ErvaringenSite

  Ervaringen Sennheiser

  Met al die elektrische apparatuur heb je wel wat handigere dingen nodig dan al die draadjes die overal maar rondslingeren. Vooral koptelefoons kunnen gemakkelijk draadloos. Sennheiser is één van de bedrijven die deze draadloze oplossingen aanbiedt. Maar wat zal de kwaliteit van die koptelefoons en hoofdtelefoons zijn? Kun je met de noise cancelling variant echt storende geluiden buitensluiten? Zal zo’n draadloze microfoon nou wel zo makkelijk aan te sluiten zijn? Zal het lang duren voor je 3D Audio Thriller echt zo snel door de bezorgservice van Sennheiser worden bezorgd? En zal de klantenservice van Sennheiser wel naar je luisteren als je een probleem met je apparatuur hebt? Alleen mensen die al een microfoon of hoofdtelefoon van Sennheiser hebben geprobeerd kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat de apparatuur van Sennheiser jou zou kunnen bieden. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien wat er van Sennheiser verwacht mag worden.

  Over Sennheiser

  Sennheiser is een elektronicawinkel. Ze richten zich voornamelijk op wireless audioapparatuur. Je kunt er bijvoorbeeld draadloze hoofdtelefoons en headsets vinden. Er zijn hoofdtelefoons die geschikt zijn voor gamen, reizen, draagbare muziek, sport, broadcast, luchtvaart of tv & home audio. Ze hebben zelfs hoorhulpmiddelen voor mensen die niet zo goed meer kunnen horen. Sommige headsets zijn speciaal ontworpen voor op kantoor of in een contact centre. Je kunt kiezen voor een headset die draadloos werkt via de wifi maar ook voor eentje die aan te sluiten is op je Bluetooth. Een speakerphone is handig als je een aantal mobiele telefoons erop wilt aansluiten. Natuurlijk heeft Sennheiser ook de software om het apparaat aan de praat te krijgen. Naast hoofdtelefoons heeft Sennheiser ook microfoons. Je kan verschillende versies vinden waaronder eentje voor in het theater en eentje voor in het onderwijs. Maar ook voor live muziek, opnames, presentaties en broadcast zijn er specifieke microfoons voor dat doel. Daarom hebben ze dan ook goede oplossingen voor vergaderingen, conferenties en andere bijeenkomsten waarbij je goed verstaanbaar wilt zijn. Je kunt bij Sennheiser zelfs wat VR audio vinden. Virtual reality begint immers steeds meer geïntegreerd te raken. En in een museum of theater kan het boeiend zijn om bezoekers te begeleiden door middel van audio streaming og geassisteerd luisteren. Zo haalt iedereen het meeste uit zijn bedoel of de voorstelling.


  De geschiedenis van HD.

  Diensten van Sennheiser

  fe microfoons, koptelefoons en andere apparatuur van Sennheiser is via de website te bestellen. De bezorgservice van Sennheiser zal de headset dan vanzelf bij je thuis komen bezorgen. Mocht het installeren van de software niet lukken dan kan de klantenservice van Sennheiser vast wel iets voor je betekenen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Sennheiser

  Luister of maak jij al muziek met audioapparatuur van Sennheiser? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze elektronicawinkel. Hoe goed is het geluid dat ook die koptelefoons komt? Moest je lang wachten op de bezorging van de microfoon? En kon de klantenservice van Sennheiser je helpen om de headset aan de praat te krijgen? Laat een Sennheiser review achter en vertel ons wat jij van deze elektronicawinkel vindt.

  Sennheiser
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sennheiser

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sennheiser een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sennheiser. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sennheiser actief?

  Sennheiser is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sennheiser gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.