ErvaringenSite

  SES computers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Laptop aangekocht 30-09-2016

  Theo08-10-2016
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Een laptop aangekocht bij SES Computers, bij de levering was een besturingsysteem van windows 7 met een update naar windows 10 afgesproken. maar wat staat er op de laptop een kmspico. Dit is een illiagele activering tool voor windows. Geconstateerd doordat de pc niet kon update en een kijkje in de programma's staat dit illegale programma. Nu heb ik gelijk gemeld ze wilde dit wel eventjes weg halen, daar gaan we dus niet mee akkoord. Een legaal bedrijf hoort nooit en te nimmer en zich in verre houden van illegale software. Om het netjes te houden heb ik mij beroept op heroepingsplicht, nu wil SES Computers hebben dat de kosten op mij komen om terug te sturen. Hier ben ik dus ook volledig niet mee eens.

  Gisteren vrijdag 08--10-2016 ook mede gedeeld maar een antwoord blijft tot nu toe uit, als men maandag 10-10-2016 niet gereageerd hebben met dat de kosten volledig voor hun zijn en de koop ongedaan wordt gemaakt dan volgen er wel actie's dat is hun ook medegedeeld in een email correspondentie.

  Het kan tot niet zo zijn dat men illegaal te werk gaat met een KMSPICO kom zeg!!!
  Vertrouwen is zeer geschaad en de recht hebbende bedrijven hoe zullen die straks dan reageren als men gemeld krijgt, want dat gaan de actie's worden als ik niet wordt schadeloos gesteld door deze niet goed te praten blunder!

  Never nooit meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Bekijk ervaringen van SES computers

  Schrijf zelf een review over SES computers

  Uw beoordeling