ErvaringenSite

  Ervaringen Shine Bright Whitening

  Wil je graag een stralend witte lach en twijfel je of Shine Bright Whitening je hierbij kan helpen, lees dan verder om te lezen wat de ervaring van anderen is. Ben je wel bekend met dit merk dan willen we je vragen om je ervaring met ons te delen zodat anderen een goed en objectief beeld krijgen van dit bedrijf voor persoonlijke verzorging.

  Bij Shine Bright Whitening kun je producten kopen om je tanden witter te maken. Deze producten zijn op basis van houtskool en andere vegan producten, zonder bijtende producten zoals peroxide.

  We horen graag meer over de werking van de producten die aangeboden worden door Shine Bright Whitening. Werken de producten zoals geadverteerd, en heb je daadwerkelijk wittere tanden sinds het gebruik hiervan? We zijn heel benieuwd wat het resultaat is en of je anderen aanraad om deze producten aan te schaffen.

  Over Shine Bright Whitening
  Dit jonge en dynamische bedrijf is opgericht in oktober van 2020. De personeelsleden en initiatiefnemers van het bedrijf zijn marketeers, designers en specialisten op het gebied van tanden bleken.

  Het doel is om tandbleekproducten te verkopen die zowel vegan als peroxidevrij zijn. Door producten te verkopen zonder peroxide kun je tanden bleken zonder pijn. Voor meer informatie kun je kijken op de Facebookpagina, Instagram, of een mailtje sturen naar de klantenservice.

  Op het mondstuk van de bleekset zit een jaar garantie.

  Producten en diensten van Shine Bright Whitening
  Bij Shine Bright Whitening kun je terecht voor tandbleekproducten die gemaakt zijn van natuurlijke producten en vrij zijn van peroxide. Bovendien zijn alle producten 100% vegan. Je kunt hier terecht voor houtskoolpoeder, mondwater en complete bleeksets.

  De tandenbleekset bevat 3 gelpennen die allemaal een formule bevatten die met speciale ledlampen zorgen dat je tanden veilig en pijnloos worden gebleekt. Deze kit is te gebruiken door gebruik te maken van een adapter die verbinding heeft met je smartphone, laptop, computer of stopcontact. Je kunt de kit gebruiken door eerst je mond te spoelen. Daarna breng je de gel aan op de tanden terwijl je het tandvlees vermijd. Daarna sluit je de adapter aan op stroom en plaats je het mondstuk. De behandeling duurt ongeveer 16 minuten, waarna het licht vanzelf uit gaat. Daarna spoel je je mond en was je het mondstuk.

  Een andere optie is om gebruik te maken van whitening strips met geactiveerde houtskool en kokosolie. Ook dit product is vrij van peroxide en dus niet schadelijk voor je lichaam. Volgens het bedrijf zie je na het aanbrengen van de eerste strip direct resultaat. Dit kun je meten met de meegeleverde kleurenschaal. Het doosje bevat 14 strips.

  Ervaringen, klachten en tips over Shine Bright Whitening
  Kun je ons vertellen wat je van dit bedrijf en hun producten vind door hier een review achter te laten. We zijn benieuwd wat je vind van de producten en service van het bedrijf. Werd je product bijvoorbeeld snel verstuurd en hoe gingen ze om met vragen en eventuele klachten? We horen jouw antwoord graag zodat anderen een goed beeld krijgen van dit bedrijf.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  Shine Bright Whitening
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shine Bright Whitening

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shine Bright Whitening een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shine Bright Whitening. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shine Bright Whitening actief?

  Shine Bright Whitening is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shine Bright Whitening gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.