ErvaringenSite

  Ervaringen Seezona

  Ben jij op zoek naar kleding, schoenen en accessoires van nieuwe, opkomende ontwerpers? Dan zou Seezona wel eens een interessant bedrijf voor jou kunnen zijn. Seezona is namelijk online aanbieder van designer kleding voor vrouwen. Op de webshop van Seezona vind je een unieke selectie van designer items die je nergens anders kunt vinden. Maar hoe kom je er nou achter of dit bedrijf wel betrouwbaar genoeg is? Wat voorgaande klanten van het Seezona vinden? En hoe de klantenservice van het bedrijf met jouw vragen omgaat? Geen probleem, want op ErvaringenSite vind je de antwoorden op jouw vragen. Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Seezona. Aan de hand van deze reviews kun jij je dan rustig verdiepen en inlezen in het bedrijf. Heb jij voorheen al eens een bestelling op de webshop van Seezona geplaatst? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij jouw ervaring met het bedrijf met ons zou willen delen.

  Over Seezona

  Seezona is een digitale marktplaats voor opkomende ontwerpers. Zo vind je op de webshop van Seezona ruim 100 merken uit 25 landen. Het doel van Seezona is om hun klanten kennis te laten maken met nieuwe, opkomende ontwerpers. Kleine ontwerpers die je waarschijnlijk niet zo vaak tegenkomt. Daarmee wil Seezona graag nieuwe trends creëren. Daarnaast staat het hoofdkantoor van Seezona in Stockholm, Zweden en het team van Seezona bestaat uit 15 mensen, waarvan 12 vrouwen. Het bedrijf staat namelijk voor de emancipatie van de vrouw, duurzaamheid en innovatie.

  Wil jij graag door Seezona op de hoogte worden gehouden van nieuws? Dan kun je je op de webshop inschrijven voor de nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, Instagram en Pinterest volgen. Heb je vragen voor Seezona? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website bezoeken of contact opnemen met het klantenserviceteam van Seezona door een e-mail te sturen naar talktomebaby@seezona.com, te bellen naar +(46)8-12008808 of door gebruik te maken van de chatfunctie op de webshop.

  De producten van Seezona
  Het assortiment van Seezona is op de webshop onderverdeeld in de categorieën clothing, activewear, beachwear, shoes, bags en accessories. Zo kom je op de webshop items tegen als jassen, shorts, jumpsuits, pakken, jurken, tops, rokken, sport tops, yoga matten, tennis rokjes, leggings en sweatpants. Ook voor zwemkleding en zwemproducten kun je bij Seezona terecht. Denk bijvoorbeeld aan producten als badpakken, bikini's en handdoeken.

  Daarnaast heeft Seezona ook diverse schoenen, tassen en accessoires zoals sjaals, handschoenen, zonnebrillen en riemen in haar assortiment.

  buying my DREAM wardrobe at 2AM (online shop with me!)

  Seezona & producten retourneren

  Je kunt je bestelde producten van Seezona tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Neem contact op met de klantenservice en je zult een retourlabel ontvangen. Vervolgens kun je je pakketje dan door de logistieke partner van Seezona laten ophalen of naar het dichtstbijzijnde postkantoor gaan om het pakketje terug te sturen. Houd er rekening mee dat de kosten voor de retourzending voor eigen rekening zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Seezona

  Heb jij wel eens een rokje, top, yoga mat of tas van Seezona gekocht? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met de designer items van Seezona? Wat is de kwaliteit van de producten van Seezona? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Seezona ervaren? Laat jouw review over Seezona achter op deze pagina en laat ons en anderen weten wat jouw mening over deze webshop is.

  Seezona
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Seezona

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Seezona een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Seezona. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Seezona actief?

  Seezona is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Seezona gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.