Shine Bright Whitening

Alle reviews

Shine Bright Whitening

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Shine Bright Whitening

Wil je graag een stralend witte lach en twijfel je of Shine Bright Whitening je hierbij kan helpen, lees dan verder om te lezen wat de ervaring van anderen is. Ben je wel bekend met dit merk dan willen we je vragen om je ervaring met ons te delen zodat anderen een goed en objectief beeld krijgen van dit bedrijf voor persoonlijke verzorging.

Bij Shine Bright Whitening kun je producten kopen om je tanden witter te maken. Deze producten zijn op basis van houtskool en andere vegan producten, zonder bijtende producten zoals peroxide. 

We horen graag meer over de werking van de producten die aangeboden worden door Shine Bright Whitening. Werken de producten zoals geadverteerd, en heb je daadwerkelijk wittere tanden sinds het gebruik hiervan? We zijn heel benieuwd wat het resultaat is en of je anderen aanraad om deze producten aan te schaffen.

Over Shine Bright Whitening
Dit jonge en dynamische bedrijf is opgericht in oktober van 2020. De personeelsleden en initiatiefnemers van het bedrijf zijn marketeers, designers en specialisten op het gebied van tanden bleken. 

Het doel is om tandbleekproducten te verkopen die zowel vegan als peroxidevrij zijn. Door producten te verkopen zonder peroxide kun je tanden bleken zonder pijn.  Voor meer informatie kun je kijken op de Facebookpagina, Instagram, of een mailtje sturen naar de klantenservice. 

Op het mondstuk van de bleekset zit een jaar garantie. 

Producten en diensten van Shine Bright Whitening
Bij Shine Bright Whitening kun je terecht voor tandbleekproducten die gemaakt zijn van natuurlijke producten en vrij zijn van peroxide. Bovendien zijn alle producten 100% vegan. Je kunt hier terecht voor houtskoolpoeder, mondwater en complete bleeksets.

De tandenbleekset bevat 3 gelpennen die allemaal een formule bevatten die met speciale ledlampen zorgen dat je tanden veilig en pijnloos worden gebleekt. Deze kit is te gebruiken door gebruik te maken van een adapter die verbinding heeft met je smartphone, laptop, computer of stopcontact. Je kunt de kit gebruiken door eerst je mond te spoelen. Daarna breng je de gel aan op de tanden terwijl je het tandvlees vermijd. Daarna sluit je de adapter aan op stroom en plaats je het mondstuk. De behandeling duurt ongeveer 16 minuten, waarna het licht vanzelf uit gaat. Daarna spoel je je mond en was je het mondstuk. 

Een andere optie is om gebruik te maken van whitening strips met geactiveerde houtskool en kokosolie. Ook dit product is vrij van peroxide en dus niet schadelijk voor je lichaam. Volgens het bedrijf zie je na het aanbrengen van de eerste strip direct resultaat. Dit kun je meten met de meegeleverde kleurenschaal. Het doosje bevat 14 strips. 

Ervaringen, klachten en tips over Shine Bright Whitening
Kun je ons vertellen wat je van dit bedrijf en hun producten vind door hier een review achter te laten. We zijn benieuwd wat je vind van de producten en service van het bedrijf. Werd je product bijvoorbeeld snel verstuurd en hoe gingen ze om met vragen en eventuele klachten? We horen jouw antwoord graag zodat anderen een goed beeld krijgen van dit bedrijf.