ErvaringenSite

    Ervaringen SES computers

    Hoe zouden andere mensen denken over hun aankoop bij SES computers? SES computers is een bedrijf dat laptops, macbooks en dektops verkoopt. SES computers is een bedrijf dat meerdere vestigingen heeft en in staat is om goedkope computers en goedkope laptops te leveren. Of het bedrijf daarbij ook is om zijn klanten tevreden te houden, dat lees je op deze pagina!
     
    Over SES Computers 
    Ses computers is een bedrijf met meerdere vestigingen. De vestigingen van dit bedrijf zijn te vinden in Dordrecht, Eindhoven, Middelburg en Den Bosch. Het bedrijf houdt zich bezig met het aanbieden van goedkope laptops en goedkope software. Daarnaast biedt het bedrijf ook goedkope tablets aan.
     
    Niet alle producten die het bedrij aanbiedt zijn nieuwe producten. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het aanbieden van producten die al eens door andere mensen gebruikt zijn. Voor sommige mensen is dit echter wel een mooie manier om aan een goedkope laptop of tablet te komen.
     
    De tweedehands producten die SES computers aanbiedt zijn voornamelijk ex-lease producten. Er zijn bedrijven en overheidsinstellingen die ervoor kiezen om geen laptop, pc of tablet voor hun personeel te kopen, maar om deze te leasen voor een bepaalde termijn. Als deze termijn is verstreken zijn de producten die geleaset zijn een stuk minder waard en worden dan voor een scherpe prijs door SES computers verkocht.

    Feiten & fabels, door en bij Ses computers! 


    Diensten SES computers 
    SES computers houdt zich zoals gezegd bezig met het aanbieden van goedkope laptops, desktops en tablets. Deze producten kunnen nieuw zijn, maar kunnen ook al gebruikt zijn. Daarnaast biedt het bedrijf producten aan die nodig zijn om optimaal van een laptop, of pc gebruik te kunnen maken.
     
    Wie een goedkope macbook wil kopen kan ook bij SES computers terecht. Het bedrijf biedt namelijk laptops uit die vroeger geleaset werden door bedrijven of overheidsinstellingen. Macbooks hebben over het algemeen een vrij lange levensduur, maar zijn in de aanschaf best prijzig. Door een Macbook te kopen die eerst door een bedrijf geleaset is, is het mogelijk om toch een goedkope Macbook te kopen, zonder daarvoor direct de hoofdprijs te betalen.
     
    SES compueters biedt niet alleen laptops of computers aan, maar verkoopt ook geleasete tablets, en iphones. Uiteraard ligt de aanschafprijs van deze producten een stuk lager en kan je deze gewoon in een winkel kopen.
     
    Klachten SES computers 
    Wie een product bij SES computers koopt kan deze omwisselen voor een waardebon. Wij van ErvaringenSite kunnen ons voorstellen dat niet iedereen hier blij mee is. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je om een andere reden een klacht hebt over dit bedrijf. Je kunt deze klacht kenbaar maken door het contactformulier op de website te gebruiken. Natuurlijk kan je ook bellen met 1 van de vestigingen of daar even langs gaan.
     
    Heb je ooit een product bij SES computers gekocht? Dan waarderen we het als je je ervaringen op deze site deelt. Op deze manier kunnen toekomstige bezoekers van deze pagina op een eenvoudigere manier besluiten of ze ook bij dit bedrijf een product moeten gaan kopen en is hun oordeel meer gefundeerd.

     

    Laagste prijzen in laptops en computers? Goed en goedkoop? Lees ervaringen en weet hoe België denkt over SES computers!

    SES computers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    8,4
    90% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,4

    Service

    8,4

    Prijs

    8,4

    Leveren

    8,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede zaken

    v Eijk23-10-2017

    Goede zaken gedaan met dit bedrijf en komt de afspraken goed na.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    kantoor pc

    Ronald21-08-2017

    Ik heb een kantoor pc besteld. Over sescomputers heb ik niets te klagen maar Postnl was wel een dag te laat met bezorgen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Computer

    Carola Voets17-07-2017

    Voor mijn kinderen een extra computer gekocht om spelletjes te spelen. Ik heb erg goed advies gehad om alle spelletjes goed te kunnen spelen en de kinderen zijn er heel blij mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    vlotte levering

    vd Heuvel26-06-2017

    Pakketje was vlot geleverd en keurig verpakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede site

    Melvin19-06-2017

    Goede site met goede producten.. Vind de klantenservice erg behulpzaam en geduldig. Heb al een keer of 4 iets besteld daar en de kwaliteit is erg constant. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    pctje

    Joery06-06-2017

    Heb n pctje gekocht op de wbsite en werkt echt goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    iPhone

    Hans van Kley29-05-2017

    2 weken geleden een iphone 6 gekocht voor de verjaardag van mijn dochter. Ik vond het erg belangrijk dat de iphone niet te veel beschadigingen zou hebben want dochters zijn erg kritisch als het daar op aan komt. Na contact met ses was mij verzekerd dat ik zeker tevreden zou zijn over de geleverde kwaliteit.

    Nu ben ik zelf niet van het schrijven van dit soort berichten maar ik was meer dan aangenaam verrast. Mijn dochter vroeg of ze een nieuwe had gehad zo netjes was de telefoon geleverd.

    Daarom ook mijn complimenten en mijn vriendelijke dank, ook namens mijn dochter!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima levering

    Lodewijk v Beers22-05-2017

    Vlotte levering, prima product. Alles conform verwachtingen en naar tevredenheid.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Mooie Macbook

    Bert Hoogeven08-05-2017

    Heb voor het eerst een tweedehands Macbook gekocht en vond het toch een beetje spannend. Er zijn online een aantal aanbieders, maar uiteindelijk voor sescomputers.nl gekozen omdat ik dit toch wel een goed aanbod vond en de recensies over sescomputers goed zijn. Na bestelling is alles op tijd geleverd en ben zeker tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Ipad

    Zacharia01-05-2017

    Voor mijn zoontje een ipad gekocht. Het werkt goed en het was op tijd gebracht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    backup

    Stephanie24-04-2017

    Ik heb hele goede ervaringen met SES Computers. Ik had geen backup gemaakt van mijn bestanden en mijn computer wilde niet meer opstarten. Ik ben in de winkel in Eindhoven geweest en daar hebben ze uiteindelijk toch bijna alle bestanden kunnen terughalen. Ik heb een heel eerlijk advies gekregen en heb daarom ook maar meteen een nieuwe computer gekocht. Complimenten nogmaals aan de jongens daaro

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    i5 computer

    Geert18-04-2017

    Ik heb een i5 computer gekocht en het voldoet prima aan de verwachtingen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Shop Eindhoven

    Jake10-04-2017

    I'm verry satified with the deal I made in the shop in Eindhoven. Nice guy that works there..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fantastisch apparaat

    Donald03-04-2017

    Ik zocht een simpel pctje voor administratie en heb een relatief goedkoop dingetje gekocht voor 150 euro. Ding is echt fantastisch voor het geld. lekker snel en maakt ook weinig geluid wat ik wel belangrijk vind.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    iphone

    Monique31-03-2017

    Had eerst een iphone gekocht bij een concurrent (zal de naam maar niet noemen grrrr) en daar was ik niet tevreden over.. Toch maar nog een keer de gok gewaagd en nu bij SES computers een iPhone gekocht. Had er nog niet eerder van gehoord, maar stonden wel goed aangeschreven..

    iPhone besteld en dit was wel wat ik er van had verwacht. Compleet met nieuwe kabeltjes en echt heel netjes. Kon bijna niet zien dat ie was gebruikt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dell laptop

    van Schijndel28-03-2017

    Zeer content met de geleverde laptop. Netjes verpakt ook.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Computer

    Chantal20-03-2017

    Mijn zoontje heeft van zijn zelf gespaarde centjes een computer gekocht voor Minecraft. We zijn erg leuk geholpen in de winkel en mijn zoontje heeft het hele weekend Minecraft kunnen spelen met zijn nieuwe computer en hij is helemaal blij!
    Complimenten voor de winkel! Groetjes Chantal

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goed laptop

    Mo15-03-2017

    laptop werkt goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima laptop

    v Lookven13-03-2017

    Laptop van Dell gekocht voor de studie van mijn dochter.
    Omdat ze er toch niet echt heel erg voorzichtig mee is heb ik een stevige refurbished gekocht en het bevalt tot nu toe prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    PS3

    Danny13-03-2017

    Heb via deze site een tweedehands PS3 gekocht.. WIst niet eens dat dat bestond.

    De PS3 was netjes in een doos geleverd met de kabels enzo er bij dus dat is mooi.

    Ook werkt alles goed en ik heb er ook garantie op

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    laptop

    Jorge06-03-2017

    Ik heb laptop gekocht en vind heel goede laptop. Ik zelf ook weer laptop kopen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    iPhone 6

    Suus Franken02-03-2017

    Ik heb mijn bestelde iphone 6 ontvangen en ik was een beetje bang voor de kwaliteit. Er is geadverteerd met als nieuw en ik moet wel zeggen dat de iphone 6 die ik heb ontvangen echt als nieuw is!

    Er wortdt veel geadverteerd met refurbished iphones maar niet overal is de kwaliteit goed.

    Maar een pluim voor deze iphone 6 die als nieuw is want ik ben er echt heel blij mee!!

    Groetjes Suus

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Helemaal blij!!!

    Jolanda27-02-2017

    Helemaal blij!!!

    Jaar geleden een laptop gekocht omdat de oude helaas de geest had gegeven... We hadden onze trouwfoto's alleen op deze laptop staan zonder daar een kopie van te maken.. Stom stom stom!

    Door een virus startte heel de laptop niet meer op en we waren heel erg bang dat we onze foto's kwijt zouden raken, maar nu heb ik vandaag het goede nieuws gehad dat van alle fotos een kopie is gemaakt en de laptop het ook weer helemaal goed doet.

    Als iets zo goed wordt gedaan moet het ook zeker worden gezegd!! Complimenten en duizend maal dank voor het redden van de fotos/

    Groetjes Jolanda

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nette laptops

    Johan27-02-2017

    Ik heb 2 laptops besteld en ben erg tevreden over de kwaliteit van de laptops. Ik had wel een vraag gesteld over de instellingen en dat is goed beantwoord.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    illegaal software

    Theo10-10-2016

    Update van de aangekochte laptop met illegaal software KMSPICO

    Vandaag maandag 10-10-2016

    blijkbaar wordt er door SES. Computers en SLIM.NL niets aan gedaan om illegaal software te voorkomen sterker nog ze praten het god door een correctie van weghalen te praten. Ik raad dan ook iedereen aan om uit te kijken wat en waar je je koopt. Als consument wordt je zo wel belazerd en neemt het vertrouwen weg in de webshops die wel eerlijk handelen. Een kmspico hoort niet thuis bij een legaal bedrijf maar denken ze bij deze twee bedrijven geheel anders over!

    Never nooit meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Laptop aangekocht 30-09-2016

    Theo08-10-2016

    Een laptop aangekocht bij SES Computers, bij de levering was een besturingsysteem van windows 7 met een update naar windows 10 afgesproken. maar wat staat er op de laptop een kmspico. Dit is een illiagele activering tool voor windows. Geconstateerd doordat de pc niet kon update en een kijkje in de programma's staat dit illegale programma. Nu heb ik gelijk gemeld ze wilde dit wel eventjes weg halen, daar gaan we dus niet mee akkoord. Een legaal bedrijf hoort nooit en te nimmer en zich in verre houden van illegale software. Om het netjes te houden heb ik mij beroept op heroepingsplicht, nu wil SES Computers hebben dat de kosten op mij komen om terug te sturen. Hier ben ik dus ook volledig niet mee eens.

    Gisteren vrijdag 08--10-2016 ook mede gedeeld maar een antwoord blijft tot nu toe uit, als men maandag 10-10-2016 niet gereageerd hebben met dat de kosten volledig voor hun zijn en de koop ongedaan wordt gemaakt dan volgen er wel actie's dat is hun ook medegedeeld in een email correspondentie.

    Het kan tot niet zo zijn dat men illegaal te werk gaat met een KMSPICO kom zeg!!!
    Vertrouwen is zeer geschaad en de recht hebbende bedrijven hoe zullen die straks dan reageren als men gemeld krijgt, want dat gaan de actie's worden als ik niet wordt schadeloos gesteld door deze niet goed te praten blunder!

    Never nooit meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Laptop

    van Dijk26-09-2016

    Heb in de winkel in dordrecht een laptop gekocht ongeveer een half jaar geleden.

    Heeft het altijd goed gedaan tot vorige week. Ben terug naar de winkel gegaan en ze hebben me daar prima geholpen. Ook mijn antivirus vernieuwd en nu weer alles weer goed.

    Bedankt jongens!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Repareren kunnen ze niet

    Alex Hoosemans19-09-2016

    Heb een ASUS laptop vorige week aangeboden, zo dood als een pier. Net buiten de garantie, maar dat kan gebeuren.
    Is van mijn dochter en aangezien ze fotografie doet snap je het al...... onmisbaar. Dat aangegeven met de mededeling; bel me aub als je wat weet en kan hij voor maandag klaar zijn?
    Donderdag maar even gebeld, want je hoort niets. Kreeg te horen dat ze er nog niet een begonnen waren!!!!
    Maar dat zouden ze meteen doen die dag.

    Maandag ook nog maar eens gebeld, na nog steeds geen update ontvangen te hebben. En wat krijg je dan te horen:
    We krijgen hem niet open, het zijn heeeel speciale schroeven. En die schroevedraaier hebben we niet.
    Ik vraag nog; welke schroeven zitten er dan in? Maar geen idee.
    En hoezo duurt het zo lang om daar achter te komen? Jullie hebben hem wel aan mij verkocht, en aangenomen voor reparatie!
    Ik ff googlen; binnen 1 minuut (een minuut) lees ik Torx 5 schroeven, schroevedraaier kost EUR 1,50 bij de Gamma....

    Nu nog steeds een laptop die het niet doet, want ze krijgen hem niet open....

    WAARDELOOS! NOOIT EEN LAPTOP KOPEN DAAR! En zeker niet repareren

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Macbook met korting ik ben toch niet gek

    Anton28-11-2015

    Dat scheelt gewoon veel geld, een tweedhands Macbook ipv een nieuwe. Ik ga dus echt niet meer dan tweeduizend euro betalen voor een nieuwe laptop, ik ben toch niet gek ;), hier had ik er al een voor maar een paar honderd euro.
    Ja, ok, ouder beestje, maar goed genoeg voor mij en nu kan ik ook nog op vakantie haha

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Waarom zou je nieuw kopen

    Tim14-09-2015

    Top laptop voor de helft van de prijs. Niks meer aan doen. Kopen kopen kopen :-) :-) ;-)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Ik heb ervaring met ex-lease laptop

    Tako Hoppen11-09-2015

    ik heb een ex-lease laptop gekocht voor 160 euro. Prima laptop. Natuurlijk wel iets verouderd dus je moet niet denken dat je er supergraphische computerspellen op kunt spelen ofzo, maar voor internetten, typen en dagelijksgebruik helemaal prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over SES computers

    Uw beoordeling