ErvaringenSite

  Ervaringen RoyalBaby

  Ben jij op zoek naar een veilige fiets of step voor jouw kind? Maar vind jij het lastig om een betrouwbare website te vinden? Misschien is het bedrijf RoyalBaby dan wel iets voor jou. RoyalBaby is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van veilige en betrouwbare fietsen, loopfietsen en steps voor kinderen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf en wil jij graag meer weten over RoyalBaby? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk de reviews en beoordelingen over RoyalBaby verzameld, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Hier krijg je antwoord op vragen als "Wat is de kwaliteit van de producten van RoyalBaby?" en "Wat kan ik van de klantenservice van RoyalBaby verwachten?". Bovendien vind je op ErvaringenSitereviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over RoyalBaby

  Dit bedrijf is in 2009 opgericht door Tony. Hij is dit bedrijf begonnen toen hij zijn kinderen leerde fietsen. Hij kwam er toen al snel achter dat de meeste kinderfietsen niet gebruiksvriendelijk en niet veilig zijn. Zijn doel was om kinderfietsenveiliger en gebruiksvriendelijker te maken en nu ruim 10 jaar later worden de producten van RoyalBaby door miljoenen kinderen in ruim 80 landen gebruikt. RoyalBaby is een B2B bedrijf en verkoopt haar producten aan bedrijven over de hele wereld.

  Wil jij graag op de hoogte worden gehouden van updates in het bedrijf? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Daarnaast kun je het bedrijf volgen op de social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website bezoeken of contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar +86 18710107760, een e-mail te sturen naar service@royal-bike.com of het contactformulier op de website in te vullen.

  ONLINE SHOP at SEPHORA WITH ME! 💸

  De producten en diensten van RoyalBaby

  RoyalBaby verkoopt fietsen voor jongens, fietsen voor meisjes en unisex fietsen. Daarnaast bieden ze ook loopfietsen aan voor kleinere kinderen, zodat zij alvast kunnen ervaren hoe het is om op een kinderfiets te zitten. Bij RoyalBikes vind je fietsen in allerlei designs en kleuren.

  Naast kinderfietsen en loopfietsen vind je bij RoyalBaby ook steps. Een step is het populairste buitenspeelgoed voor kinderen geworden. Ook voor accessoires kun je bij RoyalBaby terecht. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het kwijtraken of beschadigen van onderdelen van de kinderfietsen. Je kunt onderdelen eenvoudig opnieuw bestellen op de webshop.

  Retourneren RoyalBaby

  Indien je je product van RoyalBaby wilt retourneren, kun je dit binnen 30 dagen na aankoop regelen. Zorg ervoor dat je eerst een retouraanvraag doet door een e-mail te sturen naar service@royal-bike.com. Je zult dan het retouradres ontvangen. Houd er rekening mee dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

  Zodra RoyalBaby het product ontvangen heeft, zullen zij het verschuldigde bedrag met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie gedaan is terugbetalen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor RoyalBaby

  Heb jij wel eens een kinderfiets of step van RoyalBaby gekocht? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met RoyalBaby! Was jij tevreden met de kinderfiets van RoyalBaby? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van RoyalBaby ervaren? Laat jouw review over het bedrijf achter op ErvaringenSite en help andere bezoekers om de beste fiets voor hun kind te vinden!

  RoyalBaby
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RoyalBaby

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is RoyalBaby een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over RoyalBaby. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RoyalBaby actief?

  RoyalBaby is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RoyalBaby gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.