ErvaringenSite

    Ervaringen Sanifun

    Staat bij jou thuis iedereen ook altijd zo lang onder de douche? Je hebt ze waarschijnlijk al honderd keer verteld dat ze veel te veel water verspillen. Met de producten van Sanifun sta jij binnenkort ook misschien wel uren onder de douche. Wil je graag meer weten over de ervaringen van andere klanten met de producten van Sanifun? Lees dan hier hun reviews. Is de webshop namelijk betrouwbaar? Zij hebben de luxe douchesystemen al in huis en kunnen je daarom alles vertellen. Ze geven hun beoordeling over de webshop en het sanitair. Neem een kijkje op ErvaringenSite en misschien lig jij binnenkort wel in een bad uit de webshop.

    Over Sanifun

    We bestellen tegenwoordig alles online. Bij Sanifun vonden ze het daarom een gemis dat je ook je sanitair voor je badkamer niet eenvoudig online kan bestellen. Uit dit idee is Sanifun ontstaan. Je kunt met het ruime assortiment je badkamer renoveren en een nieuwe make-over geven. Maar ook klanten die op zoek zijn naar de perfecte douchekop of kraan, kunnen bij Sanifun terecht. In de webshop wordt kwaliteit en luxe altijd gegarandeerd. Ze verkopen namelijk alleen de echte topmerken op het gebied van sanitair. Ze hebben onder andere producten van Geberit, Sento, Grohe, Schütte, nie wieder bohren, Wisa en het eigen huismerk.

    Met de producten van sanifun hoef je nooit meer te boren!

    Categorieën Sanifun

    – Badkamermeubel
    – Baden
    – Douche
    – Wastafels
    – Wellness
    – Toilet
    – Verwarming
    – Kranen


    Diensten Sanifun

    Je kunt in de webshop altijd kiezen uit het ruime assortiment, maar je krijgt bij Sanifun ook altijd de laagste prijs garantie. Je betaalt in de webshop nooit te veel. Verder is de levering in België en Nederland ook altijd gratis. Ze kunnen je bestellingen ook altijd snel leveren door de grote eigen voorraad. Zodra jij je bestelling plaats, wordt de levering direct in gang gezet. Voor alle klanten die kiezen voor Sanifun, hebben ze bovenop de lage prijzen ook altijd combinatie kortingen.

    Klachten Sanifun

    Is er iets misgegaan met de levering van jouw bestelling? Of had je andere problemen? Blijf dan niet lopen met je klacht en neem contact op met de klantenservice. Je kunt op de website alle contactgegevens van het bedrijf vinden. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer en e-mailadres. De website heeft echter ook een LiveChat die op werkdagen meestal online is. Via de chat word je altijd het snelst te woord gestaan. Heb jij al contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of je vriendelijk geholpen bent.

    Jouw ervaringen met Sanifun

    Heb jij je badkamer opnieuw ingericht met de sanitairproducten uit de webshop? Of was je toilet aan vervanging toe en komt jouw nieuwe toilet van Sanifun? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en geef jouw beoordeling. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de webshop betrouwbaar? En worden bestellingen op tijd geleverd? Andere klanten horen graag van je! Schrijf een review en laat hen weten of je vaker gaat bestellen bij Sanifun.

    Wat vinden klanten van de prijs? Zijn de kortingen betrouwbaar? En verkoopt Sanifun alleen hoge kwaliteit? Ontdek het in de reviews en ervaringen.

    Sanifun
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    9.4
    91% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.2
    Service
    rating
    9.4
    Prijs
    rating
    9.4
    Leveren
    rating
    9.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Zeer goede kwaliteit

    We hebben een douchecabine, een badkamermeubel, een hangtoilet en voor heel onze badkamer spa panelen bij Sanifun aangekocht.
    Alles was snel geleverd zodat we meteen konden installeren, onze badkamer ziet er gewoonweg prachtig uit, de materialen zijn niet duur maar toch van zeer goede kwaliteit.
    Voor nog geen 3000 euro hebben wij onze volledige badkamer kunnen renoveren en zijn meer dan super blij.
    Wij raden Sanifun zeker aan, ze zijn zeker de goedkoopste, de kwaliteit is super goed , de mensen in de showroom hebben kennis van zaken en alles was op voorraad.
    Top jongens, doe zo voort.

    Groeten Antoon

    Door: Antoon uit Maasmechelen27-04-2019
    MixJearl17-07-2020

    Thank you very much for the invitation :). Best wishes. PS: How are you? I am from France :)

    Cindy16-09-2020

    Bel dadelijk naar hun maar valt niet onder garantie en wordt niet geruild . Service ???? Niks

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Overgestapt naar Sanifun

    Als installatiebedrijf kocht ik al vele jaren mijn douchecabines bij een conculega van Sanifun. Uit nieuwsgierigheid heb ik eens rondgeneusd bij Sanifun en bleek dat zij veel gelijkaardige artikelen in hun gamma hebben die ik veel afneem.
    Ik heb me als installateur geregistreerd en een douchecabine Alberta aangeschaft die enkele dagen nadien op de werf geleverd werd.
    Bij de montage was ik aangenaam verrast, de cabine is zeer eenvoudig te monteren, de regelprofielen waren eveneens inbegrepen, een duidelijke handleiding en de kwaliteit is gewoonweg top.
    Vanaf nu bestel ik al de cabines bij deze jongens.

    Door: Mario17-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goed contact

    Ik had een radiator met al de aansluitingen besteld, kreeg van Sanifun een telefoontje met de vraag hoe ik de radiator zou aansluiten waaruit bleek dat ik iets verkeerds had besteld en voor de levering allemaal kon worden aangepast.
    Scheel hem een heel pak in kopzorgen en werk, dus ben ik een zeer tevreden klant.
    Aan de mensen van Sanifun, voor mij en dikke tien op tien, en doe zo voort.

    Groetjes,
    Martijn

    Door: Martijn30-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sanifun cabine de douche complète Marina 110 x 80

    I am satisfied with my purchase from Sanifun. They are responsive and the quality of shower cabin is good. The only complain is that availability was estimated around 4 weeks while in reality it took around 7 weeks to get it. For my situation this wasn't a problem and Sanifun was responsive about the delay and provided an explanation and updated estimate. So I can recommend it and I will use it in the future if I will need sanitary products.

    Door: Michael02-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Sanifun whirlpool steam cabin

    very low Chinese quality ,
    two persons could not install it in two days.
    manual not readable ,
    parts are missing,
    bunch of screws in a bag without any idea which to put where.
    unfortunately need to throw this product away.
    now i have to go after them with my Lawyers, cause they
    won't agree to install it themselves , nor to get it back.

    Door: Roni Flieswasser14-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Badkameurmeubel

    Online het Retro meubel gekocht, werd snel door een vriendelijke man thuisgebracht. Prachtig meubel en goede prijs. Heb de kolomkast nu bijbesteld.

    Door: Alain14-11-2020
    Roni Flieswasser14-11-2020

    very low quality Chinese made worth 0 euros. after 17 weeks of not arriving, I added more money to get a product in stock. it's the worst quality I ever saw. don't buy there, it's a VERY cheap Chinese made products, and once you have a problem, there is no one to talk to.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    https://www.online-sanitair.com/sanifun-complete-douchecabine-percy-1150-x-850-kitvrij-rechts.html

    Douchecabine Percy gekocht, met niets dan lof
    1) Zeer mooie cabine.
    2) Goedkoopste op het internet.
    3) Van hoge kwaliteit
    4) Duidelijke handleiding.
    5) Makkelijk te monteren.
    6) 2 dagen na de bestelling reeds geleverd.

    En ik kan zo nog een tijdje verdergaan.
    Als je een douche zoekt is Sanifun de ideale plek

    Door: Sonia de Baardenmaeker01-12-2019
    rardflere02-12-2019

    i am from Italy hello. Can you help me translate? /rardor

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sanifun whirlpool stoomcabine Jovani

    Zulke cabine is enkel bij Sanifun te vinden.
    De cabine is een droom om in huis te hebben.
    We genieten er dagelijks uren van.
    Bedankt Sanifun om zo een prachtig ding aan te bieden.
    Vele groetjes
    André

    Door: andre 17-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geweldig

    Ik heb een cabine gekocht waarvan bleek dat er verkeerde profielen werden geleverd.
    Een dag nadien werden de correcte profielen nageleverd.
    Dat noem ik nog eens efficiënt zijn.

    Door: Erwin 03-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tevreden klanten

    Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de douchecabine die wij hebben gekocht en ook zeer tevreden over de service van Sanifun.
    Voor ons een 10 op 10.
    Inge en Jan.

    Door: Inge en Jan16-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Douchecabine Grando

    Super goed geholpen door Erik.
    Is iemand met kennis va zaken.
    10 op 10

    Door: Emmanuelle13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Douchecabine Bruna

    Mooie cabine voor een zeer goede prijs.

    Door: Gino & Lesley15-08-2019
    rardflere26-10-2019

    hi :) bross :)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sanifun complete douchecabine Fredo 80 x 80.

    Met afstand de goedkoopste aanbieder op het internet.
    De douche werd door een vriendelijke man bij ons binnen 3 dagen geleverd.
    Voor mij een 10 op 10

    Door: Annette uit Dordrecht22-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Douchecabine

    Goedkoopste op internet maar kwaliteit is goed.
    Mensen zijn hulpzaam

    Door: Adnan15-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sanifun douche thermostaatkraan Nero mat zwart 150

    Goed materiaal, goed verpakt en de dag na de bestelling reeds geleverd.
    Ik ben tevreden.

    Door: Linda uit Amsterdam04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geweldig

    Die jongens weten over wat ze praten en geven ideale tips.
    Gewoon geweldig.

    Door: nico31-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goede service

    Goede service after sales.
    Mag ook gezegd worden

    Door: Anthony Beken25-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    sanixxx geen fun

    sanifun helemaal geen FUN.
    Problemen met produktie fout in het glas ( gaan zij vertellen dat de douchecabine al een maand oud is, en dat ik geen garantie meer heb ? ) en dat zij niet kunnen weten wat ik daar meegedaan heb ?
    dit gaat wel over een produktie fout.
    Alle aansluitingen lekken ( opgelost met nieuwe dichtingsringen.
    sifon zelfde probleem na aansluiting scheurt flexibel ( nieuwe aangekocht bij andere handelaar.
    hun enige hulp is geen service geven, uiteindelijk een aankoopbon/ kortings bon aangeboden gekregen.
    Hoeveel deze bedraagt kom ik niet te weten ik moest eerst iets nieuw bestellen en daarna gaan ze mij een korting geven?
    alle slechte reviews worden verwijderd door saniXXX dan verkrijgen zij terug een hogere score.

    Door: marc cuypers02-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Leuke webwinkel

    Goede webwinkel dat meteen duidelijk maakt wat de prijzen zijn, dus bij het afrekenen geen extra verzendkosten.

    Door: Andreas uit Willebroek29-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    10/10

    Ik he de handdoekradiator goed ontvangen, was goed verpakt en warm de badkamer lekker op.

    Door: Jari21-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Sanifun

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Sanifun een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Sanifun. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.4 gekregen, waarbij 91% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Sanifun actief?

    Sanifun is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sanifun gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.