ErvaringenSite

  Ervaringen Salontopper

  Ben je een professional en op zoek naar een onderneming die haar- en schoonheidsproducten verkoopt? Dan zou het aanbod van Salontopper misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al klant bij dit bedrijf en ben je op zoek naar een platform om een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Salontopper te schrijven? Op deze pagina kun je andere potentiële klanten helpen door een kort verslag te schrijven. Dankzij jouw waardevolle informatie kun je andere mensen helpen beslissen om al dan niet haarvezels, droogshampoo, body scrubs, doseerpompen, verfbakjes of andere producten bij deze online winkel aan te kopen.

  Over Salontopper

  Salontopper is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Varsseveld en dat als missie heeft om voor hun klanten de beste online salonervaring te bieden. Dit doen ze dit onder andere door hun assortiment voortdurend verder te blijven uitbreiden en door klanten altijd op de snelst mogelijke manier te helpen. Deze onderneming werd opgericht door de huidige directeur die in de beginjaren vanuit een zolderkamer verschillende soorten haarproducten inkocht en opnieuw doorverkocht. Doorheen de jaren bleek deze aanpak succesvol en steeg de vraag naar haar- en schoonheidsproducten. Het duurde dan ook niet lang voordat Salontopper uitgroeide tot een marktleider in de beauty sector. Dit bedrijf is een onderdeel van Trading Toppers en heeft momenteel meer dan 40 medewerkers in dienst.

  online shop with me!! (pinterest made me do it)

  Producten en diensten van Salontopper

  Als je weet in welke richting je wilt zoeken, kun je in het zoekvenster bovenaan op de website een zoekterm ingeven. Een andere mogelijkheid is om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals merken, haarproducten, beauty, lichaam & huid of tools. Elke categorie is verder onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gerichter kunt zoeken. Verder zijn er ook pagina's met topmerken, acties en gifts, en kun je shoppen per haartype. Voor meer informatie en inspiratie kun je via de website ook de blogartikelen van Salontopper lezen. Volgens deze onderneming kun je bij hen rekenen op gratis verzending vanaf € 35, een levering de volgende dag als je voor 23.59 uur je bestelling plaatst en van de voordelen van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Heb je een vraag over een bepaald product of je bestelling? Dan kun je kijken of het antwoord op je vraag op de pagina met veelgestelde vragen is terug te vinden, of contact opnemen met de klantenservice via Facebook, e-mail, Whatsapp of telefoon.

  Complimenten, klachten en tips voor Salontopper

  Ben je al klant bij Salontopper? Zou je in dat geval enkele minuten van je kostbare tijd willen opofferen om op deze pagina een korte review over jouw ervaring met dit bedrijf te schrijven? Zo geef je mensen zoals jij de kans om voor zichzelf te beslissen of de producten en diensten van Salontopper aansluiten bij datgene waarnaar ze op zoek zijn. Zo kun je onze bezoekers meer vertellen over de producten die deze onderneming verkoopt. En kun je als klant rekenen op de vermelde voordelen, zoals gratis verzending vanaf € 35 en een snelle levering de daaropvolgende dag? Laat het ons zeker weten! Ben je benieuwd wat mensen schrijven over gelijkaardige bedrijven? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en ontdek het allemaal.

  Salontopper
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Salontopper

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Salontopper een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Salontopper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Salontopper actief?

  Salontopper is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Salontopper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.