ErvaringenSite

  Ervaringen Rugs USA

  Wanneer je net een nieuw huis gekocht hebt, is er niets leuker om voordat je er intrekt al na te gaan denken over de inrichting ervan. De inrichting en met name de aankleding van een woning is niet altijd het gemakkelijkste om te doen. Hoe pak je dit nu aan? Naast de grote items zoals tv meubels, tafels en bankstellen zijn het vaak de kleine details die een ruimte een bepaalde sfeer geeft. De juiste kleur aan de muur, de juiste verlichting of een bepaald schilderij. Nog een belangrijk item dat veel sfeer geeft in een woning is een vloerkleed. Voordat u over gaat tot het aanschaffen van vloerkleed wilt u dit wel doen bij een bedrijf die u honderd procent kunt vertrouwen. Waar moet u heen als u opzoek bent naar een vloerkleed? Wie kunt u vertrouwen op internet die vloerkleden aanbiedt? Rugs USA is een partij die vloerkleden online aanbiedt, ze produceren en leveren vloerkleden en doen dit al meer dan 20 jaar. Voor u als consument is het fijn om voordat u een beslissing neemt en over gaat tot het bestellen van een vloerkleed dat u terecht kunt op Ervaringensite.be en reviews kunt lezen over in dit geval Rugs USA. Hier leest u beoordelingen en meningen van consumenten die ervaringen opgedaan hebben met het bedrijf en die dit met u delen.

  Over Rugs USA

  Het bedrijf Rugs USA is opgericht in het jaar 1998 in heeft op dit moment haar hoofdkantoor in New York City. Rugs USA is groot geworden met het produceren en verkopen van vloerkleden. Ze hebben al meer dan 8 miljoen vloerkleden in total verkocht. Tot en met 2021 levert Rugs USA alleen in de Verenigde Staten en Canada. In België en Nederland zijn ze nog niet actief echter gezien de ontwikkelingen kan dit in de toekomst veranderen.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Producten & Diensten Rugs USA

  Rugs USA verkoopt al meer dan 20 jaar vloerkleden en op de website hebben ze hun gehele aanbod overzichtelijk geordend. Je kunt vloerkleden zoeken op maat, kleur, style, vormen en materialen. Het aanbod is groot voor zowel vloerkleden voor binnen, als ook voor vloerkleden voor buiten. Wasbaar, niet wasbaar, antislip vloerkleed, lopers er zijn erg veel varianten in de aanbieding. Naast dat een vloerkleed een bepaalde sfeer geeft in het huis heeft het ook een aantal praktische eigenschappen. Het beschermt de vloer er onder, het is warmer aan de voeten, dempt geluid in ruimtes en is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. Op de site van USA Rugs laten ze per vloerkleed zien hoe je ze dient te behandelen.
  Naast de verschillende vloerkleden bieden ze ook verschillende optie qua verlichting. Ze hebben ongeveer 500 verschillende soorten lampen in de aanbieding, ook weer in verschillende maten en stylen.

  Mening, ervaringen, tips en klachten Rugs USA

  Heeft u een vloerkleed in uw huis die afkomt van Rugs USA? Heeft u onlangs iets besteld via de site van Rugs USA? Heeft u een Rugs USA vloerkleed tweede hands gekregen van iemand? Iedereen die in contact is geweest met Rugs USA of haar producten willen we vragen om hier op onze site een review achter te laten. Uw ervaringen en meningen zijn van grote waarde voor mensen die op het punt staan een vloerkleed te bestellen bij Rugs USA en graag eerst nog even ervaringen van derden willen lezen. Misschien heeft u wel tips of klachten, we horen ze hier op Ervaringensite.be graag.

  Rugs USA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rugs USA

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rugs USA een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rugs USA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rugs USA actief?

  Rugs USA is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rugs USA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.