ErvaringenSite

  Ervaringen Sani Dream

  Nieuw sanitair nodig en op zoek naar een goede winkel? Misschien hebt u Sani Dream gevonden en wilt u weten wat voor ervaringen andere kopers hebben bij dit bedrijf. Dan hebt u op deze plek gevonden wat u zocht. Op ErvaringenSite geven consumenten hun beoordeling van bedrijven waar ze mee te maken hebben gehad. Daarmee informeren ze anderen, die op basis daarvan kunnen besluiten of ze vertrouwen hebben in de zaak of niet. Dus bent u benieuwd hoe anderen oordelen over de prijzen van Sani Dream, over het bestelgemak dat ze bieden, hoe de levering uitgevoerd werd en wat voor service ze leveren? U leest het hier.

  Over Sani Dream

  Sani Dream is een sanitairspecialist met een webwinkel én een showroom in Enschede. Die showroom wordt als pluspunt op de website vermeld, het adres is ook goed vindbaar, maar naar openingstijden is het vooralsnog vergeefs zoeken. Contactinformatie wordt wel duidelijk verstrekt, dus wie een kijkje wil gaan nemen in Enschede zal even kunnen e-mailen of bellen voor meer informatie. Trefwoorden op de website van Sani Dream zijn modern, hoogwaardig en betaalbaar. Volgens Sani Dream kunnen zij kwaliteitsproducten leveren tegen lage prijzen, omdat zij direct bij de fabriek inkopen. Sani Dream levert onder andere douchebakken, -goten en -cabines, badkamermeubels, kranen, wastafels, baden, toiletten, installatiemateriaal en toebehoren.

  Kopen bij Sani Dream: is it just a dream?

  Diensten

  Sani Dream maakt gebruik van diverse betaalmogelijkheden; iDEAL, AfterPay, creditcard, voor Belgische klanten Bancontact (voorheen ook bekend als Mister Cash), creditcard, maar u kunt ook betalen met een gewone overboeking. De verzending wordt uitgevoerd door verschillende bedrijven, zoals PostNL, DPD, DHL en GLS. Zelf uw bestelling ophalen in Enschede, op afspraak, is ook mogelijk. Sani Dream bezit het keurmerk van Stichting WebwinkelKeur. Contactinformatie is zoals boven reeds vermeld goed te vinden op de website. Hier en daar is te lezen dat de klant voor meer informatie ook de live chat kan gebruiken, maar waar op de website u die chat kunt vinden, is onduidelijk.


  Op de website is een blog te vinden ter informatie en inspiratie, er is een nieuwsbrief en klanten kunnen een account aanmaken. Levertijden worden per artikel vermeld en er is de mogelijkheid om producten op een verlanglijst te zetten of met elkaar te vergelijken, maar de vergelijker lijkt niet goed te werken of doet het wellicht alleen wanneer men een account heeft. Naast productfoto's zijn er bij een deel van de artikelen tekeningen te vinden met maten. Verzendkosten worden weergegeven wanneer u een product aan uw winkelwagen toevoegt.

  Klachten

  Ook naar een klachtenprocedure is het zoeken op de website van Sani Dream. De algemene voorwaarden moeten eraan te pas komen. Daarin staat te lezen dat klachten binnen zeven dagen na constatering moeten worden ingediend. De consument krijgt binnen veertien dagen antwoord op zijn of haar klacht. Wanneer het probleem niet in onderling overleg kan worden opgelost, kan de Stichting WebwinkelKeur worden ingeschakeld voor bemiddeling. Als ook dat geen oplossing biedt, kan de klacht aan Stichting GeschilOnline worden voorgelegd, tegen betaling door de consument. In deze voorwaarden staat niets over terugbetaling wanneer u in het gelijk wordt gesteld, om dat te ontdekken moeten we naar de website van GeschilOnline zelf. Kortom, dat mag bij Sani Dream wel wat duidelijker.

  Nu zijn we bij ErvaringenSite natuurlijk benieuwd naar uw ervaringen met Sani Dream!


  Heeft u al eens iets gekocht in de webwinkel? Was u tevreden over het product, de levering en eventuele service? Had u contact met Sani Dream over uw bestelling en werd u goed te woord gestaan, of juist niet? Uw beoordeling kan weer anderen helpen om te beslissen of ze al of niet met Sani Dream in zee willen gaan, dus laat uw stem horen op ErvaringenSite.

  Lees ervaringen van echte klanten van Sani Dream. Hoe beoordelen ze de service en kwaliteit van het badkamer sanitair dat ze hier online kopen? Lees de reviews!

  Sani Dream
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sani Dream

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sani Dream een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sani Dream. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sani Dream actief?

  Sani Dream is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sani Dream gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.