ErvaringenSite

  Ervaringen Sani Dream

  Sani Dream
  Altijd al uw badkamer willen inrichten met artikelen van Sani Dream, maar u heeft enkele twijfels gehad of ze daadwerkelijk met ze in zee kunt gaan? Via onze website ErvaringenSite bent u op de juiste adres om meer informatie te verkrijgen over de producten van dit bedrijf. Door middel van reviews, op- en aanmerken van mensen die al hebben geproefd van de producten en diensten Sani Dream, kunt u helder worden over de mate waarin u uw bestelling bij SaniDream wilt plaatsen. Via onze site delen anderen hun ervaringen met u en maken uw zoektocht en uw keuze gemakkelijker over het wel of niet aanschaffen van uw badkamer en sanitair artikelen bij Sanidream.nl of bij een ander woonwinkel.

  Over Sani Dream
  Sani Dream is een bedrijf met een online webshop voorbadkamer en sanitair artikelen met een eigen showroom in Enschede. Sani Dream is vijf jaar geleden geopend door mensen met een passie voor badkamer sanitair en kwaliteit. Ze richt zich op de verkoop van badkamer en sanitaire artikelen. Ze hebben een breed assortiment waaronder douche, badkamermeubel, wastafels, toiletinrichting en nog veel meer. Elk van hun producten kennen een modern design, gemaakt van hoogwaardige materialen van hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Sani Dream levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan b2b klanten zoals installateurs, klusbedrijven en bouwondernemers.

  Producten en diensten van Sani Dream

  Sani Dream heeft een ruim sanitair aanbod hierbij kan je denken aan douchecabines, badkamermeubels, douchebakken, douchegoten, wastafels, douchepanelen, spiegels, verwarming, afvoer, toiletten, kranen en nog veel meer. Als je niet in de omgeving woont, biedt Sani Dream de mogelijkheid dat je haar producten online kan bestellen op Sanidream.nl en bol.com. De showroom van Sani Dream is van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-17.00u geopend, op de maandags van 12.00 tot 17.00 en op de zaterdags van 10.00 tot 15.00. Als je op de website van Sani Dream ter waarde van 150 euro besteedt leveren ze de producten geheel en al gratis aan huis.

  Complimenten, klachten en tips voor Sani Dream
  Het maakt voor Sani Dream niet uit of je een grote of kleine badkamer hebt, ze geven aan dat iedereen bij hun aan zijn of haar trekken komt. Weet je niet zeker wat bij je Interieur past of wil je gewoon informatie? Ook hierbij komen ze u tegemoet met direct en persoonlijk advies. Voor vragen, informatie of klachten kunt u contact opnemen via het e-mailadres: info@sanidream.nl.

  Als u al hebt gekocht bij Sani Dream, dan kunt u via dit platform vertellen over het bedrijf, haar service en producten. Hoe hebt u hun producten ervaren? Hoe was de klantenservice? Komen de producten overeen met de website? Was u tevreden met de kwaliteit die ze zeggen aan te bieden? Door uw klantenbeoordeling achter te laten hier op ErvaringenSite.nl kunt u andere klanten helpen om meer te weten te komen over wat er te verwachten is van de Sanitaire artikelen van Sani Dream.

  Via onze site leest u de beoordelingen van klanten die hun badruimte hebben ingericht bij Sani Dream. Hierna kunt u een heldere keus maken.

  Onlineshop: 10 Tipps für mehr Umsatz 1/3 [kleine Shops]

  Sani Dream
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sani Dream

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sani Dream een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sani Dream. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sani Dream actief?

  Sani Dream is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sani Dream gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.