakkelijkt uw zoektocht naar de juiste kerstboom. Wilt u graag nog aanvullende en deskundig advies over de aankoop van een kunstkerstboom en de kerst versieringen? Kijk dan hier op ErvaringenSite! De site die u de gelgenheid biedt rustig en op uw tijd de juiste keuze te maken uit het aanbod van de diverse kerstwinkels. Wij van Evaringensite.be helpen u graag op weg.  Royal Christmas is een producent van kerstartikelen en verkoopt in zowel het warenhuis als online. Bekijk hier de reviews en laat ook uw eigen verhaal van uw bezoek Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl achter!

Over Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl
Bij Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl kunt u binnen wandelen voor de aankoop van kunstkerstbomen in alle soorten en maten om uw woning en tuin gereed te maken voor de feestdagen. Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl, opgericht in 1936, is de poducent van kunstkerstbomen en kerstartikelen van PE, PVC, Flock, PP en met LED-verlichting.  Zij verkoopt wereldwijd hun producten richting groothandels in tuincentra, decoratiebedrijven, online verkoop en de doe-het-zelfers. Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl is BSCI-proof en REACH-gecertificeerd. De belangrijkste verkoopitems zijn de kunstkerstbomen, kerstslingers en kerstkransen. In 2020 hebben zij de slimme kerstboomadapter geïntroduceerd, die werkt met de Royal Christmas-app voor iOS en Android.

Producten en diensten van Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl
In de winkel van Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl kan men terecht voor diverse modellen kunstbomen, kransen, guirlandes, kerstversieringen en kerstverlichting voor binnen en buiten. Artikelen die makkelijk kunnen worden bediend met de slimme adapter. De slimme adapter is te gebruiken voor kerstartikelen met geïntegreerdewarme LED-verlichting, zoals kunstkerstbomen, guirlandes, kransen, miniboompjes etc. Hun voorraad aan kerstbomen beslaat onder meer uit de Promo Tree Line, Premium Tree Line, PPP/ PV Tree Line, Flock Tree Line, Color Tree Line, Deluxe Line/ Fast Build in, Giant Tree Line, Garlands Line, Wreaths Line en de Upside down Ceiling trees line. Ook hebben zij beschikbaar de Christmas Tree Storage Line, christmas Led Lighting, Christmas balls.

Complimenten, klachten en tips voor Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl
De kerstartikelen geproduceerd door Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl voldoen aan de gestelde brand- enveiligheidsvoorschriften (KEMA/TÜV, NEN EN71-2).  Royal Christmas biedt de zekerheid dat al haar verkoopartikelen mogen worden gecatogoriseerd als te zijn hoogste topkwaliteit en perfecte verpakking. De dienstverlening moet de aansluiting zijn voor de klant om bij hun te kunnen beschikken over het perfect samengestelde kerstpakket. Betalen kan via alle bekende betaalmethoden en bestellingen voor 13: 00uur worden dezelfde dag afgehandeld.

Bent u al in de gelegenheid geweest de kerstwinkel van Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl binnen te stappen? Zijn de artikelen werkelijk van topkwaliteit zoals wordt geadverteerd? Was men correct en duidelijk in de uitleg over het product van uw interesse? Laat ons weten! We kijken uit naar uw compliment, klacht of aanbevelingen op onze website.

Nog geen bezoek gebracht aan Royal Christmas| Kunstkerstbomen.nl en wenst u meer te weten te komen over de producten en de dienstverlening? Doorloop dan hier de reviews op onze ErvaringenSite en heb u eerste kennismaking met ze!