ErvaringenSite

    Ervaringen Sanifun

    Staat bij jou thuis iedereen ook altijd zo lang onder de douche? Je hebt ze waarschijnlijk al honderd keer verteld dat ze veel te veel water verspillen. Met de producten van Sanifun sta jij binnenkort ook misschien wel uren onder de douche. Wil je graag meer weten over de ervaringen van andere klanten met de producten van Sanifun? Lees dan hier hun reviews. Is de webshop namelijk betrouwbaar? Zij hebben de luxe douchesystemen al in huis en kunnen je daarom alles vertellen. Ze geven hun beoordeling over de webshop en het sanitair. Neem een kijkje op ErvaringenSite en misschien lig jij binnenkort wel in een bad uit de webshop.

    Over Sanifun

    We bestellen tegenwoordig alles online. Bij Sanifun vonden ze het daarom een gemis dat je ook je sanitair voor je badkamer niet eenvoudig online kan bestellen. Uit dit idee is Sanifun ontstaan. Je kunt met het ruime assortiment je badkamer renoveren en een nieuwe make-over geven. Maar ook klanten die op zoek zijn naar de perfecte douchekop of kraan, kunnen bij Sanifun terecht. In de webshop wordt kwaliteit en luxe altijd gegarandeerd. Ze verkopen namelijk alleen de echte topmerken op het gebied van sanitair. Ze hebben onder andere producten van Geberit, Sento, Grohe, Schütte, nie wieder bohren, Wisa en het eigen huismerk.

    Categorieën Sanifun

    – Badkamermeubel
    – Baden
    – Douche
    – Wastafels
    – Wellness
    – Toilet
    – Verwarming
    – Kranen


    Met de producten van sanifun hoef je nooit meer te boren!

    Diensten Sanifun

    Je kunt in de webshop altijd kiezen uit het ruime assortiment, maar je krijgt bij Sanifun ook altijd de laagste prijs garantie. Je betaalt in de webshop nooit te veel. Verder is de levering in België en Nederland ook altijd gratis. Ze kunnen je bestellingen ook altijd snel leveren door de grote eigen voorraad. Zodra jij je bestelling plaats, wordt de levering direct in gang gezet. Voor alle klanten die kiezen voor Sanifun, hebben ze bovenop de lage prijzen ook altijd combinatie kortingen.

    Klachten Sanifun

    Is er iets misgegaan met de levering van jouw bestelling? Of had je andere problemen? Blijf dan niet lopen met je klacht en neem contact op met de klantenservice. Je kunt op de website alle contactgegevens van het bedrijf vinden. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer en e-mailadres. De website heeft echter ook een LiveChat die op werkdagen meestal online is. Via de chat word je altijd het snelst te woord gestaan. Heb jij al contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of je vriendelijk geholpen bent.

    Jouw ervaringen met Sanifun

    Heb jij je badkamer opnieuw ingericht met de sanitairproducten uit de webshop? Of was je toilet aan vervanging toe en komt jouw nieuwe toilet van Sanifun? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en geef jouw beoordeling. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de webshop betrouwbaar? En worden bestellingen op tijd geleverd? Andere klanten horen graag van je! Schrijf een review en laat hen weten of je vaker gaat bestellen bij Sanifun.

    Wat vinden klanten van de prijs? Zijn de kortingen betrouwbaar? En verkoopt Sanifun alleen hoge kwaliteit? Ontdek het in de reviews en ervaringen.

    Sanifun
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    9,6
    94% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9,4
    Service
    rating
    9,6
    Prijs
    rating
    9,6
    Leveren
    rating
    9,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geweldig

    Ik heb een cabine gekocht waarvan bleek dat er verkeerde profielen werden geleverd.
    Een dag nadien werden de correcte profielen nageleverd.
    Dat noem ik nog eens efficiënt zijn.

    Door: Erwin 03-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Douchecabine Bruna

    Mooie cabine voor een zeer goede prijs.

    Door: Gino & Lesley 15-08-2019
    rardflere 26-10-2019

    hi :) bross :)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Goed contact

    Ik had een radiator met al de aansluitingen besteld, kreeg van Sanifun een telefoontje met de vraag hoe ik de radiator zou aansluiten waaruit bleek dat ik iets verkeerds had besteld en voor de levering allemaal kon worden aangepast.
    Scheel hem een heel pak in kopzorgen en werk, dus ben ik een zeer tevreden klant.
    Aan de mensen van Sanifun, voor mij en dikke tien op tien, en doe zo voort.

    Groetjes,
    Martijn

    Door: Martijn 30-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Sanifun complete douchecabine Fredo 80 x 80.

    Met afstand de goedkoopste aanbieder op het internet.
    De douche werd door een vriendelijke man bij ons binnen 3 dagen geleverd.
    Voor mij een 10 op 10

    Door: Annette uit Dordrecht 22-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Douchecabine

    Goedkoopste op internet maar kwaliteit is goed.
    Mensen zijn hulpzaam

    Door: Adnan 15-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Sanifun douche thermostaatkraan Nero mat zwart 150

    Goed materiaal, goed verpakt en de dag na de bestelling reeds geleverd.
    Ik ben tevreden.

    Door: Linda uit Amsterdam 04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Geweldig

    Die jongens weten over wat ze praten en geven ideale tips.
    Gewoon geweldig.

    Door: nico 31-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Goede service

    Goede service after sales.
    Mag ook gezegd worden

    Door: Anthony Beken 25-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zeer goede kwaliteit

    We hebben een douchecabine, een badkamermeubel, een hangtoilet en voor heel onze badkamer spa panelen bij Sanifun aangekocht.
    Alles was snel geleverd zodat we meteen konden installeren, onze badkamer ziet er gewoonweg prachtig uit, de materialen zijn niet duur maar toch van zeer goede kwaliteit.
    Voor nog geen 3000 euro hebben wij onze volledige badkamer kunnen renoveren en zijn meer dan super blij.
    Wij raden Sanifun zeker aan, ze zijn zeker de goedkoopste, de kwaliteit is super goed , de mensen in de showroom hebben kennis van zaken en alles was op voorraad.
    Top jongens, doe zo voort.

    Groeten Antoon

    Door: Antoon uit Maasmechelen 27-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    sanixxx geen fun

    sanifun helemaal geen FUN.
    Problemen met produktie fout in het glas ( gaan zij vertellen dat de douchecabine al een maand oud is, en dat ik geen garantie meer heb ? ) en dat zij niet kunnen weten wat ik daar meegedaan heb ?
    dit gaat wel over een produktie fout.
    Alle aansluitingen lekken ( opgelost met nieuwe dichtingsringen.
    sifon zelfde probleem na aansluiting scheurt flexibel ( nieuwe aangekocht bij andere handelaar.
    hun enige hulp is geen service geven, uiteindelijk een aankoopbon/ kortings bon aangeboden gekregen.
    Hoeveel deze bedraagt kom ik niet te weten ik moest eerst iets nieuw bestellen en daarna gaan ze mij een korting geven?
    alle slechte reviews worden verwijderd door saniXXX dan verkrijgen zij terug een hogere score.

    Door: marc cuypers 02-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Leuke webwinkel

    Goede webwinkel dat meteen duidelijk maakt wat de prijzen zijn, dus bij het afrekenen geen extra verzendkosten.

    Door: Andreas uit Willebroek 29-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    10/10

    Ik he de handdoekradiator goed ontvangen, was goed verpakt en warm de badkamer lekker op.

    Door: Jari 21-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    annick12663.@gmail.com

    Gisteren douchecabine Rihanna besteld en vandaag reeds geleverd.

    Door: Annick uit Antwerpen 20-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Knap opgelost

    Probleem goed en snel opgelost.
    Bedankt.

    Door: Sander 19-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Overgestapt naar Sanifun

    Als installatiebedrijf kocht ik al vele jaren mijn douchecabines bij een conculega van Sanifun. Uit nieuwsgierigheid heb ik eens rondgeneusd bij Sanifun en bleek dat zij veel gelijkaardige artikelen in hun gamma hebben die ik veel afneem.
    Ik heb me als installateur geregistreerd en een douchecabine Alberta aangeschaft die enkele dagen nadien op de werf geleverd werd.
    Bij de montage was ik aangenaam verrast, de cabine is zeer eenvoudig te monteren, de regelprofielen waren eveneens inbegrepen, een duidelijke handleiding en de kwaliteit is gewoonweg top.
    Vanaf nu bestel ik al de cabines bij deze jongens.

    Door: Mario 17-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Tevreden klanten

    Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de douchecabine die wij hebben gekocht en ook zeer tevreden over de service van Sanifun.
    Voor ons een 10 op 10.
    Inge en Jan.

    Door: Inge en Jan 16-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Top bedrijf

    Mooie producten aan zeer goede prijzen, uit voorraad leverbaar en goede after sales.

    Door: Maarten 12-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Sanifun

    Uw beoordeling