ErvaringenSite

  Ervaringen SerieAstore

  Teamvormingen de juiste inspiratie start bij het goed aankleden van de teamleden van het voetbalteam. Gekleed in de frisse kleuren kan elk team makkelijk worden onderscheiden van anderen. Vaak worden zelfs de voetbalshirts van de overwinnende teams als mooi aandenken meegegeven aan de fans. Hebt u al eens genoten van de kortingenacties op sportkleding van Serie Astore? Wenst u meer te weten over de producten en de dienstverlening van SerieAstore? Voor de aanschaf van voetbalkleding kan men voor het juiste advies terecht bij ErvaringenSite. Dit is de website waar eenieder terecht kan voor het lezen van de reviews over ervaringen van anderen en kan besluiten of zij wel of niet de aankoop zullen doen bij de beschreven sportwinkelzaken. Bekijk hier de reviews.

  Over SerieAstore
  SerieAStore is een webwinkel, die aangeeft te zijn gespecialiseerd in alles over voetbalkleding en voetbalschoenen. Het bedrijf is opgericht in 2008 met als doel zoveel mogelijk klanten te voorzien van een trainingstenue. Bij SerieAStore kan men terecht voor onder andere tenues, trainingspakken, voetbalshirts en allerlei andere artikelen gerelateerd aan voetbal van de merken Adidas, Nike, Puma, Lotto, Kappa, Umbro en meer. Sinds de start in april 2008 heeft SerieAstore zich steeds meer toegelegd om een steeds sterkere positie in op de markt vanofficiële en originele voetbalkleding in te nemen. De onderneming SerieAstore is gevestigd op Kortlandstraat 2A en is actief in de branche detailhandel via postorder en internet.

  Producten en diensten van SerieAstore
  SerieAstore.nl is een webshop met een ruim assortiment aan voetbalkleding en verkoopt uitsluitend 100% officiële en originele producten. Hun dienstverlening strekt zich niet allen tot voetbalkleding van diverse merken en maten, maar ook in het bedrukken van originele badgets. Met de Kortingboncode kan eenieder in aanmerking komen voor aantrekkelijke kortingen. Via de website Kortingsboncode.nl, wordt een dagelijks overzicht getoond met de recente SerieAStore actiecodesen aanbiedingen. De klant kan online winkelen en de aankoop doen met korting. Kortingsboncode is overzichtelijk ingedeeld met verschillende categorieën, populaire codes en speciale verkoopthema’s.

  Complimenten, klachten en tips voor SerieAstore
  De Online shop is 24 uur per dag bereikbaar en u krijgt ook de gelegenheid van SerieAstore om achteraf te betalen. U heeft dus de gelegenheid om hun kleding te beoordelen alvorens u betaalt. De kortingscodes zijn volledig gratis te gebruiken en voor iedereen beschikbaar. De kortingen van SerieAstore kunnen oplopen tot maximaal 75%. Om gebruik te maken van de acties hoef men niet te worden geregistreerd of persoonlijke informatie af te geven. Bestellingen kunnen worden afgerekend met iDeal, PayPal, Mastercard, Maestro, Visa, Bancontact en Afterpay.

  SerieAstore.nl zegt veilig online winkelen en betalen aan te bieden. Hebt u dat ook ervaren bij uw bezoek aan de webwinkel? Wat vindt u van de kortingenacties en haar dienstverlening? Laat ons uw mening achter op onze website. Uw ervaring delen, helpt niet alleen u als klant, maar kan bijdragen tot nodige verbetering van producten en/of de dienstverlening bij SerieAstore.nl.

  Indien u nog niet veel weet over SerieAstore.nl, haar service en producten, dan bent zelf ook welkom om gerust de reviews hier op de website van ErvaringenSite.

  Onlineshop: 10 Tipps für mehr Umsatz 1/3 [kleine Shops]

  SerieAstore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SerieAstore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SerieAstore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SerieAstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SerieAstore actief?

  SerieAstore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SerieAstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.