ErvaringenSite

    Ervaringen SES computers

    Hoe zouden andere mensen denken over hun aankoop bij SES computers? SES computers is een bedrijf dat laptops, macbooks en dektops verkoopt. SES computers is een bedrijf dat meerdere vestigingen heeft en in staat is om goedkope computers en goedkope laptops te leveren. Of het bedrijf daarbij ook is om zijn klanten tevreden te houden, dat lees je op deze pagina!

    Over SES Computers


    Ses computers is een bedrijf met meerdere vestigingen. De vestigingen van dit bedrijf zijn te vinden in Dordrecht, Eindhoven, Middelburg en Den Bosch. Het bedrijf houdt zich bezig met het aanbieden van goedkope laptops en goedkope software. Daarnaast biedt het bedrijf ook goedkope tablets aan.

    Niet alle producten die het bedrij aanbiedt zijn nieuwe producten. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het aanbieden van producten die al eens door andere mensen gebruikt zijn. Voor sommige mensen is dit echter wel een mooie manier om aan een goedkope laptop of tablet te komen.

    De tweedehands producten die SES computers aanbiedt zijn voornamelijk ex-lease producten. Er zijn bedrijven en overheidsinstellingen die ervoor kiezen om geen laptop, pc of tablet voor hun personeel te kopen, maar om deze te leasen voor een bepaalde termijn. Als deze termijn is verstreken zijn de producten die geleaset zijn een stuk minder waard en worden dan voor een scherpe prijs door SES computers verkocht.

    Feiten & fabels, door en bij Ses computers!

    Diensten SES computers


    SES computers houdt zich zoals gezegd bezig met het aanbieden van goedkope laptops, desktops en tablets. Deze producten kunnen nieuw zijn, maar kunnen ook al gebruikt zijn. Daarnaast biedt het bedrijf producten aan die nodig zijn om optimaal van een laptop, of pc gebruik te kunnen maken.

    Wie een goedkope macbook wil kopen kan ook bij SES computers terecht. Het bedrijf biedt namelijk laptops uit die vroeger geleaset werden door bedrijven of overheidsinstellingen. Macbooks hebben over het algemeen een vrij lange levensduur, maar zijn in de aanschaf best prijzig. Door een Macbook te kopen die eerst door een bedrijf geleaset is, is het mogelijk om toch een goedkope Macbook te kopen, zonder daarvoor direct de hoofdprijs te betalen.

    SES compueters biedt niet alleen laptops of computers aan, maar verkoopt ook geleasete tablets, en iphones. Uiteraard ligt de aanschafprijs van deze producten een stuk lager en kan je deze gewoon in een winkel kopen.

    Klachten SES computers


    Wie een product bij SES computers koopt kan deze omwisselen voor een waardebon. Wij van ErvaringenSite kunnen ons voorstellen dat niet iedereen hier blij mee is. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je om een andere reden een klacht hebt over dit bedrijf. Je kunt deze klacht kenbaar maken door het contactformulier op de website te gebruiken. Natuurlijk kan je ook bellen met 1 van de vestigingen of daar even langs gaan.

    Heb je ooit een product bij SES computers gekocht? Dan waarderen we het als je je ervaringen op deze site deelt. Op deze manier kunnen toekomstige bezoekers van deze pagina op een eenvoudigere manier besluiten of ze ook bij dit bedrijf een product moeten gaan kopen en is hun oordeel meer gefundeerd.

    Laagste prijzen in laptops en computers? Goed en goedkoop? Lees ervaringen en weet hoe België denkt over SES computers!

    SES computers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    8,4
    90% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,4
    Service
    rating
    8,4
    Prijs
    rating
    8,4
    Leveren
    rating
    8,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede zaken

    Goede zaken gedaan met dit bedrijf en komt de afspraken goed na.

    Door: v Eijk 23-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    kantoor pc

    Ik heb een kantoor pc besteld. Over sescomputers heb ik niets te klagen maar Postnl was wel een dag te laat met bezorgen.

    Door: Ronald 21-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Computer

    Voor mijn kinderen een extra computer gekocht om spelletjes te spelen. Ik heb erg goed advies gehad om alle spelletjes goed te kunnen spelen en de kinderen zijn er heel blij mee.

    Door: Carola Voets 17-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    vlotte levering

    Pakketje was vlot geleverd en keurig verpakt.

    Door: vd Heuvel 26-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Goede site

    Goede site met goede producten.. Vind de klantenservice erg behulpzaam en geduldig. Heb al een keer of 4 iets besteld daar en de kwaliteit is erg constant. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

    Door: Melvin 19-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    pctje

    Heb n pctje gekocht op de wbsite en werkt echt goed

    Door: Joery 06-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    iPhone

    2 weken geleden een iphone 6 gekocht voor de verjaardag van mijn dochter. Ik vond het erg belangrijk dat de iphone niet te veel beschadigingen zou hebben want dochters zijn erg kritisch als het daar op aan komt. Na contact met ses was mij verzekerd dat ik zeker tevreden zou zijn over de geleverde kwaliteit.

    Nu ben ik zelf niet van het schrijven van dit soort berichten maar ik was meer dan aangenaam verrast. Mijn dochter vroeg of ze een nieuwe had gehad zo netjes was de telefoon geleverd.

    Daarom ook mijn complimenten en mijn vriendelijke dank, ook namens mijn dochter!

    Door: Hans van Kley 29-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Prima levering

    Vlotte levering, prima product. Alles conform verwachtingen en naar tevredenheid.

    Door: Lodewijk v Beers 22-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Mooie Macbook

    Heb voor het eerst een tweedehands Macbook gekocht en vond het toch een beetje spannend. Er zijn online een aantal aanbieders, maar uiteindelijk voor sescomputers.nl gekozen omdat ik dit toch wel een goed aanbod vond en de recensies over sescomputers goed zijn. Na bestelling is alles op tijd geleverd en ben zeker tevreden.

    Door: Bert Hoogeven 08-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Ipad

    Voor mijn zoontje een ipad gekocht. Het werkt goed en het was op tijd gebracht.

    Door: Zacharia 01-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    backup

    Ik heb hele goede ervaringen met SES Computers. Ik had geen backup gemaakt van mijn bestanden en mijn computer wilde niet meer opstarten. Ik ben in de winkel in Eindhoven geweest en daar hebben ze uiteindelijk toch bijna alle bestanden kunnen terughalen. Ik heb een heel eerlijk advies gekregen en heb daarom ook maar meteen een nieuwe computer gekocht. Complimenten nogmaals aan de jongens daaro

    Door: Stephanie 24-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    i5 computer

    Ik heb een i5 computer gekocht en het voldoet prima aan de verwachtingen.

    Door: Geert 18-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Shop Eindhoven

    I'm verry satified with the deal I made in the shop in Eindhoven. Nice guy that works there..

    Door: Jake 10-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Fantastisch apparaat

    Ik zocht een simpel pctje voor administratie en heb een relatief goedkoop dingetje gekocht voor 150 euro. Ding is echt fantastisch voor het geld. lekker snel en maakt ook weinig geluid wat ik wel belangrijk vind.

    Door: Donald 03-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    iphone

    Had eerst een iphone gekocht bij een concurrent (zal de naam maar niet noemen grrrr) en daar was ik niet tevreden over.. Toch maar nog een keer de gok gewaagd en nu bij SES computers een iPhone gekocht. Had er nog niet eerder van gehoord, maar stonden wel goed aangeschreven..

    iPhone besteld en dit was wel wat ik er van had verwacht. Compleet met nieuwe kabeltjes en echt heel netjes. Kon bijna niet zien dat ie was gebruikt!

    Door: Monique 31-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Dell laptop

    Zeer content met de geleverde laptop. Netjes verpakt ook.

    Door: van Schijndel 28-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Computer

    Mijn zoontje heeft van zijn zelf gespaarde centjes een computer gekocht voor Minecraft. We zijn erg leuk geholpen in de winkel en mijn zoontje heeft het hele weekend Minecraft kunnen spelen met zijn nieuwe computer en hij is helemaal blij!
    Complimenten voor de winkel! Groetjes Chantal

    Door: Chantal 20-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    goed laptop

    laptop werkt goed

    Door: Mo 15-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Prima laptop

    Laptop van Dell gekocht voor de studie van mijn dochter.
    Omdat ze er toch niet echt heel erg voorzichtig mee is heb ik een stevige refurbished gekocht en het bevalt tot nu toe prima.

    Door: v Lookven 13-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    PS3

    Heb via deze site een tweedehands PS3 gekocht.. WIst niet eens dat dat bestond.

    De PS3 was netjes in een doos geleverd met de kabels enzo er bij dus dat is mooi.

    Ook werkt alles goed en ik heb er ook garantie op

    Door: Danny 13-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over SES computers

    Uw beoordeling