ErvaringenSite

  Ervaringen Sanctuary Spa

  Heb jij zin om jezelf of een ander in de watten te leggen met spa- en schoonheidsproducten? Maar ben je er nog niet uit waar je deze producten precies wilt bestellen? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. ErvaringenSite heeft namelijk reviews en beoordelingen over verschillende bedrijven die spa- en schoonheidsproducten aanbieden verzameld. Op die manier kun jij gemakkelijker een geschikte partij vinden. Op deze pagina wordt het bedrijf Sanctuary Spa behandeld en kun je antwoorden vinden op vragen als "Wat is de kwaliteit van de producten van Sanctuary Spa?, "Wat is de levertermijn bij Sanctuary Spa?" en "Hoe gaat de klantenservice van Sanctuary Spa om met mijn vragen?". Daarnaast vind je op ErvaringenSite reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over Sanctuary Spa

  Sanctuary Spa is een online aanbieder van spa- en schoonheidsproducten. Zo vind je op de webshop van dit bedrijf o.a. skincare producten, bodycare producten, wellness producten en geurproducten voor in huis. De missie van het bedrijf is om vrouwen over de wereld te inspireren om vaker te ontspannen en de mooie momenten van het leven te waarderen.

  Tevens geeft het bedrijf op haar website aan dat zij 100% dierproefvrij zijn. Dit houdt in dat geen enkel product van Sanctuary Spa is getest op dieren. Daarnaast werkt het bedrijf ook niet samen met leveranciers die hun producten op dieren testen of hun producten in landen verkopen die om dierproeven vragen.

  Wil jij graag updates ontvangen van Sanctuary Spa? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Heb je vragen voor het bedrijf? Neem dan een kijkje op de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met de klantenservice door te bellen naar 08000463151, een berichtje te sturen via jouw eigen Sanctuary Spa account of gebruik te maken van de live chatfunctie op de website. Je kunt het bedrijf ook volgen op de social media kanalen Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  De producten van Sanctuary Spa

  Sanctuary Spa biedt een breed assortiment aan spa- en schoonheidsproducten aan op haar webshop. Tot de categorie wellness producten behoren producten als body butter, body scrubs, body lotion, body mist en diverse oliën. Het bedrijf biedt ook skincare producten aan.Denk aan producten als reinigingsmiddelen, exfoliators, toners, serums, hydraterende crèmes, oliën en maskers.

  Bovendien vind je bij Sanctuary Spa ook geurproducten voor in je huis. Zo vind je er geurkaarsen en geurverspreiders. Wil je iemand anders graag iets van Sanctuary Spa cadeau doen? Dan kun je kiezen uit diverse Sanctuary Spa cadeausets of een cadeaubon van Sanctuary Spa.

  Sanctuary Spa verzendmethoden

  Bij Sanctuary Spa kun je uit twee verschillende verzendmethoden kiezen. Zo is er de standaard verzending, waarvoor £3.50 aan verzendkosten in rekening wordt gebracht. De levertermijn voor deze verzendmethode bedraagt 2-4 werkdagen. Naast standaard verzending, biedt het bedrijf ook Next Day Delivery aan. Deze verzendmethode kost £4.95. Zolang je voor middernacht een bestelling plaatst, zul je je bestelling de volgende dag ontvangen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Sanctuary Spa

  Heb jij wel eens producten van Sanctuary Spa uitgeprobeerd? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw ervaring met het bedrijf! Wat is jouw mening over de producten, de klantenservice en het bedrijf in het algemeen? En zou jij opnieuw bij Sanctuary Spa bestellen? Laat het ons en andere beauty- en spa liefhebbers weten en help ze zo om uiteindelijk de juiste keuze te maken.

  Sanctuary Spa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sanctuary Spa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sanctuary Spa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sanctuary Spa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sanctuary Spa actief?

  Sanctuary Spa is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sanctuary Spa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.