Sanctuary Spa

Alle reviews

Sanctuary Spa

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jessica
Verschrikkelijk, slechte klantenservice. In het restitutiebeleid staat: "U hebt het recht om dit contract binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren." Ik nam contact met hen op ...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  klantenservice

  Verschrikkelijk, slechte klantenservice. In het restitutiebeleid staat: "U hebt het recht om dit contract binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren." Ik nam contact met hen op om een cadeau dat ik had gekocht terug te sturen en kreeg de vraag waarom. Ik gaf de reden aan dat de persoon voor wie ik het kocht de geur van het assortiment niet lekker vond en kreeg te horen dat ze geen retourzending zouden accepteren omdat het product was geopend.
  Ze vroegen me niet of het was geopend, wat niet het geval is. Realiseren ze zich niet dat hun producten verkrijgbaar zijn in andere winkels waar mensen ze kunnen ruiken?

  Complete domheid. Zal nooit meer iets van deze mensen kopen.


Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

Sanctuary Spa

Heb jij zin om jezelf of een ander in de watten te leggen met spa- en schoonheidsproducten? Maar ben je er nog niet uit waar je deze producten precies wilt bestellen? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. ErvaringenSite heeft namelijk reviews en beoordelingen over verschillende bedrijven die spa- en schoonheidsproducten aanbieden verzameld. Op die manier kun jij gemakkelijker een geschikte partij vinden. Op deze pagina wordt het bedrijf Sanctuary Spa behandeld en kun je antwoorden vinden op vragen als "Wat is de kwaliteit van de producten van Sanctuary Spa?, "Wat is de levertermijn bij Sanctuary Spa?" en "Hoe gaat de klantenservice van Sanctuary Spa om met mijn vragen?". Daarnaast vind je op ErvaringenSite reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.  

Over Sanctuary Spa
Sanctuary Spa is een online aanbieder van spa- en schoonheidsproducten. Zo vind je op de webshop van dit bedrijf o.a. skincare producten, bodycare producten, wellness producten en geurproducten voor in huis. De missie van het bedrijf is om vrouwen over de wereld te inspireren om vaker te ontspannen en de mooie momenten van het leven te waarderen. 

Tevens geeft het bedrijf op haar website aan dat zij 100% dierproefvrij zijn. Dit houdt in dat geen enkel product van Sanctuary Spa is getest op dieren. Daarnaast werkt het bedrijf ook niet samen met leveranciers die hun producten op dieren testen of hun producten in landen verkopen die om dierproeven vragen. 

Wil jij graag updates ontvangen van Sanctuary Spa? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Heb je vragen voor het bedrijf? Neem dan een kijkje op de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met de klantenservice door te bellen naar 08000463151, een berichtje te sturen via jouw eigen Sanctuary Spa account of gebruik te maken van de live chatfunctie op de website. Je kunt het bedrijf ook volgen op de social media kanalen Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube. 

De producten van Sanctuary Spa
Sanctuary Spa biedt een breed assortiment aan spa- en schoonheidsproducten aan op haar webshop. Tot de categorie wellness producten behoren producten als body butter, body scrubs, body lotion, body mist en diverse oliën. Het bedrijf biedt ook skincare producten aan.Denk aan producten als reinigingsmiddelen, exfoliators, toners, serums, hydraterende crèmes, oliën en maskers. 

Bovendien vind je bij Sanctuary Spa ook geurproducten voor in je huis. Zo vind je er geurkaarsen en geurverspreiders. Wil je iemand anders graag iets van Sanctuary Spa cadeau doen? Dan kun je kiezen uit diverse Sanctuary Spa cadeausets of een cadeaubon van Sanctuary Spa. 

Sanctuary Spa verzendmethoden 
Bij Sanctuary Spa kun je uit twee verschillende verzendmethoden kiezen. Zo is er de standaard verzending, waarvoor £3.50 aan verzendkosten in rekening wordt gebracht. De levertermijn voor deze verzendmethode bedraagt 2-4 werkdagen. Naast standaard verzending, biedt het bedrijf ook Next Day Delivery aan. Deze verzendmethode kost £4.95. Zolang je voor middernacht een bestelling plaatst, zul je je bestelling de volgende dag ontvangen. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Sanctuary Spa
Heb jij wel eens producten van Sanctuary Spa uitgeprobeerd? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw ervaring met het bedrijf! Wat is jouw mening over de producten, de klantenservice en het bedrijf in het algemeen? En zou jij opnieuw bij Sanctuary Spa bestellen? Laat het ons en andere beauty- en spa liefhebbers weten en help ze zo om uiteindelijk de juiste keuze te maken.