ErvaringenSite

  Ervaringen Sanitairkamer

  Wat is de meest belangrijke kamer in je huis? Veel mensen denken dan meteen aan de keuken, de eetkamer of de leefkamer, maar in realiteit is het je badkamer. Daar doe je immers zaken die je in geen enkele andere kamer kan uitvoeren! Een stijlvolle en kwalitatieve badkamer is van groot belang om een gelukkig leven te leiden, dus je moet er zeker van zijn dat je deze goed inricht. Bij Sanitairkamer kun je terecht voor allerlei badkamerproducten, net als compleet ingerichte badkamers. Op voorhand eens kijken wat klanten van dit bedrijf denken via hun reviews op ErvaringenSite is wel ten zeerste aangeraden, zo weet je toch goed wat anderen ervan denken! Dan kun je te weten komen of Sanitairkamer betrouwbaar is en kwalitatieve diensten aflevert, of net niet! Lees meteen verder en bekijk de ervaringen van anderen met Sanitairkamer!

  Over Sanitairkamer
  Sanitairkamer is een Nederlands bedrijf dat zich vooral richt op het aanbieden van allerlei producten voor de badkamer. Sanitairkamer heeft 4 showrooms doorheen Nederland, met name in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek en Zoeterwoude. In totaal is er 3400 vierkante meter showroom, waar je de producten kan bezichtigen. Je kunt Sanitairkamer bereiken per telefoon (doorheen de week van 9:00 tot 18:00 en op zaterdag tot 16:00), per e-mail, op Facebook, Pinterest en Instagram. Sanitairkamer is al een tiental jaar actief.

  Producten en diensten van Sanitairkamer
  Sanitairkamer is een voorziener van allerlei producten en zaken die zich in de badkamer bevinden. Je kunt deze producten aankopen via de online webshop, of rechtstreeks in een showroom. Wat betreft productcategorieën kun je bij Sanitairkamer kiezen uit een Badkamermeubel (denk onder andere aan wastafelbladen, onderbouwkasten, fonteinkasten, kolomkasten, afvoeren, en allerlei toebehoren), materiaal voor de douche (cabines, deuren, stoomcabines, wanden, bakken, goten, regendouches, douchepanelen, infrarood sauna, en allerlei garnituren), Ligbad (hoekbaden, zitbaden, bubbelbad, afvoer, poten, instapbaden,...), Toiletten (hangend, urinoir, bedieningspanelen, staande toiletten, zitting, enzovoort) en Radiatoren. Hiernaast is er ook nog een aanbod van allerlei kranen, spiegels en tegels, en een boel accessoires zoals bekers, waterontharders, doucherekken, zeepdispensers, wc borstels, je noemt het maar op. Tot slot is het ook mogelijk om complete badkamers en maatwerk aan te vragen. Op de website van Sanitairkamer kun je gebruik maken van een 3D badkamerplanner om je maatwerk badkamer samen te stellen.

  De levertijd van de producten hangt af van product tot product, dit staat er normaal gezien bij aangegeven. Je kunt de goederen laten leveren bij je thuis of zelf komen ophalen. De producten van Sanitairkamer worden gratis verzonden doorheen Nederland vanaf je een bepaalde orderwaarde hebt. Wat betreft betaalmogelijkheden kun je bij Sanitairkamer betalen via iDeal, PayPal, Remours (betalen bij levering), Betalen bij afhalen, Vooraf overmaken, Bancontact/Mister Cash en Achteraf betalen met Klarna. Op de producten heb je garantie tussen 1 en 10 jaar. Tot dertig dagen na aankoop heb je herroepingsrecht.

  Klachten, complimenten en tips voor Sanitairkamer
  Is jouw badkamer samengesteld door Sanitairkamer? Of heb je gewoon een toilet daar gekocht? Dan horen we op ErvaringenSite zeer graag wat jouw mening is van dit bedrijf. Help andere mensen om te beslissen of ze iets gaan aankopen bij Sanitairkamer of niet, door jouw ervaringen te delen. Schrijf meteen een beoordeling van Sanitairkamer en informeer potentiële klanten!

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  Sanitairkamer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sanitairkamer

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sanitairkamer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sanitairkamer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sanitairkamer actief?

  Sanitairkamer is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sanitairkamer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.