ErvaringenSite

  Ervaringen Scheersalon

  Wanneer u op zoek bent naarscheerspullen dan kunt naar de lokale kruidenier gaan en daar iets kopen van wat ze aanbieden, maar u kunt ook op internet op zoek gaan naar de meer professionelere scheerproducten. De kans is groot dat je dan de webwinkel van Scheersalon tegenkomt, daar wordt precies dat aangeboden. Voor u als consument is het dan fijn dat u alvorens u overgaat tot het bestellen van producten u eerst hier op Ervaringensite.be kunt achterhalen wat andere mensen van dit bedrijf vinden. U leest hier reviews over de Scheersalon met daarin meningen van anderen waarop u in ieder geval een beeld kunt vormen van het bedrijf en haar producten.

  Over Scheersalon

  De Scheersalon in Eersel, Nederland is opgericht door Jeroen en Yvonne. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van scheren hebben ze als doel gesteld om zowel een webwinkel als een fysieke salon op te zetten om een veelzijdig aanbod op het gebied van scheren aan te bieden. Men wil het voor elkaar krijgen dat zoveel mogelijk mensen de dagelijkse verplichting van het scheren gaan zien als een prettig verzorgingsritueel waar naar uitgekeken mag worden. Met Italië als favoriete vakantieland kwamen ze aldaar verschillende scheerspeciaalzaken tegen en waren toendertijd verwonderd dat dit in Nederland na genoeg niet aangeboden werd. Na verschillende producten in hun eigen barbershop uitgeprobeerd te hebben waren het hun eigen klanten die hen overtuigende om deze authentieke producten te gaan importeren en te gaan verkopen. Vandaag de dag is Scheersalon uitgegroeid tot een gespecialiseerde zaak en importeert producten uit de gehele wereld. Niet alleen voor verkoop kun je bij hen terecht ook voor advies en professionele trainingen staan ze voor u klaar.

  E-Commerce Tipps: Die TOP 12 Erfolgsfaktoren für deinen Onlineshop

  Producten en Diensten Scheersalon

  Kijkend naar de producten die de Scheersalon op hun internet pagina aanbiedt, dan hebben ze de producten met betrekking tot scheren op een uitgebreide aparte pagina staan. Vervolgens hebben ze nog een onderverdeling in producten voor Baard & Snor, Huid & Lichaam, Parfum & Geur, Haar & Styling en verschillende accessoires. De productgroep Scheren is onderverdeeld in scheerverzorging, -kwasten, -messen, -sets en -accessoires. De diverse producten kunnen gefilterd worden op merk, product serie, prijs of beoordeling van klanten. Bij de groep Baard & Snor zijn er verschillende producten te vinden voor Baardverzorging, -styling, -onderhoud, en -kleuring. De groep Huid & Lichaam heeft producten erin zitten als gezichtsverzorging, lichaams-, hand- & voetverzorging en wellness producten. Bij Parfum & Geur moet u denken aan verschillende eau de cologne, eau de toilette, eau de parfum, verfrissingsdoekjes en verstuivers. De laatste groep producten Haar & Styling bevat haarverzorgingsproducten, hairstyling en producten voor een kale hoofdhuid. Daarnaast zijn er diverse accessoires die online aangeboden worden, die eigenlijk allen te ondersteuning dienen van de scheerervaring.

  Cursussen Scheersalon

  De Scheersalon bied twee verschillende cursussen aan die ieder 4 uur duren. De Experienced - en Advanced cursus worden gegeven in Eersel en vinden plaats in een gemoedelijke sfeer. Met relatief kleine groepen wordt er uitgebreid stil gestaan bij verschillende facetten van het scheren en welke fouten er vaak gemaakt worden. Bij de Advanced cursus gaat met uit van een bepaald niveau van kennis met betrekking tot scheren. Wanneer u aan een van deze cursussen wil deelnemen dient u eerst contact met de Scheersalon op te nemen.

  Ervaringen, Mening, review, tips, klachten Scheersalon

  Heeft u in het verleden producten van de Scheersalon in huis gehaald? Scheert u zich misschien dagelijks met producten van de Scheersalon? Of heeft u in het verleden deelgenomen aan een cursus in de Scheersalon? In alle gevallen dat u een mening heeft over de Scheersalon of haar producten, dan horen we die graag van u. We willen u vragen om in dit geval een review te schrijven en deze op onze site achter te laten voor anderen om te lezen. Uw ervaringen stellen anderen in staat om een duidelijk beeld te creëren van de Scheersalon en haar producten. Misschien heeft u wel tips voor of klachten over het bedrijf dan horen we dit ook graag. Bij voorbaat dank.

  Scheersalon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Scheersalon

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Scheersalon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Scheersalon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Scheersalon actief?

  Scheersalon is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Scheersalon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.