ErvaringenSite

  Ervaringen Sensotec

  Op zoek naar een oplossing voor iemand met een visuele beperking of lees- en leerproblemen? Kijk eens bij Sensotec. Maar wat vinden klanten nu echt van de producten van Sensotec? Zijn ze tevreden? Hebben ze er de gepaste oplossing gevonden? Lees het in de reviews opErvaringenSite!

  Over Sensotec

  Sensotec wil de meest adequate compenserende oplossingen aanbieden voor mensen met een visuele beperking en lees- of leerproblemen. Sensotec werd opgericht in 1986 onder impuls van het Koninklijk Medisch Pedagogisch Instituut Spermalie uit Brugge. Het Instituut voor blinden, slechtzienden, doven en slechthorenden wou haar leerlingen hulpmiddelen aanbieden om tekst en communicatie beter toegankelijk te maken. Sensotec startte in de ontwikkeling van hulpmiddelen voor blinde kinderen, hun ouders en leerkrachten in het geïntegreerd onderwijs. Sensotec is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 38 medewerkers en drie vestigingen. Het houdt zich nu ook bezig met het ontwikkelen, produceren en verdelen van hoogtechnologische hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden en mensen met lees- en leerproblemen zoals dyslexie.


  Sensotec blijft innoveren en zoeken naar de gepaste oplossing voor iedereen.

  Diensten van Sensotec

  Sensotec biedt oplossingen aan voor mensen met een visuele beperking en mensen die last hebben van lees- en leerproblemen. Aan de hand van verschillende producten willen ze deze mensen mensen. Sensotec is actief in onderzoek, ontwikkeling en verkoop van compenserende software en hardware voor mensen met visuele beperkingen, dyslexie of andere lees- en leerproblemen. Sensotec is ook partner van buitenlandse producenten van verschillende softwareprogramma's. Op www.dyslexie.be biedt het een platform waar heel wat informatie te vinden is over dyslexie.

  Klachten of vragen voor Sensotec

  Heb je vragen of een klacht over Sensotec? De klantendienst helpt je zeker verder! Je kan ze bereiken per telefoon of e-mail. Je kan meteen verschillende diensten contacteren zoals het Dyslexie Team, de dienst verkoop, de dienst na verkoop, … Als je liever persoonlijk langsgaat kan dat ook, Sensotec heeft drie vestigingen in België. Op de website onder 'Contact' vind je meteen welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt is.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Sensotec? Heeft het je verder geholpen of heb je dankzij Sensotec de perfecte oplossing gevonden? Laat weten hoe dit is verlopen! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Sensotec. Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo geef je potentiële klanten een goed beeld van het bedrijf.

  Ken je Sensotec nog niet zo goed? Lees dan zeker enkele van onze betrouwbare reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Sensotec
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sensotec

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sensotec een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sensotec. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sensotec actief?

  Sensotec is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sensotec gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.